Ako te ja ista ukapirah
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Kombinatorika, kao na primjer ova:
Ajkule" mogu do trećeg mjesta samo ako pobijede Španiju, a u slučaju da to ne ostvare biće četvrte.
To znači da ćemo u četvrtfinalu igrati protiv prvoplasirane ili drugoplasirane ekipe u Grupi A.
Trenutno je prva Grčka, a drugi je Brazil. Međutim, ukoliko favoriti slave u posljednjem kolu igraćemo protiv Grčke ili Mađarske. Mađari igraju protiv Brazila, takođe su favoriti, a u slučaju trijumfa osvojili bi drugo mjesto, naravno pod uslovom da i Grci opravdaju ulogu favorita. Što se tiče Srbije ona je najbliža četvrtoj poziciji, a može čak i do drugog mjesta, ali pored ubjedljive pobjede protiv Japana potrebno im je da Mađarska izgubi od Brazila i da Australija pobijedi Grčku.
Sve u svemu, vjerovatno cemo igrati protv neke od reprezentacija koje su tenutno na OI. Pretpostavljam.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ako te ja ista ukapirah
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Moram okrecit dnevnu koliko se izmasakrirasmo ja i komarci ovog ljeta.
![]()
Kineski restoran u BD u stari grad, na sprat. Porcije su manje za 30% a cijene vece za 30%. I vise nije isti ukus, dosta je losije. Bio do sad desetak puta ali od ove zadnje pljacke vise me gledat nece.
a nemojte ljudi...
![]()
A sto je ovo sa hranom po instagramu...
Legendica izbaca svaki dan po tri pjata pice paste i nekakvih fensi kolaca... a dje lutko, da to stvarno jedes ne bi imala 40 kila, sa stolicom...
tacno cu da slikam tako nekoliko slika a onda cu da izbacim sliku kad se iserinjam... kako da napravim ono 4 slike u jednu?
Ova iz nk sto je zaprosena sa 1001 ruzom... Alo? Koliki debil treba da budes da zoves novinare da ti to objave
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Veliki :-) ^
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
pa ne znam ono mi djeluje kao reklama za cvjecaru
look right through me
Vazda kad imam para da nesto kupim, toga ili nema, ili ga ja ne mogu kupit. Baksuz naviseg nivoa.
Ima li sto gore no kad kolega zaboravi vrata za sobom da zatvori a ode da sere i mase ti sa wc solje.
Redovno ostavljaju otvorena vrata pa se opojni mirisi sire po kancelarijama.
Nisu dzabe rekli "zene su zlo bez kojeg se ne moze". Upoznao sam je prije 5, 6 godina na ekskurziji u Barseloni, evo sad posle dugo vremena nasli i na drustvenoj mrezi. Ima momka koji nju vara a i ona njega, i danas izbacila sliku sa ovim potpisom. Evo u stvari slika da ne mislite da mastim nesto.
A evo i prepiska izmedju mene i nje koja je uvijek visokointelektualna.
Koliko ovakvih ima sto na drustvenim mrezama glume ljubav, a u stvarnosti...evo vidite sami.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 16-08-16 at 22:16.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Samo da mi je znat eo po godine, koju si to nameracio da opalis s foruma?![]()
Nisam nameracio u tom smislu ali mi se dopada njen nacin razmisljanja.Samo mislim da sam joj antipatican.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nemoguce da si joj antipatichan, zashto...??? :mrgreen:
sent using tapatalk
#fakenews
Zasto zivote prokleti
Ajde orvori se, da vidimo, Il' si nindza il' ili mindza.![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zna ona, to je najbitnije
Zna sam da neces smjet...aj dobro nema veze
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nije Trile toliko nezreo da pada na tvoje forice @mexiko![]()
nervira me najstrašnije što sm otvorila ovu temu da napišem što me nervira i što sad ne mogu da se sjetim što me nervira![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nije te onda mnogo iznerviralo
Kad vidim novcanicu sa selotejpom, znaci iiiiiiidemo!
Ona reklama za nekakvu zaštitu od sunca, što se vrti po radio stanicama.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks