Na HRT-u sam nedavno pogledao emisiju, a potom je našao i na netu.
Pogledajte, nije na odmet.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Na HRT-u sam nedavno pogledao emisiju, a potom je našao i na netu.
Pogledajte, nije na odmet.
Kratko je pamcenje naroda a isti coek na vlast zadnjih tries godina... lele...znaci s ovakvim ljudima Milo moze vladat do smrti.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovakvu su ženu našli da kleveću, stoka jedna.
http://www.vijesti.me/vijesti/zeljka...-luksuz-900584
"Nisam *****. Da jesam, naplaćivala bih na sat. Ja sam samo zgodna djevojka koja voli luksuz. Kada vidim bogate muškarce, priđem i družim se sa njima", kaže za “Blic” Rolović (39).
Shit has hit the fan !
Ovo:
http://www.blic.rs/vesti/svet/skanda...j-gori/zmtz1qy
..bi braća Kroati po kratkom postupku - jednu Olujicu i ajd zdravo.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Kao I Tirana... Bravo komsije.OD OKTOBRA OBNOVA FASADA Prve na redu zgrade u Karađorđevoj Dušan Ivković | 21. 08. 2016 - 12:04h
Akcija obnove fasada gradskog jezgra trajaće do decembra, kada će čak 30 zgrada dobiti novi izgled.
Prema najvama gradonačelnika Beograda Siniše Malog, prvi radovi biće na fasadama u Karađorđevoj ulici, a zatim i u Zadarskoj, Fruškogorskoj, Pop Lukinoj, kao i na Kosančićevom vencu. Brankova ulica je planirana za sledeću godinu, kao i zgrade na potezu od Trga republike do Trga Slavija za koje postoji ideja da dobiju dekorativno osvetljenje.
- Centar jednog grada je njegovo ogledalo i mi želimo da Beograd ima reprezentativan centar, po uzoru na svetske metropole - zaključio je Siniša Mali gradonačelnik Beograda.
Poznato je da Beograd ima mnoge impozantne zgrade čija lepota ne dolazi do izražaja zahvaljujući starim i oronulim fasadama. Međutim, one ne narušuju samo izgled prestonice, već predstavljaju i pretnju za pešake koji tuda prolaze.
Doduse, Crnogorci kao I ranije sredjuju BG, a PG....Tko li...TkO ...
Hvala Lepo
Ta ista priča je svake godine. Prošle godine je Grad Beograd rekao da je to dužnost građana i da bi neko ko restaurira zgradu dobio pločicu sa svojim imenom na zgradi
Opet Vi Majo sa vašim LAGANJEM
Što se tiče restauracije Podgorice šta mi ima da restauriramo kad je poslije WW2 Podgorica bila poljana
PS.
Koliko ono košta flaširana voda u Crnoj Gori ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Jes, ja pisem za Blic..
Nije pitanje za mene.Sta me briga za cenu, imam fabrike koje flasiraju ekskluzivno za mene..
Inace, kako ste? Do prekjuce "potop" u BG... Bas osvezenje.Kako ste podneli promenu vremena?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 21-08-16 at 13:22.
Jes', stvarno. Zašto ima Maja da se žali kad imamo ovako lijep centar grada
ovakva ljepota može da smeta samo dušmanima, pravi patriJota je ponosan na pg urbanizam i renesansu
Još kad se doda lijepo očuvana i održavana Stara Varoš
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
S jedne strane g. Meksiko ima pravo... treba se patriotski sprdati sa svojim domom...valjda je to vedrija strana... ne cudim se sto je vecina nasmijana po domovini... psihofarmaci sta li...
Mi objektivni koji volimo domovinu pa nam nije do smijeha kad vidimo kako nam CG preticu zemlje iz bunkera i to u svakom smislu...sto cemo... eto...
Covjek uziva u svjetlima BG pa nek se smije patrijotski koliko hoce dok gradi i ulaze u grad u koji zivi, a i oni ostali, nasmijani, na travuljinama i lilulicama..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 21-08-16 at 14:59.
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolb lue::lolblue:Mi objektivni koji volimo domovinu..,
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da..mi, progresisti, objektivni, intelektualci porijeklom iz CG..protiv zatucanih i nazadnih, sibicara, parazita koji za progres CG nikad ne bi mrdnuli, i prvi su da sprijece bilo kakav napredak ka savremenom svijetu. Jasno je da su takvi svjesni svoje ogranicenosti i nesposobnosti da isprate, shvate i bilo sta da urade u skladu sa savremenim svijetom.
I tako.. o cemu mi ono?
Hvala Lepo
Izbrišite Majo to objektivni. Ne sporim da ima objektivnih intelektualaca porijeklom iz CG ali VI lično to niste (objektivni). Ostaće mi u sjećanju kada ste pečatno LAGALI za cijene u Crnoj Gori
U ostalom ne vjerujem da ste iz Crne Gore čim vam se potkrada ekavica " Hvala lepo "
Укратко.
Источна обала Подгорице је таква, и проћи ће још много година док се контрасти не уједначе.Мислим да у прошлости није било довољно снаге, чак ни за вријеме комунизма, да се ослобађа простор, већ су зграде трпане међу кућама и обратно, Забјело, Побрежје, Дрпе Мандића, Цвијетин Бријег...
Оно што посебно иритира је сам Центар од Булевара Св. Петра Цетињског до Горице гдје су одређени блокови и гдје се морало јасно прописати како се на мјесто уџерица мора градити истоспратно и у што већој мјери једнобразно, а не као сад, бабини зуби и недовршене зграде.
Стару Варош треба рекоструисати и повратити јој што више историјског изгледа (фасаде, столарија) заједно са тврђавом на ушћу Рибнице гдје треба направити музеј.
Треба уредити обале Рибнице и Мораче, које су у срамотном стању.
Са друге стране западни дио града је поприлично добро урбанистички ријешен, али га треба окречити, обновити тротоаре, паркове, наћи инвеститоре да се заврши кварт око Храма, а тврдим и да би се сиутација на Малом Брду могла у великој мјери нашминкати.
Приградска насеља су нешто друго.
Подгорица није Сладеов Никшић, таква је каква је и мислим да се о изледу главног града коначно мора повести опширна дебата, која мора резултирати једним јасним програмом сличном као за Скопље, наравно не по садржини.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Trebalo je samo zabraniti rusenje prizemnih kuca u centru grada i paravljenje visespratnica ko licnom nahodjenju. Imao sam prilike da vidim po nekim gradovima EU i USA kako to sve moze lijepo da se uklopi. Ali o tome ti mogu vise reci ovi progresisti, objektivni, intelektualci porijeklom iz CG koji cudo napravise za Crnu Goru :lolblue::lolblue::lolblue: I to sve iskazivanjem nekih licnih frustracija po forumu. potsjecaju me na one crngorske srbe sto su ratovali '99 za Kosovo, a nisu mrdnuli dalje od ulaznih vrata kuce. Ali sto imaju priiiiiiiicu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ukratko, da postoji drzava (kao institucija) onda bi i DUP imao snagu zakona, ovako...
Sent from my Motorola 8400
http://www.vijesti.me/vijesti/zugice...penzije-900752
Valjda ce ga onaj rak raznijet sto ga je naceo
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Znaci ipak ima rak...
sto znam, ja sam cuo da nije los lik...
a i zbori ono sto treba- aj napuni budzet i obezbijedi plate sa ovakvom privredom... prica mi jedna drugarica iz NK, prije par godina su zaposljavali u opstinu, daju ti stolicu, presjedis cijeli dan i na kraju mjeseca podignes platu... a i prica mi sef odsjeka u jednom bitnom ministarstvu da sav posa koji obavi za nedjelju dana moze da zavrsi za dan, eventualno 2... i jos veli da kao sef radi duplo vise od ostalih i odgovoran je za njihov rad...
A jes, one kucice su bas simpa, jos kad zastakle izlog, top...
Najbolje bi bilo srusit xijeli centar pa sve nanovo... ali je to neizvodljivo... i nije dovoljno samo regulisati dozvoljenu spratnost, trebalo bi odrediti kako ce fasada da izgleda... meni se npr svidja zgrada ove nove banke na cosak, jedna zgrada u Vucedolsku i sl... ono, stariia i ljepsa.Podgoroca... a sve.se.to.koze izvesti da ne bude kicasto... ali jbg...
Do nekle se slazem sa tobom. Kad bi se moglo sve srusit pa na novo. ali ako bi ovi ljudi danasnji odlucivali...to bi bilo sve tri put gore, no sto je sad.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I... bjese prica o safri, licnim frustracijama i slicnom.... i to sve iz c/p teksta iz Blic-a o namjerama za uredjenje jednog glavnog grada... Nije mi bilo jasno dok ne iscitah nastavak "diskusije" koji je tecno i sa vredjanjem upucen ka cilju - bolje ne uredjivati nas glavni grad.... booo..
A, fino i kulturno pitah gospodina koji je ugodni stanovnik i doprinosnik BG o stanju uz drasticne promjene vremena u tom gradu... Svasta...
Kletve narodnom izabraniku u vrhu drzavne vlasti su vec nesto sto ne ide uz Blic.
Btw... infrastruktura i koliko je zgrada u PG prikljuceno na kanalizaciju i u kojem procentu... to je za ono sto kazu - smijeh....tuzno...No... boh...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 22-08-16 at 01:16.
Vi, Beogradjanine ste mnogo alergicni na hvala lepo... sto li?![]()
Zaista toliko volite grad u kojem zivite, radite, i kojem doprinosite, da vam bilo kakva dobra zelja za ljepsom , boljom i savremenijom PG toliko smeta da iskacete iz kocke.. jeste li ikad pomislili da vam ljepsa PG nece biti konkurencija vasem svjetskom gradu BG-adu? Ne plasite se... Van ste konkurencije za TG.
Sto se tice vaseg problema sa vodom... Lose vam je to za zivce... Predjite na radler ili sto slicno... sto znam..
Hvala Lepo
Apsolutno nisam alergičan na ekavicu, alergičan sam kad se neki stvor predstavlja Crnogorcem/Crnogorkom i priča kako Crnogorci u istoriji nisu pričali
Nemam ja nikakav problem sa vodom, imam problem sa bezočnim lažovčinama poput Vas. Vi ste Majo ona posebna vrsta LAŽOVA koja ne LAŽE iz neke lične koristi. Vi LAŽETE nadajući se da ćete u nečijim očima ispasti bitni. Mislim da ta vrsta LAŽOVA vuče neke traume iz djetinjstva, može biti da kada ste bili dijete na koje se niko okretao nije pa ste navikli da LAŽIMA privlačite pažnju
Last edited by Rakun; 22-08-16 at 01:45.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks