koliko sam vidio , dozvoljava mi sistem da editujem ime drugog putnika ali ne i svoje..
e vala glupo da nekom ne mogu ni poklonit karte a uzeo sam i dodatni kofer :/ jbg
f6
Pa kazem ti taj flex pass se kupi. I sad zamisli svaki put doplacujes 40eur uz let.
Plus doplacujes razliku leta svejedno tako da je to glupo plus ne vazi za promijenu imena)))
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Kupih karte za kubu za NG, e sad, dje naci hotele? Zanima me Havana, Trinidad i Varadero..Na booking nema, a neki osnovi sajtovi preko tražilice izgledaju divlje totalno...Bas bi mi dobrodosla pomoc pa pucajte..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
ta info ce te kostati onaj obecani kolac u Hemeri :ass:
:encouragement::encouragement::encouragement:
(nečitko)
Da ne otvaram novi thread, ne zamjerite. Gdje da pogledam za jednodnevne izlete prema Dubrovniku?![]()
946.eq
Black,
kontaktiraj iTravel iz Beograda mada mozes bilo koju agenciju...mozda Ayli iz Pg...
pekmen...takodje vidi kod agencija jer manje vise svaka nudi za Dub nesto...ako su na primorju najbolja ti je opcija izlet a to nude svi
kako nema hotela na booking? black koliko su te ispale karte?
edit:
malo popozditis jutros. ocu da uzimam karte za NG ajde reko da fatam sad prije nego sto krenu da skacu polako ( do madrida i barcelone) i sad naravno trazim jeftinije varijante tipa ryanair presijedanja cuda patim se. sve u svemu polako kad se na to ,,jeftino,, dodaju koferi itd (a koje moras uzet za 7 dana za zimu) polako te dvije karte ispadaju kao da je uzmem preko tipa alitalia preko rima direktno iz pg ili preko neke druge kompanije koja ti se ne cini tako jeftina u startu. i to imas sve, iz pg,koferi ukljuceni i cuda.
Last edited by acs; 09-08-16 at 10:51.
f6
ajd' ne zaebaista ti treba vise od 10kg? stisni se malo pa bolje za tu razliku u cijeni da uzivas tamo...ako ides Ryanairom mozes i dodatni ruksak...dvoje-troje farmerica, 2 dzempera ne mogu biti tezi od 10kila
jaknu svakako nosis na sebi
nema ih na bukingu ni na hotels.com...ja sam skoro trazio al nema
Bas sprdnja. Treba da. Dam 400 i vise a na proljece je bilo 100e do barselone iz dubrovnika. I ne podjem. Za 500e ja mogu kolima opalit dje pozelim ili dodat jos 200 pa na kubu kao kolega- makar znas dje si bio
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Karte za NY iz Pg 410e povratne za oktobar. Kad ih ja kupih u junu bilo je 445 eura tokom ''promotivnog'' perioda. E sou... sad sam ispunio zahtjev za refundaciju, dako mi vrate tu razliku u cijenu, klasicna obmana.
Imate li kakvih preporuka za Island? 7 dana..... Ima li ko u ponudi; cijena I sl? :courage:
Ja sam gledao za Island... Wizz air najpovoljniji iz budimpeste... a od jeseni ce valjda otvoriti liniju Pg - Budimpesta.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
A dje racunaj ne moze te 1000okripiti 5-6 dana u Islandu. U top 3 najskuplje zemlje. Burazer mi je bio ove godine a dobar drug prosle... u crveno su usli
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Sad je vakat da se ide na te dalje destinacije, samim timm i skuplje. Island 2000, Australija 5000, havaji 4000, brazil 3500... dosta je bilo evrope i low costa, nismo djeca vise.
Ja sam pokrio evropu, u narednih 2-3 godine trosi se jedno 20K na daleke destinacije koje se odavno cekaju, a onda cemo vidjet za dalje
Jasno i slazem se sa tobom potpuno. Ali nekada bi se iznenadio... recimo pazi ovo, jel bi vjerovao da je ovo u Rumuniji
![]()
Ima i top plaza u juznoj albaniji..
![]()
Uh sto se moze sa 20k obici .
Uz lov na jeftine karte i smjestaj maltene citav svijet
Sent from my SM-T311 using Cafe Del Montenegro mobile app
A tek juzni i sjeverni pol, butan, galapagos, aljaska... to je next levelza 30te...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks