Benzi, jesu i tebi u golfu zene rasklimale sjedista? Ada no sto su!
Strasan ovaj bizijev golf, a i izgleda dobro.
Benzi, jesu i tebi u golfu zene rasklimale sjedista? Ada no sto su!
(nečitko)
Od volji marketa do lucica ima 2.5km.
Kad je 10tak km znaci mozda sam i 15vozio.pa na vidikovac gore nmg vam sve crtati.
5brzina max. brzina 145km
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Puni druga/treca od svakog lezeceg i semafora nakupi se tu i 20km
Moram organizovati neki rostilj i da zovnem dosta lutkica.![]()
Ajde da se kanemo bizbija i trojke mu. Poheba sve u lucice. Tu ne hebe samo gay inace![]()
Jeftinije gorivo sjutra.
Dolje 4 centa dizel![]()
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Uuu extra,ja taman zaboravih da napunim nocas
A sto se tice lucice i gejeva...svako svoje
Sent from my iPhone 6s Plus
Inace sve vrste goriva - 0.04€
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Citam i ne mogu da vjerujem sta ovaj balavac pise.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Srecom block lista radi pa tih problema nemam.
IK REAL pumpa preko puta restorana Ognjiste - cijena euro dizela 0,85 centi. Na uzorkovanju INTRE gorivo pokazalo najbolje parametre u CG.
Eurodizel - 0,85
Euro super 95 - 1,02
Auto gas - 0,52
vrhunski kvalitet po najnizim cijenama u Crnoj Gori.
Last edited by Black; 09-08-16 at 14:33.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Dje pecat?
Dizel od skoro, plin prvo jesam pa onda nisam pa sada opet...
Uglavnom na rezervoar od 50l uštedi se 2.5e taman za prolazak kroz tunel... Evo je kod nju 85c a do nedelje je bio na ostalim pumpama 95c. ☺️
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ponovo ti sa neprovjerenim i laznim informacijama kao na drugom topicu vezano sa drugu temu...
DAK Petrol je bio vlasnik pumpe kada si ti dolazio i kada nije bilo goriva. IK Real firma je zakupac pumpe, firma koja posluje na veliko i koja je sada usla u maloprodaju. Ne moze ostati bez goriva da sav balkan krene da sipa nocas.Molim te da ne iznosis neistine i gluposti..
Zadovoljni kupci najbolje govore o poslovanju, potpuno je razumljiva bojazan zbog nize cijene, to je u prirodi crnogorskoj da budes sumnjicav. Postoji mnogo biznis strategija i varijacija istih, testiraj nasu pa kazi da li si zadovoljan kvalitetom goriva, uslugom, jer cijenom moras biti.
Kome je bitno - cijene pica, prodavnice, ulja...jeftinije u odnosu na druge pumpe, nijesam gledao nize. Npr. 2L niksicnog piva je 2.10 eura, dok je u diskontu 2 eura.
Last edited by Black; 09-08-16 at 17:07.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Fala ti za ovo prvo - necu ti odgovarat...
Iskreno ni ne znam da su se rebrendirali no rekoh. Ja je iskljucivo znam kao DAK petrol, ali sam zadnji put prosao neusluzeno na nju mnogo posto su oni poceli da rade dump-ovanje cijena na svoju "stetu" (kad pretpostavljam da je odradjen taj rebranding)...
U auta sipam samo na EKO petrol pumpe, tamo svrcem samo kad mi je nausput i treba mi benzin/dizel za neku od alatki/masina...
Cijene im nijesam komentarisao i podzavam da iko spusti iste, jer ovo sto drzava propisuje je MAKSIMALNA prodajna cijena, ko ima racunice da ide ispod moze... na istu foru LUK oil odobrava firmama odobrava popuste na gorivo i tako dobija tendere.
I ja sam se sjetio da ti zovem policiju kad si "jurcao" iz pravca Tuzi prema semaforima kod Ideje.
TAKUMI
Na koji broj inace prijavljujete "savjesne" vozace? Reaguju li?
Juce me covjek fizicki izgurao sam puta zato sto je skontao da njegova krama vrijedi manje od mog branika, a on je odlucio da je bas to mjesto dje ce da pauzira nakon preticanja prvih 100m kolone koja stoji
Bas cu jedan dan da ti namijestim neki uzas.
TAKUMI
PODGORICA - GRAZ
Gorivo sa eko petrola... Ja zadovoljan... Plus nas je bilo petoro u autu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
treba si ga izbachit na ler da vidimo shta kaze...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks