A kako zasluzeno? Dobio je prvu i 4...izgubio ostale 3. No ajd sad...i njima je milo sto ce biti 3 meca...para da se namlate.
Kakav rat i euforija.. McGregor zasluzeno ali se za dlaku izvukao..
A kako zasluzeno? Dobio je prvu i 4...izgubio ostale 3. No ajd sad...i njima je milo sto ce biti 3 meca...para da se namlate.
Overall je bio bolji..U drugu rundu Diaz ga je pritisnuo pri kraju ali opet je tu McGregor diktirao tempo.. Zadnja runda je bila pata-pata, i statisticki cini mi se..Obojica su imali po takedown u petu..
Ima i faktora triologije, ali ko ne zeli trecu borbu odje![]()
bice trece ako diaz bude htjeo da se spusti na 150lb. rekao je konor odmah u oktagon, borili smo se dva puta u tvoju kategoriju, ako zelis trecu moras doci u moju na 150.
Kasno je bilo pa ti se pridrijemaloJedini tempo koji je Konor diktirao, jeste prilikom trcanja/bjezanja od Nejta. A peta runda nije bila pata pata, i sve 3 sudije su petu rundu dale Nejtu.
Borba je bila toliko fejk, sto se vidi kod padanja Nejta, kad ga je Konor udario preko rukavica, i kod pustanja da Konor prezivi 3. rundu, dje je bukvalno bio mrtav.
Zali boze sto su napravili od sporta
Pinch harmonics
Posto mi je drug silom prilika u LV i trebao je da ima sparing sa Nateom uoci borbe, rekao mi je da je Nate na dan borbe imao 190. Znaci 9 kila je bio tezi od Mcgregora. Dobro rece Conor "It is the Mcgregor division". Čo'ek se bori u tri divizije. Da okine jednu glavu u 155 i to je to. Volio bih da mu daju Khabiba, ali UFC to nece uraditi, jer znaju da Conor tu nema sanse. Mislim da ce da ide na RDA i da ce dzigericu da mu prospe. p4p King.
Hladne glave...mislim da je sve odje stvar kesa. I da su obojica srecni sa 3mecom. Malo vjestacki jbg...
Fantasticna borba sta reci. Ocekujem revans na UFC 205 najranije ili neki mozdakasniji ufc
Podgorica Podgoricanima!
sto se radi sa teorijama zavjera... haarp kriv za poplave, nije se islo na mjesec, vanzemaljci sleceli u ruzvelt... uuuiiiippp!
UFC Fight Night: ARLOVSKI VS. BARNETT od 03.09.2016.
Heavyweight Josh Barnett def. Andrei Arlovski Submission (rear-naked choke) 3 2:53 Light Heavyweight Alexander Gustafsson def. Jan Błachowicz Decision (unanimous) (30-27, 30-27, 30-27) 3 5:00 Light Heavyweight Ryan Bader def. Ilir Latifi KO (knee) 2 2:06
Baderovo koljeno mozda KO godine...
Sada slijedi dobar event..
Miocic pred domacom publikom brani HW titulu, protiv Reema.. CM Punk debituje i da vidimo moze li Werdum da se vrati na pobjednicki kolosjek..
Bisping bio u Porto prije neki dan. Pusio i pio kao turcin. Jebe se njemu. Ubice ga Hendo opet.
Last edited by Sandor Kolar; 07-09-16 at 23:06.
Gennady Golovkin vs. Kell Brook 10.09.2016.
35-0-0 (32 Kos) 36-0-0 (25Kos)
Ovaj Golovkin je strašan bokser.Kao stijena je-drži pojaseve u srednjoj WBC, WBA, IBF,IBO.izbjegavaju ga širokim lukom.
treba ispratit ovo obavezno,dako bude prenosa na tv neđe.
Fury vs Klitchko je zvanično dogovoreno za 29.10.2016.
UFC 203: MIOCIC VS OVEREEM 11.09.2016.
Heavyweight Stipe Miocic (c) vs. Alistair Overeem [a] Heavyweight Fabrcio Werdum vs. Travis Browne Welterweight CM Punk vs. Mickey Gall Bantamweight Urijah Faber vs. Jimmie Rivera Women's Strawweight Jssica Andrade vs. Joanne Calderwood
Što mislite, Miočić-Overeem, ko će pobijedit?
Overeem je skoro sve osvojio,UFC mu fali...56 mečeva u MMA,46 pobjeda i odličan niz.
Miočić je odličan,tvrd,ali tipujem na Overeema.daće sve od sebe.Ovo mu je možda zadnja šansa za UFC pojas.
Miocic mi se cini kao okeJ i skroman lik, i ima veliku motivaciju za odbranom pojasa. Overeem takodje ima jos vecu glad da osvoji ufc-ov pojas i upise to u svojoj karijeri. Obojica su glavni, ali onaj vuk koji stoji na vrhu nije ni upola gladan kao onaj koji se penje ka vrhu.
Malu prednost bih dao Miocicu zbog brade i udaracke tehnike i agresivnosti.
Overreem je napredovao. Sa JDS-om je cekao svoju sansu, nesto sto ranije nije radio. Ipak je on K-1 borac. Bolji je borac i vece ime od Miocica, ali u godinama je i vidno je splasnuo otkad se ne bode hemijom, a ima staklenu bradu. Nesto cu tipovati na Miocica ovaj put. Osim ako Overroid ne krene na gnp, jer me nista ne cudi od Jacksona. Ono je monstrum za taktiku.
Bolji kardio Miocic, dobar boks. Overim bolji kontras, bolji u klincu. Ako ga pritisne Miocic bice to to, mada vazda moze da sijevne neka kontra kao protiv JDS.
Ono sto bih vam ja predlozio da gledate je Brook VS Golovkin. Dva boksera iz top 10Pfp. Golovkin bez dileme trenutno najbolje sto daje boks. I Brooks koji je nenormalno snazan.
Golovkin VS Brook za 40-50min..zagrijavanje za UFC. Strasan mec.
To će biti bombardovanje Golovkin (35-0, 32 KO) a Kell Brook (36-0, 25 KO) vjerovatno neće to dugo trajati
Golovkin je ubica, kazu da borca sa jacim udarcem u toj kategoriji nije bilo. I racunaju ga pfp najboljim borcem danasnjice. Ovaj Brook je malo laksi, nije ta kategorija..ali je skupio muda da udje u ring sa njim. Vidjecemo sta ce biti. Inace Golovkinu i ako drzi tolike silne titule, vrlo je tesko da nadje protivnika..jer prosto je frik.
Brook jos kaze da na mjerenju vidio strah u ocima Golovkina pa se nesto mislim da to on mozda malo sam sebe ohrabruje![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks