Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Biće prije da je rucnu podigao a nije ubacio u brzinu.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Izludjese me srbende u saobracaju, kao da su prvi put u Cg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Nije mi jasno...
Kvacilo vjerovatno nije lijepo pustio, a moguce i da je bio parkiran uz samu potpuno bespotrebno uz ivicu....
Gledao sam skorije klip gdje lik vozi uskom ulicicom tik uz more, kaci koferom stubic sa lijeve strane, gubi balans i pljus desno u more sa sve motorom.... Bizarno kao i ovo vjerovatno
Aooo, za svaki dan postoji po jedan ovakav.
Pa on gleda da bi dominirao. Da bi sebe potvrdio kao vladara situacije.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ima dosta ljutih vozaca, namrstenih sa karakteristicnim pogledima kao da te nisane... Lijeva ruka u stilu supermena.. Ovakvi ne staju, malo psuju i dominiraju kad je start u pitanju a znaju vrlo hladno zaobic pjesaka lezernim a opet ostrim pokretom ruke na volanu, prvo lijevo pa desno. I da, u 50% obavezna tetovaza na ruci zahtijeva spusten prozor..
Danas uska ulica pored groblja, ja vozim 35 na sat, klinja sa 124 PG GG*** se mimoisao sa mnom, pa sigurno je isao 80 na sat, digao ruke, poceo sa suje i sve.
TAKUMI
kako nikada nema milicije da ufate one nesoje sto preticu kolonu od 40 auta , dok ostali vozaci donekle mirno cekaju u koloni. danas tj juce oko 21 vidim u retrovizor meckica pretice i oce da se uvali ispred mene... e neces ga majci, stajao je 2 min na sred druge trake i svira. ako slucajno cita ovo neka zna da mu se u usta pos..em.
Broj tablica je mnogo bitan.
TAKUMI
nije broj koliko su slova bitna....pa vidis odakle je![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Put za Krasice/Krtole... Plaza Movida, vracam se prosle nedelje, kolona auta skoro do kruznog za Kotor. Milimo svi 2 na sat, stani-kreni, pola sata sigurno. Na svake 10min po jedna kola BD tablica su se napravili pametni da krenu da preticu cijelu kolonu. Boga sam molio da kod kruznog bude murija al *****... Ima ih samo kad ne treba...
skoro me tamo pored puta ocerao kotoranin zato sto se odlucio u mene skrajnut od auta iz suprotnog smjera... "vazda" li je zena pored mene kad treba da izadjem iz kola, uh...
srecom, gore na krivinu kod onih stovarista (ili sta su) je bio policajac pa mu je prisjelo to...
ali slazem se, onaj potez bi bio rudnik para na ove sto obilaze kolonu, svaki dan po pola sata da stanu
Ljeti kroz krtole je uvijek ista prica. Najgore od svega je sto onuda isto dosta brzo voze pa kad hoces da se ukljucis bukvlano svaki put ides na srecu i molis Boga da ne naidje auto.
Ovo ljeto sam samo jednom vidio patrolu na tu dionicu, a proslog ljeta su bili non stop tu.
But if you never try, you'll never know..
Drugi put ako dodje moze da mu polomi sva stakla. I da te izbije pa ga ti ostavi tu.
TAKUMI
normalno da je reno jer ih je puna crna gora
Bogami po degenericnom ponasanju u saobracaju rekao bih da osim Renoa ima puno i ostalih. Na kakve situacije sve nailazim s' obzirom da motociklom predjem 35+ km svaki dan. Defanzivna voznja je jedini nacin da nastavis da vozis.
Sent from my Motorola 8400
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks