Page 137 of 426 FirstFirst ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... LastLast
Results 3,401 to 3,425 of 10626

Thread: Telemach CG (TV)

Thanks Thanks Given 
    2,413
    Thanks Thanks Received 
    2,415
    Thanked in
    1,519 Posts

Ja imam kombo od 26e,bude li sto skuplje ima da ih pozdravim.
    Ja sam zadovoljan sa net-om,izbor kanala je solidan ono sto ja gledam a kvalitet slike je ravan nuli.

Pisi Milijana Vako

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Slažem se @Tivatech u vezi oba komentara. Mislim da su ove OI pokazale sav besmisao postojanja RTS-a koji je fakat ozbiljan kanal za gledanje i ja ga nerijetko volim pogledat ALI zalud kad zamrače svaku seriju, prenose itd. Inače radi mene pola tih domaćih gadosti od kanala ne gledam ali izgleda da ima ko da ih gleda. Mi smo zemlja čuda. Ne samo mi nego svi u regionu da se ne lažemo. Previše se palo...
    Znaš li šta je prednost DTV-a, što u svako vrijeme distributer zna koliko mu je koji kanal gledan što znači da dobro znaju da SLO tv gleda 5-ro ljudi po sat vremena dnevno, SOS vjerovatno 5 "pregleda" mjesečno, TV SUN gleda cijela familija vlasnika televizije, DM -sat seljoberija koristi umjesto radija, OBN je tu za peMzionere kojima svaki dan zagori ručak zbog turskih serija ali svi su tu samo zbog jednog razloga, ne koštaju ništa a jačaju kvaNtitet ponude. Nema veze, sa komercijalne tačke gledišta oni pokušavaju da zadovolje sve kategorije stanovništva što je u redu i razumljivo ali meni smeta što takve kanale ubrajaju u ponudu a neki su po 12 sati u mraku što ajde da kažemo nije njihova krivica ali ako ne mogu da naprave neki komercijalni ugovor da su u posebnom paketu i skroz otključani onda ih makni i stavi nešto drugo na njegovo mjesto. Kad na sadašnju m-kabl ponudu ukloniš svo to smeće od kanala ne ostaje dovoljno dobrih. Koliko sam ja upoznat, dobar dio programa RTS-a nije zamračen zbog lokalnih propisa i prava već ga oni zatvaraju za kab. operatere van Srbije što znači da će pustiti samo program koji njima odgovara iz dva aspekta, ekonomski za serije koji su oni finansirali i hoće da prodaju van granice i politički. S obzirom na to da se radi o javnom servisu a ne o komercijalnom emiteru malo mi je nejasna ta politika ali kao kranjem korisniku dovoljno jasna da ih bojkotujem i sklonim sa prog. liste. Ne želim da gledam reklame od kojih primaju novac da bi mi nakon toga ugasili seriju ili film. ĆAO! Što se kvaliteta programa ovih fekalnih te-ve stanica tiče, nisu po mjeri naroda, narod ne želi takav program , ne većina, program je takav kakvi su vlasnici i kadar po tim kvazi tv stanicama. Takvih "televizija" ima svaka familija na bliskom istoku i na njima prenose rođendane svoje djece , pretpostavka je da ih je preko 20.000 od čega 1000-2000 imaju i zakupljene sat. transp. Naša država žali Bože ima definirano minimalnD standarde za programski sadržaj ali o poštovanju tih standarda nema se što komentarisati. Sve je jasno kad uzmeš daljinski u ruke. Od vračara, astrologa ... kladionica telešokova, prevara, kriminala, nemorala u svim oblicima. Jad i bijeda u dvije riječi.

Thanks Thanks Given 
    19,504
    Thanks Thanks Received 
    9,129
    Thanked in
    4,447 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Znaš li šta je prednost DTV-a, što u svako vrijeme distributer zna koliko mu je koji kanal gledan što znači da dobro znaju da SLO tv gleda 5-ro ljudi po sat vremena dnevno, SOS vjerovatno 5 "pregleda" mjesečno, TV SUN gleda cijela familija vlasnika televizije, DM -sat seljoberija koristi umjesto radija, OBN je tu za peMzionere kojima svaki dan zagori ručak zbog turskih serija ali svi su tu samo zbog jednog razloga, ne koštaju ništa a jačaju kvaNtitet ponude. Nema veze, sa komercijalne tačke gledišta oni pokušavaju da zadovolje sve kategorije stanovništva što je u redu i razumljivo ali meni smeta što takve kanale ubrajaju u ponudu a neki su po 12 sati u mraku što ajde da kažemo nije njihova krivica ali ako ne mogu da naprave neki komercijalni ugovor da su u posebnom paketu i skroz otključani onda ih makni i stavi nešto drugo na njegovo mjesto. Kad na sadašnju m-kabl ponudu ukloniš svo to smeće od kanala ne ostaje dovoljno dobrih. Koliko sam ja upoznat, dobar dio programa RTS-a nije zamračen zbog lokalnih propisa i prava već ga oni zatvaraju za kab. operatere van Srbije što znači da će pustiti samo program koji njima odgovara iz dva aspekta, ekonomski za serije koji su oni finansirali i hoće da prodaju van granice i politički. S obzirom na to da se radi o javnom servisu a ne o komercijalnom emiteru malo mi je nejasna ta politika ali kao kranjem korisniku dovoljno jasna da ih bojkotujem i sklonim sa prog. liste. Ne želim da gledam reklame od kojih primaju novac da bi mi nakon toga ugasili seriju ili film. ĆAO! Što se kvaliteta programa ovih fekalnih te-ve stanica tiče, nisu po mjeri naroda, narod ne želi takav program , ne većina, program je takav kakvi su vlasnici i kadar po tim kvazi tv stanicama. Takvih "televizija" ima svaka familija na bliskom istoku i na njima prenose rođendane svoje djece , pretpostavka je da ih je preko 20.000 od čega 1000-2000 imaju i zakupljene sat. transp. Naša država žali Bože ima definirano minimalnD standarde za programski sadržaj ali o poštovanju tih standarda nema se što komentarisati. Sve je jasno kad uzmeš daljinski u ruke. Od vračara, astrologa ... kladionica telešokova, prevara, kriminala, nemorala u svim oblicima. Jad i bijeda u dvije riječi.
    Potpisujem

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rade se prepisi ugovora na lokacijama Siti Kvart , Blok 5i6 , Tuski put , Bracana Bracanovica , za sad prepisuju i nude pakete telemaha korisnicima m.kabl-@ koji imaju iskljucivo net.Za sad oce da rasterete mrezu tj. Kds m.kabl-a .Prelazi se iskljucivo na optiku , ugovor se produzava na 24mjeseca a , prva tri mjeseca 10.95 e koji god paket uzmete duo ili trio , instalacija se ne placa.Ovaj momak mi fino obajsnio sto je potpisivao tj. prepisivao ugovor sa mnom .Kaze da ne zna sta ce biti sa korisnicima koji imaju samo kablovsku kod M.kabl-a.Zadovoljan sam za sad sa telemah internetom .Preporucujem svima.

Sent from my LG-D855 using Cafe Del Montenegro mobile app
    P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !

cele

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Hvala na informacijama. Ja sam u city kvartu tako da cekam da zovnu.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by milosvukovic90 View Post
    nude pakete telemaha korisnicima m.kabl-@ koji imaju iskljucivo net.

ne zna sta ce biti sa korisnicima koji imaju samo kablovsku kod M.kabl-a.

Sent from my LG-D855 using Cafe Del Montenegro mobile app

A sto jednostavno ne ugase M- kabl!? Tacno mi dodje da pogasim i net i kablovsku... Cudo sto se sve dozvoli Telemachu za godinu dana pa da smo Uganda. Bjezis od jednih harambasa dohvati te drugi. T- com, Telemach, Mtel...

poslato sa môjč cukalice

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    A sto jednostavno ne ugase M- kabl!? Tacno mi dodje da pogasim i net i kablovsku... Cudo sto se sve dozvoli Telemachu za godinu dana pa da smo Uganda. Bjezis od jednih harambasa dohvati te drugi. T- com, Telemach, Mtel...

poslato sa môjč cukalice
    Pretpostavljam zato da bi kao m:kabl mogao da zadrži i Arene pored SK što je telemachu kao "telemachu" izgleda nemoguće.

Thanks Thanks Given 
    1,105
    Thanks Thanks Received 
    663
    Thanked in
    376 Posts

Koliko znam neće više imati arene... Kao što ni u Srbiji, ako ne griješim, ne postoji operater koji ima i AS i SK..
    Osim ako budu pametni pa i dalje bude formalno postojalo preduzeće mkabl koje bi imalo AS :mrgreen:
    Last edited by institucija; 23-08-16 at 12:05.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

rekao je neko da m:kabl ima ugovor za arene do kraja godine i oni ce to iskoristiti do kraja. nakon toga ostaju sk.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    2,413
    Thanks Thanks Received 
    2,415
    Thanked in
    1,519 Posts

Eto nastala mi kablovska i internet tj cijela zgrada nema. Sto moze biti ovako kasno?

Pisi Milijana Vako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    rekao je neko da m:kabl ima ugovor za arene do kraja godine i oni ce to iskoristiti do kraja. nakon toga ostaju sk.
    Da, upravo tako.

Mada meni je tu drzava kriva , tj. Nadlezne institucije.Umjesto da ih udare po usima , i kazu sbb daj sk1 , mtel daj arenu 1 , pa se borite cijenom i kvalitetom i neka bolji pobijedi.Telekom ne ubrajam odje jer su oni neozbiljni....

Sent from my SM-T116 using Cafe Del Montenegro mobile app
    P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !

cele

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Eto nastala mi kablovska i internet tj cijela zgrada nema. Sto moze biti ovako kasno?

Pisi Milijana Vako
    Da nije preko morace ? Moskovska i okolina ?

cele

Thanks Thanks Given 
    2,413
    Thanks Thanks Received 
    2,415
    Thanked in
    1,519 Posts

Ne,nego Bar.

Pisi Milijana Vako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne zovi 18000 , moj savjet , jeftinije je poci u poslovnicu 😂😂😂😂😂

cele

Thanks Thanks Given 
    2,413
    Thanks Thanks Received 
    2,415
    Thanked in
    1,519 Posts

Quote Originally Posted by milosvukovic90 View Post
    Ne zovi 18000 , moj savjet , jeftinije je poci u poslovnicu 😂😂😂😂😂

Znam, vec sam iskusio ranije.
    Zvao sam ih bio sa 69,dosao me je 3e poziv a vecinom sto sam cekao da se neko javi. Onda mi je neko od kolega napisao da je sa 68 jeftnije,zaista jeste.
    Naravno nema dalje ni kablovske ni neta,pa cu poci da prijavim u 9h kada otvore..

Pisi Milijana Vako
    Last edited by miovrag; 24-08-16 at 05:58.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ja se samo nadam da ću imato mogućnost da pređem na telemach i njihove pakete u Septembru kako sam čuo da će moći. Mislim da trenutno imaju najbolju ponudu. Ovo mazanje očiju od strane Mkabla sa novim ponudama kod mene neće proć

Thanks Thanks Given 
    2,413
    Thanks Thanks Received 
    2,415
    Thanked in
    1,519 Posts

Ja jutros u m kabal,prijavio kvar ,dosli za 10min. Cijela zgrada je bila bez kablovske i neta

Pisi Milijana Vako

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Ja se samo nadam da ću imato mogućnost da pređem na telemach i njihove pakete u Septembru kako sam čuo da će moći. Mislim da trenutno imaju najbolju ponudu. Ovo mazanje očiju od strane Mkabla sa novim ponudama kod mene neće proć
    I ja, odmah trio gold extra. Ovom paketu se ne može niko ni primaći a sport me ne zanima do te mjere da ne mogu bez Arena, na kraju tu je uvijek internet da se pripomogneš.

Thanks Thanks Given 
    1,105
    Thanks Thanks Received 
    663
    Thanked in
    376 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ja volim sport ali ta arena ne prenosi tenis koji mi je jedan od omiljenih tako da bez arena mogu. Uglavnom SK HD mi je rlo primamljiv jer je slika na Mkablu što se tiče običnog SK-a mogu reći slobodno očajna.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Koliko će naplaćivati uslugu premotavanja 72h da mi je znat...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

Koliko će naplaćivati uslugu premotavanja 72h da mi je znat...
    Bice besplatna ta usluga

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Piše promotivno do kraja godine, zato pitam

Sent from my D5803 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U Srbiji je premotavanje na sbb-u 110 RSD (~0.90€), s tim što je besplatan (uključen u pretplatu) svim korisnicima DUO i TRIO paketa, osim najmanjeg - Silver. Nadam se da će i kod nas nešto tako biti.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kad ce biti moguce da korisnici sa liste od 100 kanala strikiraju samo ono sto zele? Posto mi nista ne znaci kad napisu imamo 100 kanala u ponudi, a ja gledam recimo 15, zelim da mogu samo da odaberem tih 15 i da mi se svaki naplacuje zasebno. To su 4 arene i 3 sk, 3 crnogorska, 2 srpska, i vh1. Kolko to treba da kosta - 7-8 eura? pa neka one ruske i slovenacke strikiraju i placaju rusi i slovenci

Page 137 of 426 FirstFirst ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)