Ja sam u krizi identiteta. Volim regularno i Tompsona i Baju.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Pa upravo sam stavio znak jednakosti između njih
Plaćam radnu dozvolu i sve dažbine. Plus sam unio para koliko ti nisi vidio za svoga života.
Dok sa druge strane ti pljuješ po državi(ne vlasti već državi) u kojoj si rođen i na čijoj već osušenoj sisi visiš čitavog života sa koje nemaš ni namjeru da se skineš
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1162873
Interesantan tekst a interesantni I komentari. B92 prenio objavu Hrvatskog veterana koji uze zgrazavan nad ustastvom u Hrvatskoj. Kroz sami tekst a I kroz komentare Srba I Hrvata se moze naslutiti sta je predstavljala ta SAO.
Bijah prije jedno mjesec dana, poslije x godina, u Beograd. Provozah se sa faimilijom kroz Kalemegdan vozicem. Ono sto me frapiralo su standovi na ulazu u park sa majcima kapama I ostalim rekvizitima, a koji bi valjda trebali da se prodaju turistima. Preko 50 % tih rekvizita su bila cetnicka obiljezja. No valjda je to gore normal no.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
kimmi, nisi mora odit do BG da gledas te cetnicke gadosti, dosta ti je da prosetas po HN setalistu i d avidis koliko toga smeca ima, sto od knjiga preko slika suvenira i ljudi koji sve to prodaju i ovi koji sve to kupuju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Primitivni balkanci srbi, hrvati, bosanci, crnogorci sve je to isti **** koji je zaglavio u proslom vijeku.
Koliko je samo lako napraviti pizdariju iliti rat izmedju dva ili cak unutar jednog te istog zatucanog naroda ovo sve je dokaz..zapeli smo i ostali svi u proslom vijeku.
Zato su nam drzave takve, siromastvo, jad i bijeda a pametni vrijedni i obrazovani odose vani, ovdje je samo ostao sljam koji radi za ove lijene bitange na vlasti.
Ali nijednoj vlasti ne trebaju pametni - trebaju im debili koji se prepucavaju dok oni mlate lovu.
Ovaj me Becic toliko podsjeca na Vucica da je to nevjerovatno...
Donji smo svi kad dodje na vlas'
One Ring to Rule them all...
Hrvati su raspisali referendum U SKLADU SA USTAVOM SR HRVATSKE I U SKLADU SA USTAVOM SFRJ (iz 1974 god. ) Ili ti kao lik koji inače puca od liberalizma braniš ljudima da koriste svoje USTAVOM ZAGARANTOVANO PRAVO. U ostalom od tebe nisam ni očekivao ništa do licemjerstva na nivou
Slovenija, Hrvatska, Bosna su raspisale referendum i po zakonu izašle iz federacije, a Srbima i njihovim tadašnjim njihovim slugama (nama) se to nije svidjelo pa smo odlučili da probamo okupaciju
Ne sporim da su se Banijci plašili da će se istorija ponoviti ali ostaje činjenično stanje da su oni za Hrvatsku bili isto što i Albanci za Srbiju.
Last edited by Rakun; 07-08-16 at 17:46.
Samo jedan od nas dvojice tvrdi da jedan narod ima pravo birati u kojoj će državi živjeti, a drugi nema. Samo jedan od nas dvojice implicira da jedan narod ima ustavom zagarantovano pravo na izlazak iz federacije, a drugi narod nema ustavom zagarantovana elementarna ljudska prava kao što su sloboda kretanja, stanovanja, pravično suđenje itd, nego kao navodni pobunjenik može biti ubijen ili protjeran iz svog rodnog mjesta zato što je pogrešne nacionalnosti ili pogrešnih političkih opredjeljenja.
Je li to ovaj ustav?Osnovna načela, dio I:
Narodi Jugoslavije, polazeći od prava svakog naroda na samoopredeljenje, uključujući i pravo na otcepljenje...
O licemjerstvu ne bih sa tobom, zaista. Savjetujem ti da potražiš razliku između termina liberal i legalista, da bismo se bolje razumijeli ubuduće. Milion puta ispričana priča, ovdje se zaustavljam.
Last edited by RoNN|3; 07-08-16 at 20:54. Reason: tip.
★
:lolblue::lolblue:
http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1163841
Hrvatski domoljub sa ostrva Vir prijavio je komšiju da je istakao četničko znamenje na svojoj kući iako je reč o gusarskoj zastavi.
Shit has hit the fan !
Cetnici sa kariba, tortuga do tokija......
Treba nas sve iseliti u afriku, pa da se makar ko ljudi istrebljujemo svako malo
Ne pravi se glupljim nego što jesi (što je samo po sebi gotovo neostvarljiv cilj)
Hrvatska je isto kao i sve republike imala USTAVNO pravo na REFERENDUM. Čak su i autonomne pokrajne imale to pravo, ali samo uz dozvolu Srbije
Srbi u Hrvatskoj su građani Hrvatske koji nisu imali ni zakonsko, a ni moralno pravo cjepkati dio jedne cjeline koja se zvala SR Hrvatska. Kamo li dići se na oružje i tako postati pobunjenik i kao takvog ga vojska sa pravom može ubiti kao zeca (ako ratuje na strani pobunjenika)
Što se ljudskih prava tiče, Srbi u Hrvatskoj su imali sva moguća prava, čak im je nuđena i kulturna autonomija ali oni su htjeli da cjepnu dio teritorije. E pazi da ne bi.
Srbi su i danas u tolikoj mjeri zaštićeni od strane policije da dotična privede Hrvata zbog grafita na srpskoj štali. Mogu neki Hrvati lajati na svojim ustaškim skupovima koliko god hoće ali ni jedan Srbin ne smije trpjeti nelagodnost, kamo li da mu fali dlaka s'glave
To bi ti bilo najpametnije
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Ali najsmesniji dogadjaj koji ukljucuje hrvatsko domoljublje i zabludu je kada se jednom neki Spanac pijan ispišao na spomenik nekim njihovim braniteljima, mislio da je WC. A stvarno ga bas nakaradno izgradili.
Je li?
Na nekoliko spomenika Hr ima natpisa "Vjecna hvala braniteljima, koji su branili i odbranili svoj kraj".
Kljucne su tri zadnje rijeci "odbranili svoj kraj".
Jeste li napravili isto za svoj?
Jeste li uspjeli zauzeti njihov?
Je li uriniranje na spomenike, oskvrnjenje sakralnih objekata drigih nacija i "neprijateljskih" vam vjeroispovijesti stvarno stvar za ponos igdje drugdje u svijetu osim kod "nebeskih"?
PS A jes' "najsmesniji dogadjaj". Vas je bre osjecaj humora skoro besprijekoran, nema sta ...
PPS A eto i u CG ima imbecila (uvezenih i domacih) koji misle da je skvrnavljenje crnogorskih nacionalnih simbola i spomenika "smEsna" stvar ... mogu sam biti svjedok za takve "smEsne stvari" koje se desile kod nas na CT. Odljcno se sjetim toga kako je izgledao obelisk u Bajicama nakon neke nebeske "humorijade" ...
Hajde bre, nastavi s uzivanjem u tu tvoju vrstu "nebeskog humora"pa hajdemo jos jednom zajedno ... ovako bre
![]()
Last edited by A+A; 09-08-16 at 18:27.
Sta si se ti popalio ko da se na tebe popisao? Spanac, pa jos pijan a spomenik izgleda kao pravougaonik, mozda se ne bi zabunio da su ga normalnije izgradili. Neka dizu kome hoce i koliko hoce spomenika ako im je to tolika bitna stvar. Ima u Dubrovniku jedna mnogo zanimljiva tabla u kojoj se spominju srpski i CRNOGORSKI zlocinci tako da i o vama misle isto sto i o Srbima ili da ste nekakvi crveni Hrvati.
Last edited by Severnjak; 09-08-16 at 18:26.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks