Donnie Darko :razz:
I promise... the 6 foot bunny will change your life![]()
Bittersweet life - japanski film...
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
Donnie Darko :razz:
I promise... the 6 foot bunny will change your life![]()
AOndaKaDodjemJaPaPorusimSveFigurice khhhhhh :)))))))
odlican film, scenario mi je extra bio i djevojke sto se pojavljuju u filmu mnogo dobro izgledaju...Originally Posted by elektrick
![]()
Kome se svidio film "Rey" nek pogleda i "Walk the line". Prica o kantri pjevacu Johnny Cash-u... Glavna uloga Joaquin Phoenix.
Sinoc sam gledao i jednu laganu dramu sa Laurence Fishburne-om. Film se zove "Akeelah and the Bee". Radi se o maloj crnkinji koja je dobra u spelovanju i sprema se za nacionalno takmicenje bla bla... Meni je mala preslatka bila i ok je film skroz. Opustares nekih sat i 40 min.
Veceras sam uzeo po preporuci jedan francuski policijski triler sa Zerar Depardjeom. Zove se "36 quai orfevres". Kum mi je rekao da je extra, a sjutra cete imati i moje misljenje
Toliko od mene za veceras.
P.S. Dajte malo vise predloga, a manje komentara jednih te istih filmova![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
36 quai orfevres dobar film...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
"go suck a f.uck"Originally Posted by tweet
![]()
Originally Posted by my name is ...
Pogledajte "Firewall" sa Harisson Ford-om
Sasvim solidno, vrijedno za pogledati. Predlazem ''RV'' sa Robin Williamsom, totalni ludakOriginally Posted by tricky_kid
![]()
Kome je sudjeno da bude *eben, gace mu same spadaju
let me see, popericu po dva-tri iz svakog zanra chisto da svi ukusi budu zadovoljeni! Dakle,
drama: monsieur n, a love song for bobby long, the machinist
triler: flightplan, the jacket, four brothers...
akcija: banlieue 13 (okrug 13), cool money, kiss kiss bang bang
sportski: goal, a shot at glory
horor: exorcism of emily rose,
sf: serenity, doom
komedija: wedding crashers, fun with dick and jane
animirani: magascar, wallace and gromit, corpse bride
djeciji: narnia, charlie and chocolate factory
ne znam koji zanr ali svakako dobar film: night watch iliti nocni dozor
eto, ima i dobrih i manje dobrih ali su svi vrijedni gledanja 8)
PS Nisam pisao starije filmove, njih ste manje vise sve pomenuli, ovo je ono sto je novije na originalima... 8)
Last edited by kefalo; 29-08-06 at 12:03.
Kefalo imas Night Watch i Day Watch, tj. Nochnoy Dozor i Dnevnoy Dozor. Ovaj drugi ti je nastavak. Bas sam ga sinoc iznajmio.
znam da postoji nastavak. cak stavise snima se i treci dio, ali ne na originalu![]()
Last edited by kefalo; 30-08-06 at 16:53.
Ja sam veceras gledao drugi dio i snimak je kao da je original... Ali sto se filma tice ne moras zurit da ga gledas. Mnoooogo je gori od prvog dijela...Originally Posted by kefalo
izašao je drugi dio na originalu odavno...ja se sjećam da je još negdje krajem 2005 imao da se skine dvd rip,što i nije čudo s obzirom da ima neđe godinu i po,dvije da je film izašao u Rusiji..
eto ne znam je li ko ranije pomenuo ali svakako odgledajte "Empire of the wolves" sa Jean Renoom, Arly Jover i Jocelyn Quivrin .... meni se jako dopao.
Evo jos par preporuka:
1. Wages Of Fear (ili Le Salaire de la Peur)
http://www.imdb.com/title/tt0046268/
2. The Woman In Black
http://www.imdb.com/title/tt0098672/
3. 9ya rotya
http://www.imdb.com/title/tt0417397/
I upravo pogledao korejski "My Sassy Girl". Romanticna komedija, ali ZAKON! Vidi se da Korejci znaju posao!
http://www.imdb.com/title/tt0293715/
Navedeni film je u Koreji pogledalo vise ljudi nego "Lord of the rings" i "Harry Pottera". Pogledajte ga prije nego ga Ameri useru sa remakeom kojeg su vec poceli pripremati. Na stranim forumima sve je puno negodovanja zbog remakea tog filma.
Navodno se radi i na remakeu filma "Failan". Za "Oldboy" remake se vec zna. Zestoko sam protiv toga da se rade remakeovi ovih filmova!
Last edited by Argonaut; 10-09-06 at 21:52.
Pa kad se svoj gospodi daš,
zadnji ples je valjda naš...
Da li neko od vas moze da mi pomogne?treba mi neki crnogorski sajy gde cu moci da pronadjem listu svih vasih bioskopa?Unapred hvala...
Je li gledao ko film sa Jack Blackom Nacho Vidal, valja li sto?
Nacho Libre
čekam da izađe malo bolji rip pa skidam.
Ko voli komedije neka obavezno uzme film "PUF PUF PASS" jes da je prica malo standardna,ono kao dva napusena lika koja mlate po cijeli dan ali je to toliko dobro odglumljeno da se mogu kladit da su cijelo snimanje bili totalno napuseniNevjerovatno koliko je realno prikazano kako izgleda stondirani covjek:joint:
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
howls japanski crtani tj anime od lika koji je radio princess mononoek i mononke ko nije gledao
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
The Sentinel, ko voli takve filmove. Tajna sluzba, pokusaj atentata na predsjednika USA, umijesanost agenta tajne sluzbe u atentat... Dobra glumacka ekipa: Majkl Daglas, Kifer Satrlend, Eva Longorija i Kim Besindzer
Undermind, psiho triler... Sasvim dobar za gledanje! 8)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks