Mozda je bio sa djevojkom pa nije htio da ga maltretira pred njom.![]()
Mozda je bio sa djevojkom pa nije htio da ga maltretira pred njom.![]()
Ili makar u prolazu ponijet retrovizor
Kad bi se tako vraćali svakome ko to napravi, ne bi imali druge rabote...
Prođeš, kažeš "dobro je" i nastaviš, to je zivot motociklista u PG...
I to je tacno, mene prosle nedelje zamalo sprsti jedna dzukela na putu za ct.
Slicna situacija mom kolegi od strane vozaca kombija (Mercedes MB100) no njemu nije bilo muka voziti za njim, na semafore stali, njemu otvoren prozor jer nema klime, pogledali se i ... dobro dodju rukavice sa umetcima jer je vozac kombija ostao na poziciji i kad se upalilo zeleno. Da li je ovim nasiljem nesto rjeseno? Hoce li ovaj vozac kombija ubuduce biti pazljiviji? Ne znam, a kolega mi je odgovorio: ,,boli me ***ac, ja imam osjecaj da je sada kosmos izbalansiran sranjima na obije strane tako da ... meni je lakse''
Sent from my Motorola 8400
Ne znam kakva su iskustva ostalih, ali ono sto ja mogu da zakljucim iz svakodnevne voznje je da su vozaci Renoa najnevaspitaniji u saobracaju. Kad god u retrovizoru vidim njihov znak spreman sam za ludorije.
Iz mog iskustva su mercedesi za izbjegavanje,to je sto se tice bezobrazluka. A sigurno najveci broj losih vozaca je u nekog francuza.
najcesce su ta lica odusevljenja performansama njihovog megana 1.5dci bijelog pa zele da to dokazu drugima a i sebi, svaki dan.
f6
i starim bevejcima sa anđeoskim očima?
nemote generalizovat
Bez premca su BD i DG table, vazda neki problem sa njima u saobracaj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
DG i CT po meni, osim ovih sa andjelsima, neonkama, dujama, trujama...
Pa zamisli, vozim bulevarom Vilija Branta, 60, i ide lik sa trujom MR, pa ti ne mozes da vjerujes sa koliko seksipila me obrijao, i jos me pogledao kad je bio pored mene.
Last edited by Fabia_Elegance!; 24-08-16 at 12:06.
TAKUMI
ja tipujem na spužane...ozbiljni demoni!
Ulcinjane bih medju prve stavio....
Ja sam vaspitan, prevaspitan... zivci ko u konja... a vozim reno...
Mada, zajeban sam kad puknemja sam od ovih iz Vukanova posta s vrha tad
Realno, volio bi da mi daju dosta onija blokova i ovlascenje da kaznjavam - volontirao bih svaki dan po 2-3 sata... Garantujem sestocifren prihod na godinu dana...
Telefon, pojas, svjetla, puna, pogresno prestrojavanje u raskrsnice... pa jao...
Da vidite sad scenu u Donju Goricu,kod onoga balona za fudbal. Ford karavan bijeli samo u rikverc posao i preko obije trake presao i zavrsio u zbunje. Vozac bice rucnu zaboravio dici.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Meni danas auto ide mojom trakom iz kontra smjera, za malo pljasa... Jos mi se učinje da mi je dobacio mrs, okrenuh se, stigoh ga kad ono žensko! Tako da iskulirah.... Da je bilo muško slomio bih mu i auto i njega....
Auto je bijeli cruze
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
U ovom slucaju mogao si joj auto slomit.
TAKUMI
Neka nego znam curku.... Odavno se nisam tako iznervirao, najviše zbog ovog mrs što mi se ucinjelo.... Sprdnja
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ili pizdu
Last edited by Efo_king; 24-08-16 at 17:40.
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks