Mozda je pregladan bio![]()
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
bejah i ja nocas u kvart.
1. porucili
2. cekali 17ak min.
3. konobar prilazi sa saznanjem da nema toga sto smo porucili prije 17ak min, pa porucujemo drugo
4. cekamo 15ak min i stize jelo koje je, baj d vej, bas predobro i preukusno i cijene niske (ne znam kakve su prije bile porcije, ja sam tek nocas jeo)
5. i na kraju paragon blok :/ (ja sam nesto alergican na to..)
Ne mogu da vjerujem da neko preporucuje "nijagaru"za dobro mjesto!
takvoga gliba nema nadaleko i nasiroko.ako neko smatra da je dlaci brkate kuvarice mjesto u pastrmci onda...
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
e brao, i konobar je dolazio jedno 3-4 puta da provjerava je li dobro zapamtio sto smo mu porucili, ali nista strasno, bolje i tako, nego da promasi..
Ja sam svaki put dobio fiskalni stvarno, a bio sam 7,8 puta...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ima li ko da radi dostavu sad ??
Nisam bila za vikend. Sto ih ne pita?
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Pitacu sledeći put![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ja sledeci put ne bi posla
Ne znam, meni priganice danas iste ko u petak. Javicu se kad budem jela nesto drugo opet.
Dje u PG da se naruce lignje przene da se pokupi I nosi doma. Prijele mi se nesto.
Ranije sam uzimao u Aju ali sam ih demonstrativno izbrisao iz telefona jer su bili digli cijenu sa 14 na 24 eura po kg. Ne znam jesu li vracali cijene I ima li dje drugo a da nije kod Vesovica u Ivana Vujosevica?
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Te lignje od 14 eur za kilo, odmah da znas nijesu lignje nego totnji. Moj tata jednom restoranu ovdje proda kilo svjezih liganja za 15 eur. Zakljucak se sam izvodi
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Svjeze lignje su toliko, smrznute kalifornijske c4 su oko 5 eura po kilu i odlicne su. Posebno punjene
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Iskreno ne znam sto su totnji, ali su digli cijenu sa 14 na 24 a iste lignje.
Ovamo kod Vesovica mi daju one kruzice cent sirine, samo neka su zdrao.
Znaci nema dje da se Lignje u PG poruce. Auuh, a bas mi bio merak.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
@Kimmi , Lignjun ili totan ,bas mi je juce drug objasnjavao razliku ,lignja je mnogo skuplja skoro duplo a i duplo ukusnija ,a odje kod nas svi totan prodaju kao lignju a nidje veze...Svi ovi restorani i hoteli uzimaju Ledov smrznuti totan i prodaju ga kao lignju jer im se vise isplati ... Ako ti se jede bas lignja onda ti je najbolje sam da je spremis ,da makar znas sto jedes ,kao sto je i lepetanac vec rekao uzmes ovu C4 kalifornijsku LEDO i miran si![]()
Last edited by fLjasKo; 08-08-16 at 14:10.
Nije do mene bez tebe
Evo vam Kvart menu...
Sent from my SM-N9208 using Tapatalk
Izvini ali jedna dlaka od po metra crna vidljiva golim okom s mjeseca, a ne na licu mjesta mi dovoljno govori o "restoranu"i kuvaru.hranu postavljenu mi pred nosom ne bih tolerisao ni majci a ne nekom glibu tamo.... pogled u kuhinju kad sam usao neposredno posle toga sve mi je bilo jasno...tako da tvoja konstatacija da treba da jedem vise od jednog puta na mjesto dje te tako docekaju NO COMENT
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Znači, toliko su obilne porcije i da su i dlake kao popeci.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Majci bi ti sigurno teško palo kad joj ne bi tolerisao tu dlaku...
#fakenews
ajde ljudi ne sprdajte se, nema ništa gadnije od dlake u jelu...ada znaju se pravila rada u kuhinji, samo da se pridržavaju toga bilo bi ok...i konobaricu kad vidim da je ruse kose puštila poavetam...mora se o tome voiti računa, kosa opada svakome i na svakom mjestu
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 3 users browsing this thread. (2 members and 1 guests)
Bookmarks