Oboje dmo re-instalirali viber, restartovali telefone....izbrisali jedan drugog iz imenika pa ponovo dodali - i ništa![]()
Nije to do tvog Vibera. Ja imam tako jendog kolegu koji je inače u grupi na poslu, i ja mu pišem jer mi je taj prozor ostao od ranije.
Ali kad recimo ukucam u serach njegov broj i da mui pišem, onda mi ne dozvoljava, smao mi piše Invite to Viber. Kao da nema Viber.
Mislim da je nešto u njegovim podešavanjima.
Oboje dmo re-instalirali viber, restartovali telefone....izbrisali jedan drugog iz imenika pa ponovo dodali - i ništa![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Obavezno unosite brojeve tel u formatu +382 6x xxx xxx, a ne samo 06x xxx xxx
Zbog toga zna da zabudali, pa prvo provjerite da li ovo pomaze. Takodje probajte u imenik da ukucate kontakt u formatu +382 06x xxx xxx. Iako je ta nula posle 382 nepotrebna, mnogi je ukucaju prilikom instalacije vibera pa im se mozda tako i broj vodi.
Moze li pomoc..U pitanju je Viber i poruke koje stizu ali se uopste ne cuju..kao ni pozivi.U Viber podesavanjima te dvije opcije,vrste melodije za poziv i poruku su zasjencene i nedostupne.Zna li ko o cemu se radi? Samsung je u pitanju...
Meni nema uopste aktivacioni kod
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni ima lai dje da ga upisem???
Mada mislim da to nije do koda..Jednostavno nema zvuka uopste za poruke.Nego stignu i vidis ih tek kad otkljucas telefon.
Ima li jos ko probelma jutros sa viberom, pise disconected, sinoc je radio normalno....
Tu es mon héro!
Kakav trip sinoc, krenuse da mi se instaliraju svi bedza stikeri hahahah, imao sam da slomim telefon
Kako da instaliram viber a da mi ostane isti broj na koji je registrovan? Sad taj broj vise nije aktivan, pa ne mogu primit kod.
P.S:
Na komp ga imam aktiviranog.
Android. E show, mislio sam da moze.
Ovako, karticu iz starog telefona sam prebacio u drugi tel, instalirao viber, aktivirao ga. U taj stari tel ubacio neku drugu karticu, pokrenuo viber da vidim neke stare poruke, kad ono trt, on traži da se viber ponovo aktivira pošto je sad u telefonu drugi broj.
Kad sam ga aktivirao, stare poruke se ne vide u njemu. Da li može da se dođe do tih starih poruka nekako, pošto ja nisam reinstalirao viber, mora da su tu negdje u samom programu? Ima li šanse?
Sent from my D6503 using Tapatalk
Nema šanse, ako nisi uradio backup poruka iz menija...
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Nisam. E bem ti ovu modernu tehnologiju...![]()
Sent from my D6503 using Tapatalk
Da ga nisi instalirao na novom radio bi ti sa drugom karticom
Trebao si samo da pokreneš viber backup opciju na starom i onda instalirao na novom. Prilikom aktivacije viber bi ti ponudio da vrati stare poruke...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
I ukoliko su bitn slike i fajlovi sa Vibera, iskopirate Media folder i kopirate ga na drugom telefonu, i sve je tu. Naravno, kao što momci rekoše, prije toga obavezno back up.
Bugi & Montenegrina, hvala!
Nisam znao ovo, valjace za ubuduće.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Najjace mi je kad dobijem one spam poruke da treba na 10 brojeva da proslijedim da bi upao u grupu kojoj ubuduce nece biti naplacivan viber... steski mi se kakvih budala ima...
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Media je za fotke, već imaš back up, treće ti ne treba. Cio folder samo da zagušiš viber![]()
Ja u folderu viber imam samo folder media.
Ne znam je li kod drugih drugačije?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks