Los kvalitet zlata, crni im svaki nakit i to samo kod njih, vise puta sam reklamirao.
Nikad nisam imao takav ni bilo kakav drugi problem sa zlatom koje sam kupo tamo. Evo i vjencane burme, kupljene prije 16 godina nisu potamnjele. Ne znam odakle ta prica. On je trenutno najstariji zlatar u onoj ulici, cisto sumnjam da bi rizikovao da pocne sa prodajom fals robe. No, boze moj. Ruku na srce, oni zlato nabavalju skoro svi na isto mjesto.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nzm dje da pitam, pa moze odje. Kako trajno uklonit korov iz dvorista, imam razne vrste, neke debele, neki su i tanki. Jel bolji onaj otrov, ili sto mi neko rece na tek pokosen korov sipat istroseno motorno ulje, ili ako neko ima jos predloga?
Forever young, i want to be forever young
Imas otrove za te stvari ali ne ubija samo korov vec svu travu. Uglavnom se koristi kada hoces ponovo da posadis englesku ili neku drugu tebi odgovarajucu travu.
Imali iko iskustva sa ovim steznikom za skocni zglob?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li dje da se kupi djeciji (5 god.) kupaci crnogorske reprezentacije?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koje sve prodavnice bijele tehnike ima u Podgorici, osim Tehnomax, Tehnoplus, Kips, Neptun... ?
Ili jos bolje, ako znate gdje bih mogao naci frizider malih dimenzija, 81cm visine i 50cm sirine. ?
Who let the dogs out
U neptun znam da su imali ali oni su nesto pukli, bio sam prije neki dan, polu prazna prodavnica. Kao da zatvaraju
Neptun se zatvara kao firma.
bice zanimljivo ostvarit garanciju tamo...
f6
Garanciju za ves masinu Gorenje ostvarujete u Frigo Elektro Vujovic, a ne u Neptunu.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Ali za vecinu kucanskih aparata garancija je kod njih
Kako bi ona fora da preko linka sa FB slike dodjem do profila?
Hitno mi treba da nadjem jedan profil pomagajte...
Zar i to moze?![]()
Who let the dogs out
Moglo nekad... Ne znam može li vise
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ima li neka druga fora da se citaju premium clanci na vijesti posto vec neko vrijeme ne radi ono sa servis?
Dje u CG da kupim ovaj foto aparat? Nikon Coolpix P900
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Android aplikacija
Sent from my HTC One M9 using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks