Samo ga jebe sto mu je displey nije Full HD
Sent from my C6833 using Tapatalk
Dobar telefon. Pogotovo od 32GB
Samo ga jebe sto mu je displey nije Full HD
zna li ko dje mogu kupit/porucit sjeme odredjene biljke?
Zavisi koliko ti je ta biljka "odredjena"![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Što kaže Who See, "Zasadio sam biljku pa je porasla k'o baobab..." :-)
Sent from my HTC One M9 using Cafe Del Montenegro mobile app
Koristio god i 10 mjeseci. Odlican telefon i kamera i sve. E sad to sto sam ja poceo da imam problem sa mojim ne znaci da ce svaki.
Brat ga je kupio nedelju dana posle mene radi mu kao i prvog dana.![]()
Ali telefon kao telefon odlican. Samo bi baterija mogla biti bolja. Na wifi moze da. Izdrzi dan. Ali na 3g-4g nema sanse.
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Koja je sad tuška pjaca u Pg?
misli li se na onu put tuzi pa lijevo, takozvana stočna, ili ona dje je distributivni centar?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Tuska pjaca je u sred Tuzi
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ada znam za tu, no neku od ovih podgorickih zovu isto tuska pjaca...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
To je jedina koju zovu tuska pjaca. Imas buvljak dje je stocna pjaca, i imas kamionsku pjacu kod distributivnog centra. E sad ako te nesto konkretno zanima, lise ovoga pitaj
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Jel moguce da ti u Kaliu to ne mogu nabavit/porucit?
JEsi li isao kod onoga u Tolose sto ima rasadnik? Prije trafostanice lijevo se skrene
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ekoplant. Imas znakove i sa nisickog puta i sa puta kroz tolose. Mislim da je blize od onog skretanja kad groblje prodjes
slaba je markacija do ekoplanta, ja ga ne umijem nac, a znam da se skrece lijevo posle groblja u tolose (kad se ide iz PG ka Marezi).
Ne sprdaj se mali, nije to kilimandzaro, zovi kad skrenes lijevo
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Kad prodjes gorblje, nekih 300, 400 metara, imas jedno jedino skretanje, cini mi se da su sa desne strane neki hangari, ti skreni lijevo, ne mozes promasti. I ako promasis, pitaj u prvu kucu, svako ce ti objasnit
https://www.google.com/maps/place/Ek...53!4d19.208081
Last edited by mexiko; 11-08-16 at 09:07.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li neko neki kontakt dobrog advokata sto se bavi iskljucivo nekim zaebancijama sa bankama i slicno,imam neki strasan problem sa nekim kreditom u smdljivu CKB banku ...
Naso sam ekoplant falasvima.
Pitanje sledece:
Htc one m7 - bih da bekapujem samo galeriju i nista vise i onda odradim reset factory settings, kako?
Kad se nesto poruci sa ebay-a stigne li poruka na tel kad dodje u postu (ka' kad stize sa aliexpressa) ili je neki drugi postupak..?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
nema to veze sa aliexpressom/ebay-om, nego je li poslato sa brojem za pracenje ili ne.
Sve je to poslato sa brojem za pracenje ali od 10 artikala za samo 2 ima podataka na trackitonline, za ostale nema iako mi na nalog na ebay pise da su shipovani..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Da bi nasa posta pratila posiljku, broj za pracenje mora da pocinje sa slovom R. takodje od kad je nasa posta uvela captcha ne radi tracking na ove sajtove, vec moras poc direkt na sajt nase poste da provjeris.
Kopiraj ruchno, minut posla... Takodje bi trebao da imash opciju da birash shta cesh da bekapujesh na program za povezivanje sa rachunarom, nijesam koristio htc nikad pa ne znam koji je, ali svi koje sam koristio imaju... Mozhesh i neki univerzalni za android skinuti...
sent using tapatalk
#fakenews
Народе, који је законски рок у ком осигуравајуће друштво мора негативно или позитивно да одговори на одштетни захтјев? Конкретно, ради се о Ловћен осигурању и повреди на послу. Доставио сам сва тражена документа крајем јуна, од тад од њих ни гласа.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks