Page 324 of 1402 FirstFirst ... 2242743143203213223233243253263273283343744248241324 ... LastLast
Results 8,076 to 8,100 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Na HRT-u sam nedavno pogledao emisiju, a potom je našao i na netu.
    Pogledajte, nije na odmet.

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Kratko je pamcenje naroda a isti coek na vlast zadnjih tries godina... lele...znaci s ovakvim ljudima Milo moze vladat do smrti.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovakvu su ženu našli da kleveću, stoka jedna.

http://www.vijesti.me/vijesti/zeljka...-luksuz-900584

"Nisam *****. Da jesam, naplaćivala bih na sat. Ja sam samo zgodna djevojka koja voli luksuz. Kada vidim bogate muškarce, priđem i družim se sa njima", kaže za “Blic” Rolović (39).
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Ovo:

http://www.blic.rs/vesti/svet/skanda...j-gori/zmtz1qy

..bi braća Kroati po kratkom postupku - jednu Olujicu i ajd zdravo.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

OD OKTOBRA OBNOVA FASADA Prve na redu zgrade u Karađorđevoj Dušan Ivković | 21. 08. 2016 - 12:04h

Akcija obnove fasada gradskog jezgra trajaće do decembra, kada će čak 30 zgrada dobiti novi izgled.

Prema najvama gradonačelnika Beograda Siniše Malog, prvi radovi biće na fasadama u Karađorđevoj ulici, a zatim i u Zadarskoj, Fruškogorskoj, Pop Lukinoj, kao i na Kosančićevom vencu. Brankova ulica je planirana za sledeću godinu, kao i zgrade na potezu od Trga republike do Trga Slavija za koje postoji ideja da dobiju dekorativno osvetljenje.

- Centar jednog grada je njegovo ogledalo i mi želimo da Beograd ima reprezentativan centar, po uzoru na svetske metropole - zaključio je Siniša Mali gradonačelnik Beograda.
    Poznato je da Beograd ima mnoge impozantne zgrade čija lepota ne dolazi do izražaja zahvaljujući starim i oronulim fasadama. Međutim, one ne narušuju samo izgled prestonice, već predstavljaju i pretnju za pešake koji tuda prolaze.
    Kao I Tirana... Bravo komsije.
    Doduse, Crnogorci kao I ranije sredjuju BG, a PG....Tko li...TkO ...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    OD OKTOBRA OBNOVA FASADA Prve na redu zgrade u Karađorđevoj Dušan Ivković | 21. 08. 2016 - 12:04h

Akcija obnove fasada gradskog jezgra trajaće do decembra, kada će čak 30 zgrada dobiti novi izgled.

Prema najvama gradonačelnika Beograda Siniše Malog, prvi radovi biće na fasadama u Karađorđevoj ulici, a zatim i u Zadarskoj, Fruškogorskoj, Pop Lukinoj, kao i na Kosančićevom vencu. Brankova ulica je planirana za sledeću godinu, kao i zgrade na potezu od Trga republike do Trga Slavija za koje postoji ideja da dobiju dekorativno osvetljenje.

- Centar jednog grada je njegovo ogledalo i mi želimo da Beograd ima reprezentativan centar, po uzoru na svetske metropole - zaključio je Siniša Mali gradonačelnik Beograda.
    Poznato je da Beograd ima mnoge impozantne zgrade čija lepota ne dolazi do izražaja zahvaljujući starim i oronulim fasadama. Međutim, one ne narušuju samo izgled prestonice, već predstavljaju i pretnju za pešake koji tuda prolaze.

Hvala Lepo
    Ta ista priča je svake godine. Prošle godine je Grad Beograd rekao da je to dužnost građana i da bi neko ko restaurira zgradu dobio pločicu sa svojim imenom na zgradi

Opet Vi Majo sa vašim LAGANJEM
    Što se tiče restauracije Podgorice šta mi ima da restauriramo kad je poslije WW2 Podgorica bila poljana

PS.
    Koliko ono košta flaširana voda u Crnoj Gori ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jes, ja pisem za Blic..
    Nije pitanje za mene. Sta me briga za cenu, imam fabrike koje flasiraju ekskluzivno za mene..

Inace, kako ste? Do prekjuce "potop" u BG... Bas osvezenje. Kako ste podneli promenu vremena?

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 21-08-16 at 13:22.

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,791
    Thanked in
    2,145 Posts

Hvala Lepo
    Sto si stalno puna neke safre, nekakvo zlo u tebe... Treba tu muku iscerat iz tebe i ucerat ti dobro, pa fino opusteno da malo gledas sa vedrije strane.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Jes', stvarno. Zašto ima Maja da se žali kad imamo ovako lijep centar grada

ovakva ljepota može da smeta samo dušmanima, pravi patriJota je ponosan na pg urbanizam i renesansu

Još kad se doda lijepo očuvana i održavana Stara Varoš
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

S jedne strane g. Meksiko ima pravo... treba se patriotski sprdati sa svojim domom...valjda je to vedrija strana... ne cudim se sto je vecina nasmijana po domovini... psihofarmaci sta li...
    Mi objektivni koji volimo domovinu pa nam nije do smijeha kad vidimo kako nam CG preticu zemlje iz bunkera i to u svakom smislu...sto cemo... eto...
    Covjek uziva u svjetlima BG pa nek se smije patrijotski koliko hoce dok gradi i ulaze u grad u koji zivi, a i oni ostali, nasmijani, na travuljinama i lilulicama..
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 21-08-16 at 14:59.

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,791
    Thanked in
    2,145 Posts

Mi objektivni koji volimo domovinu..,
    :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolb lue::lolblue:
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Mi objektivni...
    Koliko ono bješe košta ona voda ?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da..mi, progresisti, objektivni, intelektualci porijeklom iz CG..protiv zatucanih i nazadnih, sibicara, parazita koji za progres CG nikad ne bi mrdnuli, i prvi su da sprijece bilo kakav napredak ka savremenom svijetu. Jasno je da su takvi svjesni svoje ogranicenosti i nesposobnosti da isprate, shvate i bilo sta da urade u skladu sa savremenim svijetom.
    I tako.. o cemu mi ono?
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Da..mi, progresisti, objektivni, intelektualci porijeklom iz CG..
    Izbrišite Majo to objektivni. Ne sporim da ima objektivnih intelektualaca porijeklom iz CG ali VI lično to niste (objektivni). Ostaće mi u sjećanju kada ste pečatno LAGALI za cijene u Crnoj Gori

U ostalom ne vjerujem da ste iz Crne Gore čim vam se potkrada ekavica " Hvala lepo "

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Jes', stvarno. Zašto ima Maja da se žali kad imamo ovako lijep centar grada

ovakva ljepota može da smeta samo dušmanima, pravi patriJota je ponosan na pg urbanizam i renesansu

Još kad se doda lijepo očuvana i održavana Stara Varoš
    Укратко.

Источна обала Подгорице је таква, и проћи ће још много година док се контрасти не уједначе.Мислим да у прошлости није било довољно снаге, чак ни за вријеме комунизма, да се ослобађа простор, већ су зграде трпане међу кућама и обратно, Забјело, Побрежје, Дрпе Мандића, Цвијетин Бријег...
    Оно што посебно иритира је сам Центар од Булевара Св. Петра Цетињског до Горице гдје су одређени блокови и гдје се морало јасно прописати како се на мјесто уџерица мора градити истоспратно и у што већој мјери једнобразно, а не као сад, бабини зуби и недовршене зграде.

Стару Варош треба рекоструисати и повратити јој што више историјског изгледа (фасаде, столарија) заједно са тврђавом на ушћу Рибнице гдје треба направити музеј.
    Треба уредити обале Рибнице и Мораче, које су у срамотном стању.

Са друге стране западни дио града је поприлично добро урбанистички ријешен, али га треба окречити, обновити тротоаре, паркове, наћи инвеститоре да се заврши кварт око Храма, а тврдим и да би се сиутација на Малом Брду могла у великој мјери нашминкати.

Приградска насеља су нешто друго.

Подгорица није Сладеов Никшић, таква је каква је и мислим да се о изледу главног града коначно мора повести опширна дебата, која мора резултирати једним јасним програмом сличном као за Скопље, наравно не по садржини.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,791
    Thanked in
    2,145 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Укратко.

Источна обала Подгорице је таква, и проћи ће још много година док се контрасти не уједначе.Мислим да у прошлости није било довољно снаге, чак ни за вријеме комунизма, да се ослобађа простор, већ су зграде трпане међу кућама и обратно, Забјело, Побрежје, Дрпе Мандића, Цвијетин Бријег...
    Оно што посебно иритира је сам Центар од Булевара Св. Петра Цетињског до Горице гдје су одређени блокови и гдје се морало јасно прописати како се на мјесто уџерица мора градити истоспратно и у што већој мјери једнобразно, а не као сад, бабини зуби и недовршене зграде.

Стару Варош треба рекоструисати и повратити јој што више историјског изгледа (фасаде, столарија) заједно са тврђавом на ушћу Рибнице гдје треба направити музеј.
    Треба уредити обале Рибнице и Мораче, које су у срамотном стању.

Са друге стране западни дио града је поприлично добро урбанистички ријешен, али га треба окречити, обновити тротоаре, паркове, наћи инвеститоре да се заврши кварт око Храма, а тврдим и да би се сиутација на Малом Брду могла у великој мјери нашминкати.

Приградска насеља су нешто друго.

Подгорица није Сладеов Никшић, таква је каква је и мислим да се о изледу главног града коначно мора повести опширна дебата, која мора резултирати једним јасним програмом сличном као за Скопље, наравно не по садржини.
    Trebalo je samo zabraniti rusenje prizemnih kuca u centru grada i paravljenje visespratnica ko licnom nahodjenju. Imao sam prilike da vidim po nekim gradovima EU i USA kako to sve moze lijepo da se uklopi. Ali o tome ti mogu vise reci ovi progresisti, objektivni, intelektualci porijeklom iz CG koji cudo napravise za Crnu Goru :lolblue::lolblue::lolblue: I to sve iskazivanjem nekih licnih frustracija po forumu. potsjecaju me na one crngorske srbe sto su ratovali '99 za Kosovo, a nisu mrdnuli dalje od ulaznih vrata kuce. Ali sto imaju priiiiiiiicu
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Ukratko, da postoji drzava (kao institucija) onda bi i DUP imao snagu zakona, ovako...

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,791
    Thanked in
    2,145 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/zugice...penzije-900752

Valjda ce ga onaj rak raznijet sto ga je naceo
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Znaci ipak ima rak...
    sto znam, ja sam cuo da nije los lik...
    a i zbori ono sto treba- aj napuni budzet i obezbijedi plate sa ovakvom privredom... prica mi jedna drugarica iz NK, prije par godina su zaposljavali u opstinu, daju ti stolicu, presjedis cijeli dan i na kraju mjeseca podignes platu... a i prica mi sef odsjeka u jednom bitnom ministarstvu da sav posa koji obavi za nedjelju dana moze da zavrsi za dan, eventualno 2... i jos veli da kao sef radi duplo vise od ostalih i odgovoran je za njihov rad...

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Trebalo je samo zabraniti rusenje prizemnih kuca u centru grada i paravljenje visespratnica ko licnom nahodjenju. Imao sam prilike da vidim po nekim gradovima EU i USA kako to sve moze lijepo da se uklopi. Ali o tome ti mogu vise reci ovi progresisti, objektivni, intelektualci porijeklom iz CG koji cudo napravise za Crnu Goru :lolblue::lolblue::lolblue: I to sve iskazivanjem nekih licnih frustracija po forumu. potsjecaju me na one crngorske srbe sto su ratovali '99 za Kosovo, a nisu mrdnuli dalje od ulaznih vrata kuce. Ali sto imaju priiiiiiiicu
    A jes, one kucice su bas simpa, jos kad zastakle izlog, top...
    Najbolje bi bilo srusit xijeli centar pa sve nanovo... ali je to neizvodljivo... i nije dovoljno samo regulisati dozvoljenu spratnost, trebalo bi odrediti kako ce fasada da izgleda... meni se npr svidja zgrada ove nove banke na cosak, jedna zgrada u Vucedolsku i sl... ono, stariia i ljepsa.Podgoroca... a sve.se.to.koze izvesti da ne bude kicasto... ali jbg...

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,791
    Thanked in
    2,145 Posts

Do nekle se slazem sa tobom. Kad bi se moglo sve srusit pa na novo. ali ako bi ovi ljudi danasnji odlucivali...to bi bilo sve tri put gore, no sto je sad.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I... bjese prica o safri, licnim frustracijama i slicnom.... i to sve iz c/p teksta iz Blic-a o namjerama za uredjenje jednog glavnog grada... Nije mi bilo jasno dok ne iscitah nastavak "diskusije" koji je tecno i sa vredjanjem upucen ka cilju - bolje ne uredjivati nas glavni grad.... booo..
    A, fino i kulturno pitah gospodina koji je ugodni stanovnik i doprinosnik BG o stanju uz drasticne promjene vremena u tom gradu... Svasta...
    Kletve narodnom izabraniku u vrhu drzavne vlasti su vec nesto sto ne ide uz Blic.
    Btw... infrastruktura i koliko je zgrada u PG prikljuceno na kanalizaciju i u kojem procentu... to je za ono sto kazu - smijeh....tuzno...No... boh...
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 22-08-16 at 01:16.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

U ostalom ne vjerujem da ste iz Crne Gore čim vam se potkrada ekavica " Hvala lepo "
    Vi, Beogradjanine ste mnogo alergicni na hvala lepo... sto li?
    Zaista toliko volite grad u kojem zivite, radite, i kojem doprinosite, da vam bilo kakva dobra zelja za ljepsom , boljom i savremenijom PG toliko smeta da iskacete iz kocke.. jeste li ikad pomislili da vam ljepsa PG nece biti konkurencija vasem svjetskom gradu BG-adu? Ne plasite se... Van ste konkurencije za TG.
    Sto se tice vaseg problema sa vodom... Lose vam je to za zivce... Predjite na radler ili sto slicno... sto znam..
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Vi, Beogradjanine ste mnogo alergicni na hvala lepo... sto li?
    Apsolutno nisam alergičan na ekavicu, alergičan sam kad se neki stvor predstavlja Crnogorcem/Crnogorkom i priča kako Crnogorci u istoriji nisu pričali
    Sto se tice vaseg problema sa vodom... Lose vam je to za zivce... Predjite na radler ili sto slicno... sto znam..
    Hvala Lepo
    Nemam ja nikakav problem sa vodom, imam problem sa bezočnim lažovčinama poput Vas. Vi ste Majo ona posebna vrsta LAŽOVA koja ne LAŽE iz neke lične koristi. Vi LAŽETE nadajući se da ćete u nečijim očima ispasti bitni. Mislim da ta vrsta LAŽOVA vuče neke traume iz djetinjstva, može biti da kada ste bili dijete na koje se niko okretao nije pa ste navikli da LAŽIMA privlačite pažnju
    Last edited by Rakun; 22-08-16 at 01:45.

Page 324 of 1402 FirstFirst ... 2242743143203213223233243253263273283343744248241324 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)