Da, i bas cudno da nema medju prijateljima i porodicom nekoga ko bi uzeo 100e : -)
Da, i bas cudno da nema medju prijateljima i porodicom nekoga ko bi uzeo 100e : -)
Hihihihihihi
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ljudi od kada je nesretni Tmobile promijenio nacin zvona (u slusalici) na call waiting, i javljanja poruke na telefonu
Prije kada zovnem nekoga a kad prica na prica, tada sam dobijao drugacije zvono u slusalici a pri tome je i moj telefon javljao call wating. Mislio sam da je do mog telefona pa sam probao na jos 3 telefona ali ista situacija.
Krenem za inostranstvo prije granice naravno izgasim mobile data ( kao i svaki put) posle granice i meni i curi buc poruka mobilni internet limit 4,5e pa opet posle sat dva mobilni internet 7-8e. Sestra njena zove kaze upaljen im je internet evo izgasicemo da ne trose. A jedva cekam prvi i pisanje prigovora
f6
Sigurno ste culi za ovu Cash Back akciju 3 telefona. Odem ja juce do poslovnice jer me zanimaju ova dva Alcatela od 29 i 39e. 2 radnice tamo ja pitam imate li ove telefone one kazu Pixi 3 (4") ima a 20.45x nema trenutno (bio je samo jedan izlozen). Tamo sve pise da uz prepaid kostaju 29 i 39e. Ja kazem ok, zanimaju me telefoni uzeo bih Pixi, to je preko ove cash back akcije, u kojoj se prilikom dopune vraca iznos do punog iznosa telefona? A one nista, gledaju me samo. Ja ponovim, one kazu ne znamo o cemu se radi. Ja objasnim da mi je na 5 metara ispred zgrade bilbord i da reklama ide svaki dan u dnevnim novinama, medjutim one insistiraju da nikad nisu cule za bilo kakvu akciju. "Toga kod nas nema, pogledajte na sajtu."
Otvorim sajt, prva reklama Cash Back telefoni, pitam "agenta" da li se preko webshopa dobija cash back kartica tj. da li su telefoni na toj akciji, on kaze: "Ova akcija ne vazi za kupovinu u webshop-u, samo u nasim poslovnicama."
Sta reci? Koju posluku porati?
Last edited by Emix; 28-07-16 at 17:19.
Ne zna se jesu li nesposobniji i neinformisaniji u poslovnicama ili call centru...
Potpisah prije mjesec ipo ugovor... Prvo me zeznushe da prebacim br na oca, da bih mogao da kupim tel preko web shopa, jer po ovima u poslovnici dovoljno je da je vlasnik broja korisnik nekog njihovog servisa godinu dana... Kad su me olakshali za 10e zbog prebacanja broja, naravno nijesam mogao da kupim tel jer je pomenuto pravilo promijenjeno 2 mjeseca ranije i novina je da broj na koji se uzima tel mora biti regovan kod njih godinu...
Takodje rekoshe 3gb neta, ali ispade da je samo 1.5gb ako se potpishe na manje od 12 mjeseci ugovor... No ajde, to cu izdrzhati, tezhe bi mi palo da sam se zaklao sa duzhim ugovorom... Da prodje ovo 3 mjeseca i pozdravljam ih...
P.S. Najgore shto znam lika u poslovnici, pa necu da mu pravim problem sa zhalbama...
sent using tapatalk
#fakenews
Ja razmišljao da uzmem telefon na rate ali od prije neki dan uveli pravilo da mogu samo dva uređaja da istovremeno otplaćuju!? (To bi mi bio treći uređaj)
Your loss T-mob :mrgreen:
TT
U 2 tshopa i u dva grada su mi rekli da je to pravilo (max 2 uređaja) bukvalno od prošlog petka... E sad ako mene lažu...
TT
Izgleda da su 'napravili' to smanjenje brzine, evo mi je pala brzina, 3g/4g po 0.1mbps mjeri i piše da sam potrošio 1gb od ponoći. Nisam potrošio toliko, ali nema veze..malo bezveze što ne mogu da provjerim na telefon po danima/mjesecima nego samo ukupno, 150gb od decembra.
![]()
Slab mi internet u hotel i reko da uplatim ovaj net sto t-mobile nudi kao 1 dan 4.9e 3 9.9 ili 7 za 19.9 i kad uplatih tek tada stiže poruka da imam samo 500 mb. Lopovi lopovski a reklamiraju se kao uživajte u 4Gu u inostranstvu blabla
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
Gtio da uplatim prije nego sto sam krenuo na ljetovanje i slucajno pitam. E reko majku vi vasu. A zamisli dranje kad bi prekoracio 500mb
f6
Stavio sam warning i limit i ograničio slike i sve živo pa dako bude ok... No sko budem morak kakvu mapu otvorit da nadjem lokaciju najebao sam
rm -rf /
Skini mapu sa hotelskog neta, da možeš i u offline mode-u koristit ako ti zatreba...
#fakenews
Koristi HERE. Ne treba ti net.
Da li je iko od vas dobio neke bodove na ovaj tocak? Je li ovo prevara?
Ja platih tel preko aplikacije prije mhesec dana i ni boda. Jednom zvala, kao onaj zapisao vidjece i tako....nula bodova jos stoji. Sestri takodje
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Imam vec to nego na google ako tražim neki npr kafić i prikaze mi location na mapu sajta i odu mp, ako iskoči popup ocu li u here ili gmaps da otvorim onda lako, imam here i super radi po Balkanu i Grčkoj evo
rm -rf /
Ja onaj njihov obicni internet roming kad sam koristio,posle istrosenih mb bi mi se samo smanjila brzina.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Pa na Roaming se smanji brzina eto čisto da imaš internet...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Jel sigurno to da mi ne stigne račun 10000 e pa da vas lovim po gradu
Ovo ****** koristim.
Kupite Travel&Surf 4G dodatak za surf u COSMOTE mrezi! Posaljite TS1/TS3/TS7 na 14555 za dodatak za 1 dan (5,90Eur), 3 dana (9,90Eur) ili 7 dana (19,90Eur).
rm -rf /
Ipak moja greška, promijenili su ali ja nisam updateovan....
Nakon potrošene količine podataka uključene u dodatak, dalji internet saobraćaj u romingu će biti onemogućen za vrijeme trajanja dodatka. Za dalje korišćenje interneta u romingu, aktivirajte novi dodatak.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Znači li ovo da je usluga poskupljela?
Poruka koju sam dobio prije desetak dana:
"Internet roming u COSMOTE mrezi! Kupite kartu za neogranicen surf! Na broj 14555 za dnevnu kartu (5Eur) posaljite IR1, za nedjeljnu kartu (15Eur) posaljite IR7."
Ili sad postoje paralelno IR i TS?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
I mene zanima bas, prije sam dobijao poruke za taj internet roming ali ovaj put ne
rm -rf /
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks