Zadesih se jednom s jednim dje veli. Bogomi da moje dijete sto ucini ja bih ga krio. Razumijem ja sve to, i instikt i nagon i svoju krv, ali razumite i vi da imaju neke druge vrijednosti, neko postovanje, neko drugo vaspitanje. Evo ne znam, nikad ne saznao, ali ne znas e tonikad do momenta.
A isto tako znam jednoga sto mu sin ubi covjeka u saobracaj, iz nehata naravno. Pa se on prijavi mjesto sina, odleza petaka i zavrsena rabota.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Evo cujem poginuli neki fudbaleri Maribora.
TAKUMI
Policija saopštila detalje...
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/po...oginuo-vujovic
Evo da čujemo i drugu stranu pa neka svako donese zaključak za sebe.
Porodica od policije i tužilaštva danima nije mogla da dobije nijedan podatak o udesu, osim da je Milenko bio suvozač u “mazdi” kojom je upravljao Boško Boljević.
Zbog toga su i pokrenuli privatnu istragu, tokom koje su, kako tvrde, došli do dokaza da je devetnaestogodišnji Podgoričanin M. Đ. upravljao “meganom” koji je udario u Boljevićevu “mazdu”.
Milenkovu sestru Anu Vujović tek juče zvali su iz tužilaštva, kazala je Pavličić.
“Žalosno je što je porodica morala saopštenjem da isprovocira reakciju nadležnih državnih organa, ali nam to istovremeno daje nadu da će sve činjenice u konkretnoj pravnoj stvari biti utvrđene”, kazala je Pavličić.
Istakla je da smatra da je u tom slučaju rađeno u cilju ublažavanja odgovornosti drugog učesnika u saobraćajnoj nesreći.
Pavličić je pozvala državnog tužioca da preduzme sve u okviru svojih nadležnosti, kako bi utvrdio činjenice u tom slučaju.
“Prvi argument koji govori u prilog našoj tvrdnji da postoji indicija i sumnja da su pokušali da prikriju, odnosno ublaže odgovornost određenih lica je taj što je samo Bošku Boljeviću određen pritvor, dok za drugo lice pritvor nije tražen, već je pušten kući dva sata nakon saobraćajne nesreća. Sljedeći je taj da u predlogu za određivanje pritvora, što je nonsens, uopšte nije navedeno ko je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi nego samo da se dogodila saobraćajna nezgoda i samo ime Boška Boljevića. Samim tim stvara se dodatna sumnja da se odgovornost želi prebaciti na to lice, zanemarujući drugog učesnika u saobraćajnoj nezgodi”, kazala je Pavličić.
Policija “brisala” tragove, a vozača “megana” nisu pominjali
Milenkov brat Pavle Vujović “Vijestima” je prekjuče ispričao da znaju gdje je sakriven “megan” koji je prema njihovim saznanjima vozio M. Đ., ali i da su im očevici udesa ispričali da je policija “brisala tragove” saobraćajne nesreće.
“Oni su već presudili Bošku Boljeviću i iz topa rekli da je on kriv za saobraćajnu nesreću. Vozača 'megana', za kog smo saznali da je slomio ključnu kost u udesu, nisu ni zadržali. Ne pominju ga, kao da je zgazio mačku, a ne čovjeka”, kazao je on.
Dodao je da ne želi da se ikad više ikome dogodi da ne zna da mu se član porodice bori za život.
“Kičmeni stub mu je bio prelomljen na dva mjesta, karlica, ruka i rebra polomljeni, pukla slezina, žuč... A oni hoće da montiraju da je samo Boljević kriv za takav udes. Mi smo nabavili dokaze, neoborive, imamo svjedoke i to nećemo dozvoliti”, kazao je on.
Boljevićev branilac, advokat Pavle Radonjić kazao je “Vijestima” da je odbrana samostalnom istragom utvrdila ko je upravljao “meganom” i pronašla brojne očevice udesa.
“Od kojih nijedan nije saslušan od strane policije i tužilaštva, a oni svjedoče da se M.Đ. kretao izuzetno velikom brzinom. Postoje indicije da se M.Đ. trkao kolima sa društvom, s obzirom da su njegovi drugovi bili u vozilu iza njega”, kazao je Radonjić.
Dodao je da je odbrani sporan “kontakat dva vozila”.
“Osnovano sumnjamo da do kontakta nije došlo na magistrali, već da je moj branjenik uspio da pređe kolima na drugu stranu, a da ga je vozač 'megana' M.Đ. udario van magistrale što implicira da je isti izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo sa puta. Ipak, kakvo god činjenično stanje istraga pokaže, smatramo da vođenje istražnjih radnji nije u nadležnosti porodica učesnika u nezgodi, već nadležnih državnih organa koji su iz nama nepoznatih razloga potpuno zakazali u ovom slučaju i nijesu preduzeli sve potrebne radnje i mjere da se činjenično stanje u potpunosti rasvijetli”, kazao je Radonjić.
Vidis prvo je bilo da ga kriju, da ne znaju dje je a sad ipak pisu da je pusten kuci dva sata nakon nezgode. Znaci od momenta nezgode je bio tu cijelo vrijeme.
Sad se vise ne ide na njegovu brzinu nego da je kontakt ostvaren van magistrale da je on navodno vec izgubio kontrolu...
f6
Sad sam vidio detalje i ako je Boljevic presjekao magistralu onda...
TAKUMI
sad se vec prica prebaca sa toga da je prosao kroz znak stop na ono kao ,, ok jeste prosao ali je ovaj izgubio kontrolu prije toga jer se trkao,, pa je kontakt ostvaren mozda i van magistarle itd itd...
f6
Trkao se sa Scenicom tuda?
TAKUMI
Pa postoji sluzbeni zapisnik koji su napravili policajci na licu mjesta. Duzina traga kocenja, udaljenost od ivice kolovoza pocetka sredine i kraja traga kocenja ukoliko nije pravolinijsko. Najvjerovatnije mjesto udara na osnovu krhotina vozila. Njena udaljenost od ivice kolovoza. Izjave sa lica mjesta ucesnika, kao i eventualnih svjedoka.
I s obzirom na ovoliku medijsku paznju, mogli bi to dostaviti advokatima sve tri porodice.
A ne ovako naklapanja po novina i portala, nije ni cudno sto niko ne vjeruje i prave se teorije zavjere.
A za takvu situaciju, na zalost, su krivi sami drzavni organi. Ako moze da postoji ovoliko nepovjerenje ka njima, nije tu narod kriv, bio obrazovan ili ne
Cek, jel to trougao ili klasicna raskrsnica sa 4 izlaza?
Forever young, i want to be forever young
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Kakva je ovo muzika crni kedowne
Zato shto ga jesu krili... 5 dana posle udesa se saznaje ko je, da je povrijedjen i svi ostali detalji... Ko zna kad bi to saopshtili da porodica nije sama saznala o kome se radi i izashla u novine...
Ide i na brzinu i na izgubljenu kontrolu... Nego objasni nam shto nijesu saslushani svjedoci udesa u kom ima poginulih...?
P.S. Ukljuchujem se danas sa obilaznice oko Nk na magistralu put Trebinja, stojim na stop i razmishljam ako ko iz pravca kapinog polja ide 150km/h, necu groma chut... Al dobro, ja bih bio kriv, taj drugi je samo prekorachio brzinu...
sent using tapatalk
#fakenews
Kako su ga krili kad je bio tamo za vrijeme uvidjaja, upisani su mu podaci u zapisnik i ostalo?
Objasni mi kako su ti potrebni svjedoci za nezgodu dje imas oba ucesnika ziva i znak stop? Sto ce to svjedoci da ispricaju? I ko kaze da nece bit saslusani ako ih je bilo? Mada da pogodim sigurno ce oni bit potplaceni i namjesteni...
Nego, medo je li tacno da je vozio aco djukanovic megana pa je ovaj mali placen umjesto njega da se pojavi? I jeste li procijenili vrijednost megana i odakle studentu pare da ga kupi... Meni je tu nesto sumnjivo.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ne mozhe se s tobom normalno prichat... Shta god se kazhe odma prebacash na politiku...
Ako odluchish da prichamo bez politike, mozhemo diskutovati o tome kako nije mogao advokat doci do zapisnika, nego se odjednom pojavio posle pritiska porodice... I naravno da mi pojasnish shta se deshava u sluchaju ako je teorijski nemoguce da se primjeti auto koje ide velikom brzinom...
sent using tapatalk
#fakenews
A moj medo znas li ti koliko je fantomskih biraca!?
Za izradu zapisnika je potrebno vrijeme. Ako si ga podizao nekad ili neko sa foruma ce ti reci da najcesce prodje 10-15dana. Ja bi ti rekao da je toliko ali bi ne bi vjerovao.
Za brzinu koja ovdje nije bila preko 80 imas dosta vremena da pogledas prije ukljucenja. Naravno da nemas ako samo uletis tj pokusas da predjes magistralu. U suprotnom na autoput se nikad ne bi mogao ukljucit nego bi ljudi sve ginuli ... Takodje ako procitas izjavu advokatice( koja mislim vise da pali familiju nego sama familija) sad je vec druga teorija da je kontrolu iZgubio sam od sebe prije udara te ovoga udario van kolovoza ( ide se na to da je on uspjesno obavio ukljucenje i iskljucenje sa magistrale)
Bice tih teorija jos. Pitaj jos slobodno, ali bez pred-teorija
f6
Nijednu ja pored teoriju nijesam pominjao... Samo mi nije normalno da porodica i advokat ne znaju stvari koje inache odmah izadju u novine... Niti idje rekoh ko je kriv, no odje ako se izrazi bilo kakva sumnja odma se povezuje sa politikom... Chak shta vishe toga malog ne bih ni dirao, shta ce dijete, ali ako je iko pokushao da prikrije stvar njega bih drakonski kaznio...
Tebi nema nishta sumnjivo u sluchaju dje moraju da intervenishu drzhavni tuzhilac i ministar policije...?
sent using tapatalk
#fakenews
Intervenisali su nakon malicioznih i tendecioznih naslova novije vijesti po sistemu odgovornosti i informisanja javnosti. Odgovore su dobili od nadleznih organa i mozda doprinijeli da se zapisnik uradi za 4 a ne za 14 dana i bice nalaz vjestaka za 20 umjesto za dva mjeseca. To je to.
Onda ces vidjeti sledece novinske naslove i izjave o namjestenom nalazu... To ce ti bit tamo u septembar.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ja gledam na to ovako krivca ce nać ali sto se hajke tiče e to je već za kazne jer invalidnost,glupost i želja za zločinima novinara Vijesti je neobjašnjiva i nemjerljiva pravdaju se kao legitimacijom novina kao interesuje ih prica ovo-ono a samo bi huškali ljude pravili tekstove mržnje i nekih teorija-zavjere.
Pa samo treba pročitat vezane članke konkretno za ovu saobraćajnu nesreću i sve Vam je jasno.
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Huskaju ljude teorijama zavjere da ne glasaju dps. Ali djaba.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja citam komentare na Vijesti... jeza me neka uhvatila, vise gledaju na to jesu li posli da izjave saucesce nego cija je krivica... i jos 100 drugih prumjera nego nemam zivaca da kucam...
prica mi brat sto studira medicinu kako je bio na praksu na psihijatriju i kakvih slucajeva ima, i to u kolikom broji ali veli nije im ni cudo- razocarani, nesredjeni, promaseni neostvareni zivoti, frustracije...
rekoh- nijesi treba ici na oraksu samo zbog toga...
kad procitam neke komentare bilo ovdje, bilo po novina- sjetite se onog malog Rakocevica, jezaaaa...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks