Ne cudim se kad vidim sa cim sve ljudi (iz naseg blizeg okruzenja BiH i Srb) dolaze na ljetovanje. Mene bi strah bilo i do grada poci a ne na dalek put...
A bilo je svega, ali skoro svako prosirenje :-) na dva tri mjesta vec dosle slepe its.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne cudim se kad vidim sa cim sve ljudi (iz naseg blizeg okruzenja BiH i Srb) dolaze na ljetovanje. Mene bi strah bilo i do grada poci a ne na dalek put...
mazohizam po meni, ne mogu da vjerujem da u kolima od 30 godina bez klime ideš sa djecom na toliki put danas kad sasvim pristojan auto sa klimom možeš uzet za 1.500e, a kreni vozom brate ili busom
She is only here to annoy herself!
Svojevremeno mercova 190 svake 100 m uz crkvine il rasovu
Pazi, idu Jugom iz NS na more u CG. Ljetovanje im kosta 5 puta vise nego sto im vrijedi auto. Dalje, cinjenica da voze Juga govori da nisu finansijski dobri, a neko ko nije finansijski dobar a ide na ljetovanje po meni je bolestan.
A onda, u Juga, otac, majka i cetvoro djece pozadi, sa masu prtljaga.
TAKUMI
U buljarici dolaze evo 10ak godina dvije porodice iz Srbije.
Jedna sa Ladom Samarom druga sa Peglicom. Jos ni jedno nije crklo.
A drugi koji dolaze iz PG, kupili Lagunu 2004 i crkla naredne godine. Moj bajo
Sent from my LG G3 using Tapatalk
o jadu me zabaviše moj bizbi morao sam tendu pomjerat kidat varit opet...radi 20 cm
She is only here to annoy herself!
Jesi "uzaptio" od puta jesi, ili tvoji stari? Mislili da ce dovjeka Fića da prolazi tuda.
25 godina imamo u familiju taj 190, i jos mu nismo dizali haubu nidje, a prije tunela je svako malo uz Paštroviće i Sutorman vrtio pud Crmnice, Pg-a i dalje... (?)
poslato s Jadrana
A sto se nisi pozva na mene pustili bi te u ambasadu da zivis.
Ja kad dodjoh potpuno zab na ovo / rekoh kakva je ovo muka bila dok se nisam primakao.
A kum mi prica dosla jedna i kaze 10m moraju da skrate dvoriste on rekao zaokruzi to na 10ipo ova pise 10ipo / da ovu lozu maknete on rekao nije to loza nego kivi / ona pise kivi.
On se citavo vrijeme sprdao a ova sve ozb. Pisala + rekla za sat vremena da se makne sve / on rekao bice to za 20min ona pitala kako tako brzo ^ pa jedino nam preostaje da izminiramo dvoriste.![]()
TAKUMI
Je li ovo sa plavnice? :-)
Sent from my LG G3 using Tapatalk
4 u 1![]()
I Jay Leno je slusao....
Kad bi ukljucio mozak ukapirao bi da je svako dvoriste skraceno da ce ulica da se širi.
+ ovo sem degenerici parkirani na ulicu.
Nzm odakle si ili ocigledno ne izlazis iz kuće.![]()
Ma nista ali se moze pogresno protumaciti sto nije bio cilj :-)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks