Bizbi sta ces u hitnu? Na ulicu parkirana ona rugoba. Da zna Shumi na sta mu ime pise ugasio bi sam aparate
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Kecao ko lud cijelu noc oa da uzme jednu fiziolosku i opet nazad
f6
U tu rugobu u ove 3dana su bile 4 nuklearke.
Kakva hitna parkiran je ispred apoteke u ladovinu dodji do Lucica da ti nabacim jednu bombicu nmg dvije nocas.
Danas put zabljaka lik sa kombijem mi posla 3-4 kamena ( sitni odron) u sofersajbnu i ciknu na pola. Pokriva li osnovno osiguranje takvu vrstu stete?
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Koliko sam se smijao tražio sam na YT ali ni traga ni glasa.
Gledam voznju SLS i R8 i na kraj idu po krivina jedno 100km auta se ponasaju logicno kao da idu 10km i posle 10sek. Čuješ skripu i neka kanta od golf3 ih cera po krivina / e kad su poceli voditelji da se smiju ne znam kako se nije prevrnuo ovaj sa trojkom.
![]()
A ispod ima druga, malo starija vijest:
http://www.vrelegume.rs/vesti1/presa...nski-kvalitet/
TAKUMI
4h autoputem dnevno, jes masu ali nije nerealno + mu može posao biti vezan za prelaženje dužih dionica...
#fakenews
i jos ako to smanjis na 5 radnih dana, ispada da je dnevno prelazio preko 750km, ako racunas da mu se vikendom nije mililo da sijeda za volan![]()
Eo ja prelazim 20 dana u mjesecu po 500km dnevno po našim putevima (u sezoni), tako da mi nije čudno ako mu je posao vezan za to...![]()
#fakenews
500km dnevno po nasim putevima...ti brate imas onda debele zivce...mene 120km dnevno ubije u pojam![]()
Srećom nijesu previše frekventni putevi, a i dobar sam sa živcima... Mada mi se zna desiti da s vremena na vrijeme poželim u nekog ulećet puni gas, ili bar lobanju da mu izotvaram...![]()
#fakenews
Bio je tekst. Vozi nesto za naftne kompanije. Sibao je dnevno pravca bas masu
f6
Pola od toga se predje u krugu neke ozbiljnije fabrike a kamoli vanka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks