Cijeli dan im se raspada i mobilna mrezha i internet...
Sent from tapatalk
Ima li jos ko problema sa T-mobile mrezom? Kompletan biznis paket od 40 brojeva nijedan ne radi, ne mogu se dobiti ne mogu pozvati nikog?
Cijeli dan im se raspada i mobilna mrezha i internet...
Sent from tapatalk
#fakenews
Vidim da internet je los, ali sad je puklo vise od 40 brojeva biznis paketa, koji moraju da budu u funkciji, i pokusavam da dobijem nekog u T-com, ali sekretarica mi prica da zbog velikog broja poziva ne mogu prihvatiti moj poziv![]()
Evo proradi neke jade
Da li f&f brojevi u pripejdu više ne važe nakon uvođenja jedinstvenih tarifa 24.juna?
Last edited by luka hn; 28-06-16 at 15:54.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Desava vam li se da gubite 4G signal ? Tj kad telefon zbog razgovora predje na 3G ne vrace se vise na 4G osim ako to rucno ne odradite ? Problem se desava zadnjih 20-tak dana ?
I ja imam problem sa 4g mrezon zadnjih dana. Onamo dje sam imao bas dobar 4g sad je 3g.
Meni se šalta sa 4G na 2G u zadnje vrijeme... Nema 3G.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nisam probavao pozive, ali jesam poruke. Nakon nekoliko mjeseci mi se javila porukom bivša djevojka koja mi je ostala jedan od dva f&f broja, razmjenili smo par poruka i frapirao sam se kad sam vidio da su mi tarifirane 12 puta skuplje nego do sada (bilo je 0.25 centi, a sad je 3 centa).
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Luka, ja juče tek aktivirao ovih 5 f&f i probao pozive i uvjerio se. Poruke nisam probao.
Poslato sa Huawei P8 lite
Moze li mi ko rec kako da deaktiviram na smartu onu opciju neogranicenen sms poruke i opciju neogranicen internet ?
te prevare su oni vazda radili. Isto je bilo i za prenesene minute od proslog mjeseca, itd.
nauk: ne pricati sa bivsim djevojkama
ja juce posao do poslovnice i presao samo na net 5, sms skoro vise da i ne saljem.
Pitam se samo jel i dalje vazi ona fora da imaju bug u sistemu, pa se net moze trositi nemilice, a ne samo koliko je u paketu![]()
(nečitko)
To i mene interesuje,da im ne placam dzabe 15e za internet.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Oslabio im je 4g signal nije kao prije...
Navalio prepaid na 4g
Sent from my iPhone using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Kako se testira penetracija uživo...
Ali neka, bolje i ovako (za građane) nego da se plate testovi. Ovako imamo free net koliko želimo
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pozdrav svima.
Vidim da dosta vas ima 067 broj.
Pa sam htio sa pitam je li neko raspolozen da pi pomogne.
Platicu 100e samo da mi neko izadje u susret.
Siguran sam da ste upoznati sa pravilima placanja na rate u Telekomu. Uredan ugovor duzi od godinu dana da bi mogao dodano placati neki uradjaj.
Mene konkretno zanima fotoaparat iz TehnoMax-a. E sad ako je neko raspoložen da uzme 100e i da mi pomogne ja bi mu bio zahvalan. Kao sigurnost da neću nikog zeznuti dajem fotokopiju licne karte. Nisam toliko lud i nemojte da me shvatite neozbiljno. Strasno mi je potreban taj fotoaparat a nemam mogucnosti da ga uzem za keš. Tako da pozivam ljude dobre volje sa mi pomognu. Ako he bilo ko raspolozen neka mi se javi na PM ili 067610871(viber/sms). Da mu fino objasnim. Bicu mu zahvalan do kraja života.
Poz ljudi.![]()
Sa postpaid karticom 069 Telenor planiram da se prebacim na T-Mobile mrezu i uzmem neki postpaid paket, pa mi treba vasa pomoc koji uzet.. Internet neogranicen mi je neophodan, par besplatnih minuta i to je to. Ne telefoniram pretjerano.
*** Smart plus 15 + Internet 5 mi djeluje ok?
Mislim da nemaju u ponudi te pakete,
najbolja opcija ti je mono postpaid + mobilni internet
Upravo surfujem..
Znam da je promašen topik, ali... Kakva je situacija sa Telenorom i paketima?
Mislim da im taj sistem koji mjeri potrošnju interneta, uopšte ne radi kako treba.
Za nedelju dana, 8gb..kako da ne.
Svaki dan po 1gb, a ništa se nije skidalo niti sam palio personal hotspot.
Ne mogu provjeriti šta kaže moj telefon jer imam preko 100gb u zadnje 7-8mjeseci, ali stvarno se ništa nije skidalo od prvog jula.
kod mene se razlikuju u 10 MB.
telefon 3,15 GB, a aplikacija 3,16 GB
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
pa jel ti sad ograničavaju brzinu kad se prevali limit??
(nečitko)
Na max pakete ne ograničavaju više, nego počinju da ti naplaćuju![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks