Page 199 of 620 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... LastLast
Results 4,951 to 4,975 of 15499

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    46 Posts

ljudi, u Berlinu sam krajem septembra, ako neko ima iskustva volio bi da dobijem par informacija -
    dobar apartman (dobar = jeftin i cist)
    sta posjetiti
    jeftin prevoz do centra od aerodroma Schonefeld

hvala unaprijed

Thanks Thanks Given 
    4,360
    Thanks Thanks Received 
    8,420
    Thanked in
    3,209 Posts

Quote Originally Posted by A01 View Post
    ljudi, u Berlinu sam krajem septembra, ako neko ima iskustva volio bi da dobijem par informacija -
    dobar apartman (dobar = jeftin i cist)
    sta posjetiti
    jeftin prevoz do centra od aerodroma Schonefeld

hvala unaprijed
    Koliko jeftin?

Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

I ja sam njuškala za jeftine karte za Prag tamo u oktobru ali nema ništa. SmartWing i nije baš jeftin.
    Nekako se razmazih, karte uglavnom za Evropu plaćam tu do 100 eur maximum povratnu, pa mi se sda sve drugo čini skupo
    Ako slučajno neko zna neku alternativu, neka preporuči.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Na kraju pored Izmira, Moskve i Dubaija za krace putovanje pocetkom oktobra izabran je Dubai
    Karte kupljene preko Expedia, SJJ - DXB, povratna 275 eura, flydubai. Ostaje da preko flydubai-a sredimo vizu (110 eura)

Thanks Thanks Given 
    4,360
    Thanks Thanks Received 
    8,420
    Thanked in
    3,209 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Na kraju pored Izmira, Moskve i Dubaija za krace putovanje pocetkom oktobra izabran je Dubai
    Karte kupljene preko Expedia, SJJ - DXB, povratna 275 eura, flydubai. Ostaje da preko flydubai-a sredimo vizu (110 eura)
    Ako treba nekih informacija o dubaIJU javi, imam ga u mali prst

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Sve sto mislis da mi je korisno kao turistu reci:

- smjestaj je u dijelu Safa Park, Holiday Inn Express
    - slijecem na DXB (Terminal 2) u 21:25 + cca 1 sat i 30 min za prtljag i pasosku. Sta mi je u tom slucaju najbolje za transfer do hotela, tj da li tada radi metro?
    - za Dubai sam planirao 2 dana, 1 dan Abu Dabi i 1 dan pustinja. Sta preporucujes za posjetu u Dubaiju za 2 dana? Kakve su cijene garderobe?
    - vrijedi li uzeti city bus za razgledanje grada?

Thanks Thanks Given 
    4,360
    Thanks Thanks Received 
    8,420
    Thanked in
    3,209 Posts

Sve sto mislis da mi je korisno kao turistu reci:

- smjestaj je u dijelu Safa Park, Holiday Inn Express
    - slijecem na DXB (Terminal 2) u 21:25 + cca 1 sat i 30 min za prtljag i pasosku. Sta mi je u tom slucaju najbolje za transfer do hotela, tj da li tada radi metro?
    - za Dubai sam planirao 2 dana, 1 dan Abu Dabi i 1 dan pustinja. Sta preporucujes za posjetu u Dubaiju za 2 dana? Kakve su cijene garderobe?
    - vrijedi li uzeti city bus za razgledanje grada?
    Top ti je lokacija hotela, na 15 min od downtown-a.
    Najlakse ti je uzet shuttle bus koji ide izmedju terminala, i prebacit se na T1 ili T3 jer sa T2 nemas metro. Sa T1 ili T3 imas crvenu liniju kojom picis do Business bay stanice(10-15) min. Odatle imas pjeske oko 1km do hotela.

Nemas puno vremena za dubai, ali mozes da zbbrzas u te 2 dana dosta toga da vidis. Setnja Šeik zajed bulevarom, obilazak downtown-a dje je Burz kalifa, obavezno uzeti karte za At the top, mislim da je oko 25e po osobi. Dubai mol, dancing fontane... obilazak Dzumeire, oblast oko burdz al araba. Madinat kalifa, dzumeira bič... odatle nastavit do Dubai Marina... setnja na The Walk... mozes poci i u SkyBar u meriot,odakle puca top pogled na marinu i na Palm ostrvo sa 50 i nekog sprata... mozete taksijem poci do Palme i atlantis hotela, opalite par slika i picite nazad u marinu...

Ima i Bur Dubai, stari dio dubaija sa onim trznicama, ali ne znam ocete li imati vremena za to. Nije nista preposebno ionako.

Za pustinju ti je i jedno popodne dosta, imaju ture koje te kupe u 3 popodne i vracu u 9 uvece nazad poslije vecere. Imas na GROUPON sajt dosta deal-ova da nadjes za razne aktivnosti i zezalice.

U abu dabi za jedan dan mozes dosta vidjeti. Uranite ujutru oko 6 autobusom da bi u 8 bili u AD. 5e je karta, bus pici sa stanice u Bur Dubai, ili sa stanice kod Ibn Batuta mol. Informisi se u hotel o autobusima, nekad znaju da preskoce red voznje pa mozes izgubiti nekoliko sati zbog njihovih gluposti. Top je i opcija da ako ispadne u hotel shared taksi, to je 6-7e po osobi, i vas 5-6 odma picite autom.
    U abu dabi obavezno obici Grand Mosque, Corniche setaliste, Heritage village, Marina mall... Yas island je raj za zabavu, ali to drugi put kad budete imali makar jos dan. Yas Waterworld je najjaci vodeni park na svijet.

City bus ti ne treba, jer je 40-50e po osobi, a u dubai metro ti je top. U abu dabi taksi je prejeftin, ili autobusi.

Last edited by Mojsije; 25-08-16 at 10:46.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Hvala jos jednom. Ako jos imas neki savjet slobodno reci. Da li se isplati ici u Ferari World?
    Kakve su generalno cijene u Dubaiju, hrana (rucak, vecera), odjeca, suveniri i sl? Da li se na aerodromu moze uzeti Silver card za javni prevoz?
    Mozda mi je za Dubai najbolje da sa groupona uzmem neki city tour na brzinu, da li preporucujes to?
    Last edited by Escobar_BP; 25-08-16 at 11:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Ada umijes li ukucat na google prag 4 nocenja autobus
    Eo
    http://www.calypsotours.rs/evropski-...prag-autobusom

Mislim da je ova agencija organizator putovanja a da ostale ponude za ovaj aranzman daju druge agencije kao subdileri.
    A koliko vas ide-sto ne nadjete neka kola pa se krsteno provedete,sad je gorivo jeftino.
    Ovo iz BG je drugačije jer se prije stigne pa je koliko toliko bolji osjećaj, sve ove firme iz PG ti nude 5 dana od toga si po dan ipo u bus znači 3 dana izgubiš, zato sam rekao da nisam za to. Vidjeću za ovo, ovo nije loše.

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

2 dana Dubai? a ne da je premalo...ja sam bio 7 i falio mi je jos jedan eventualno dva dana da vidim sve
    ako volis skijanje obavezno podji do Emirates malla i odvozaj koji krug
    taj dan kad budes isao u pustinju mozes iskoristiti za razgledanje jer oko 3-4 kreces na safari...ferari world je limit! rolercoaster 200 na sat za 3-4 sekunde ufJa sam ga iskombinovao sa Abu Dabijem...isao sam sa agencijom oko 110e izlet ukljucujuci i Fworld koji je sam bio oko 70e sa fast line ulaznicom jer ne mozes da stignes sve ako ga kompbinujes sa ADabijem

Za Prag vidi iz Brisela imas jeftine letove pa iskombinuj sa Ryanairom iz Pg...dusa ti je to ici do Bg pa za Prag ima da se smoris ali opet ako si sa parama kratak onda piči sa busom
    Last edited by kb8; 25-08-16 at 11:49.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    50 Posts

Hvala jos jednom. Ako jos imas neki savjet slobodno reci. Da li se isplati ici u Ferari World?
    Kakve su generalno cijene u Dubaiju, hrana (rucak, vecera), odjeca, suveniri i sl? Da li se na aerodromu moze uzeti Silver card za javni prevoz?
    Mozda mi je za Dubai najbolje da sa groupona uzmem neki city tour na brzinu, da li preporucujes to?
    Po meni, osim ako si veliki Ferari fan, ne isplati... Mislim da je oko 70e dnevna karta...

Cijene nisu visoke, doduse kao svuda, imas restorana gdje je skupo...
    Cijene u marketima kao kod nas, ako ne nize...
    Na metro stanici uzmi silver card, 20 dirhama je, dobijes 14 za trosenje...Odlicno je sve povezano metroom...

Imas na sajtu "at the top - burj khalifa" mogucnost da rezervises karte i tacno vrijeme kad ces da dodjes, preporucio bih ti da ubodes nedje oko 7-8, da vidis i po danu i po noci kako to izgleda..I ne ostavljaj rezervaciju za zadnji momenat, ja sam ostao bez karata 7 dana pred put pa sam morao da se snalazim...

Ne mozes obici za dva dana sve sto bi trebalo, tako da bih ti preporucio da vecere i ruckove i sopinge ostavis po strani, mislim da je glupo puci toliko para, poci u Dubai i ne vidjeti Atlantis ili se ne popeti u Observation deck u Kalifu, ali vecerati u nekom restoranu...

Pitaj sto te jos zanima slobodno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,360
    Thanks Thanks Received 
    8,420
    Thanked in
    3,209 Posts

Pa zavisi koliko si ljubitelj rolerkoustera. Ja i nisam bas, i nije vrijedno radi jedne brze voznje trosit pare i vrijeme. Vodeni park mi je mnogo zanimljiviji, ima ju voznju Dawama koja je nerealna

Cijene garderobe... pa moze se ubost nesto jeftino na akcije, ali opet to je rijetko. A kad ih ima onda su ti sektori u molove zatrpavi i dijcima i filipincima pa je gadost uci tamo.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Ok, onda FW moze da se propusti... Gledam na groupon-u ima ponuda za Dubai city tour, samo polasci mogu biti problem jer su iz Deire. Treba se uklopiti...

https://www.groupon.ae/deals/haroor-...ourism-l-l-c-2
    https://www.groupon.ae/deals/green-point-tourism-llc
    https://www.groupon.ae/deals/viva-tourism-llc-1
    https://www.groupon.ae/deals/pranav-tourism-llc

Ovo cu uzeti definitivno - https://www.groupon.ae/deals/at-the-top-burj-khalifa-6
    Last edited by Escobar_BP; 25-08-16 at 12:30.

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

32e burj khalifa? ja sam platio 20
    pa i nije bas FW samo taj rolercouster...ima tu dosta adrenalinskih voznji al ajde kako ko voli
    sta je fora sa ovim groupon.ae? radi li ovo? popusti 50-60%?
    ima li sta za tajland?

Thanks Thanks Given 
    100
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Kad se pise o Dubai-u evo i ja koje pitanje da postavim

Pocetak oktobra 1-10 2 osobe 5-6 nocenja, dali preko agencije neke ili preko airbnb da trazim smjestaj?
    Last edited by dekar123; 28-08-16 at 13:20.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Sta ste se isprimali na Dubai sta je fora ?
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Ni meni nije jasan taj hajp oko Emirata. Nego da ne otvaram novi topik, interesuje me situacija oko americke vize.

Istice mi krajem januara sledece godine, postoji li neka regulacija kad najkasnije mogu da udjem u drzavu? (Svakako planiram da se vratim prije isteka iste)
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Kod mene je fora sto zimi i na proljece ima zanimljivijih lokacija za posjetu od UAE. Opet, ljeti zbog temperatura ne bih isao tamo, tako da mi je oktobar ispao najbolji termin.
    A i zanima me sta to danasnja ljudska ruka moze da napravi

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Gando sta fali UAE-u? Soraja, Stanija i druge su tamo sigurno :P
    ima extra ponuda na Top Holidays dzabe nesto, 400e ako se ne varam...ja sl put kad odem obavezno do Omana bih posao

NEGO...da nije neko bio u Gracu i u okolini? Treba mi neki predlog za treking od 2 dana
    Last edited by kb8; 29-08-16 at 09:03.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by kb8 View Post
    Gando sta fali UAE-u? Soraja, Stanija i druge su tamo sigurnoima extra ponuda na Top Holidays dzabe nesto, 400e ako se ne varam...ja sl put kad odem obavezno do Omana bih posao

NEGO...da nije neko bio u Gracu i u okolini? Treba mi neki predlog za treking od 2 dana

Dubai aerodrom najskuplji i jedan od najboljih na svijetu. Ne kontam kulturu kozojeba jezim se od njih
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    100
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Mislio sam Pariz ali njega bi ostavio za novu godinu,treba sve vidjet pa i Dubai

Quote Originally Posted by kb8 View Post
    Gando sta fali UAE-u? Soraja, Stanija i druge su tamo sigurno :P
    ima extra ponuda na Top Holidays dzabe nesto, 400e ako se ne varam...ja sl put kad odem obavezno do Omana bih posao

Jes sad sam im poslao poruku,da vidim odakle je let, valjda jos za vizu ide 100-110 eura

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Dubai aerodrom najskuplji i jedan od najboljih na svijetu. Ne kontam kulturu kozojeba jezim se od njih
    Definitivno najnekulturniji narod na svijetu, uz meni neshvatljive obicaje Indijaca. Plemena iz Afrike jos i razumijem, ali njih ...

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

sto prolazim na istanbulski aerodrom kad imam connecting flight. preko turkisha je sve , imam sat vremena izmedju letova. koliko me sjecanje sluzi mislim da oni imaju cak i cijeli jedan set gateova sa sebe. ne bi trebalo da kasnim?
    f6

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Najcistiji grad dje sam do sada bio a bio sam u dosta. Ono sto sam ja vidio je perfektno...mada svi mi imamo razna iskustva

Viza je 50e...imas i neku rezervaciju 35e ako ides preko agencije mada ti ne treba nikakva agencija ako imalo znas engleskog i da se mozes snaci u prostoru
    Last edited by kb8; 29-08-16 at 12:27.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    sto prolazim na istanbulski aerodrom kad imam connecting flight. preko turkisha je sve , imam sat vremena izmedju letova. koliko me sjecanje sluzi mislim da oni imaju cak i cijeli jedan set gateova sa sebe. ne bi trebalo da kasnim?
    Da, THY ima posebne gate-ove na IST. Ako ne bude kasnjenja iz Podgorice, mislim da ce stici bez problema na let, jer sada i nema vecih guzvi na IST.

Page 199 of 620 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

1. miha