Page 193 of 621 FirstFirst ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... LastLast
Results 4,801 to 4,825 of 15517

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    A imam tamo dje da odem samo mi je trebala karta da je mogu nac povratnu za 200 odma bi se spakovao

Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro

Kakvi.. Za Tunis se ide samo charterima nema jeftinih letova
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadjosmo karte dzabe za Dansku za okt kad bude utakmica. Let je Nis-Malme,40 e povratna

Thanks Thanks Given 
    1,105
    Thanks Thanks Received 
    663
    Thanked in
    376 Posts

Quote Originally Posted by Cattleya View Post
    Jeftin smjestaj u Amsterdamu osim hostela? Ima li ga?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    Mi smo 1. maja bili u apartmanu koji je bio na super lokaciji za 105€ tri noćenja u de pijpu blizu trga cornelis troostplein (airbnb)

TT
    Last edited by institucija; 31-07-16 at 12:19.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Meni je jasno da tamo vrijeme bas nije sjajno ( amst, brisel) i u sred ljeta od 7 dana mora ti bit 3 dana kise, ali salje drugarica sliku full duks u sred ljeta. Kad poc uopste ? Citao sam nesto kao april-maj tipa postoje sanse da bude najmanje padavina
    Ja sam bila prosle godine 10og aprila i bilo je sve sunce. Duks i tanja jakna

Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Mi smo 1. maja bili u apartmanu koji je bio na super lokaciji za 105€ tri noćenja u de pijpu blizu trga cornelis troostplein (airbnb)

TT

Moram promijeniti termine pa cu ga naci nadam se
    Last edited by Cattleya; 31-07-16 at 15:59.

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

OCEAN16
    Discount code za Voloteu u vrijednosti od 20e po osobi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rezervisah vrlo vrlo povoljnu kartu PG-NY. E sada imam "problem" u vezanom letu odnosno iz PG stižem u Beč u 09:30. Let iz Beča za Njujork je u 10:15.
    Oba leta su Austria Airlines.
    Meni to predstavlja vrlo vrlo vrlo kratko vreme ali se nekako vodim činjenicom da kompanija ne bi ponudila navedeni let da nije na isti moguće stići. Je li ko imao sličan problem?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    16 Posts

Gdje si uzeo te karte, po kojoj cijeni i koji je period?

Sent from my iPad using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Becki aerodrom nije prevelik i ne bi trebao da imas problema . Akp nisi siguran odmah na izlaski zatrazi asistenciju za brzu konekciju . Ako let malo kasni drugi ce te cak pricekati ako je kasnjenje vece u obavezi su da ti obezbjede prvi sledeci let . Natavno ako ima mjesta ili da ti obezbjede smestaj . Zato se svi trude , pogotovo kada su oba leta iste komp, da odletis po redu . Desavalo se da let kasni i pola sata u polasku jer ceka putnike .
    Veci problem je prtljag . On zna da ne stigne istim letom kafa je tako kratka konekcija . Zato u rucnon uzmu najpotrebnije za prvi dan . A na koferu koji predajes zapisi ime i obavezno broj na koji te mogu kontaktirati . Posalju prtljag u hotel .

Znaci ne stidi se ako si u frci da trazis pomoc za brz prolaz . U protivnom ti di odgovoran akp ne stignes .

Sent from my SM-T311 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A gdje tacno to da tražim? Odmah po izlasku iz autobusa ili?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako najjeftinije da me ispadne let do Frankfurta za otprilike 1. septembar (jednosmjerna)? Ili, sto je manje vjerovatno, Manhajma?

Thanks Thanks Given 
    4,228
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

@regulatorni Cim udjes u aerodromsku zgradu trazi asistenciju od "zemaljskog" osoblja, posebno zato jer imas povezan prekookeanski let... Ako njih ne nadjes ili se odlucis da ides on your own, samo vici short connection i prolazi odmah na pocetak reda, i na pasosku i na security...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    @regulatorni Cim udjes u aerodromsku zgradu trazi asistenciju od "zemaljskog" osoblja, posebno zato jer imas povezan prekookeanski let... Ako njih ne nadjes ili se odlucis da ides on your own, samo vici short connection i prolazi odmah na pocetak reda, i na pasosku i na security...
    Zahvaljujem puno.

Je li putovao neko skorije preko Beča za NY? Da li oni ponovo čekiraju za let za NY?
    Pitam ovo jer sam ja davne 2011. godine išao na ponovni ček in koji je trajao sat vremena.

Thanks Thanks Given 
    4,445
    Thanks Thanks Received 
    8,580
    Thanked in
    3,300 Posts

Najjeftinije za Rio, recimo proljece naredne godine?

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Nisam za NY ali princip treba da je isti... Prilikom cekiranja u PG, naglasi da imas connection flight u Becu, i onda ce ti oni dati takodje bording pass za Bec, a prtljag ce ti oznaciti da je isto tranzitni tako da ga ne uzimas nego ides odmah na aerodromu na putokaze za "connecting flights"... Samo sto ces opet proci pasosku kontrolu...
    Ja sam protutnjio kroz Minhenski aerodrom za nekih 10-15 min, jer me cekao let za Dubrovnik... Ali sam ga bukvalno uhvatio u zadnji sekund... Tako da ne bih brinuo puno, samo nemoj da gubis vrijeme po aerodromu, nego odmah zatrazi neciju pomoc ili trazi svoj "gate"...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

Kako ide prtljag kod tih letova a ista je kompanija? Treba li to napomenuti njima ili prikikom rezervacije karte?
    f6

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Napomenes kod cekiranja, oni zalijepe na prtljag odgovarajuce naljepnice, bar kodove, itd...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    4,228
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Quote Originally Posted by regulatorni View Post
    Zahvaljujem puno.

Je li putovao neko skorije preko Beča za NY? Da li oni ponovo čekiraju za let za NY?
    Pitam ovo jer sam ja davne 2011. godine išao na ponovni ček in koji je trajao sat vremena.

U tvom slucaju, gotovo sam siguran da ce ti chekirati prtljag do konacne destinaciji i izdati boardinge za oba leta, jer se radi o Austrianu, koji iz Pg ima tu mogucnost...

Meni se desavalo da sam prosle godine dva puta kada sam iz Pg putavao preko Beca za neke EU destinacije ali ne povezanim Austrian letovima,nego nekim drugim kompanijama, da sam takodje morao izaci pa odraditi check in...
    Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Nisam za NY ali princip treba da je isti... Prilikom cekiranja u PG, naglasi da imas connection flight u Becu, i onda ce ti oni dati takodje bording pass za Bec, a prtljag ce ti oznaciti da je isto tranzitni tako da ga ne uzimas nego ides odmah na aerodromu na putokaze za "connecting flights"... Samo sto ces opet proci pasosku kontrolu...
    Ja sam protutnjio kroz Minhenski aerodrom za nekih 10-15 min, jer me cekao let za Dubrovnik... Ali sam ga bukvalno uhvatio u zadnji sekund... Tako da ne bih brinuo puno, samo nemoj da gubis vrijeme po aerodromu, nego odmah zatrazi neciju pomoc ili trazi svoj "gate"...
    Da, dobro provjeri gate, kartu i odstampanu i na telefon, na pasosku odmah prodji naprijed i bez zvjeranja po aerodromu, no lagano potrci...
    Last edited by Ben Dover; 02-08-16 at 13:29.
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    4,445
    Thanks Thanks Received 
    8,580
    Thanked in
    3,300 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Napomenes kod cekiranja, oni zalijepe na prtljag odgovarajuce naljepnice, bar kodove, itd...
    Ne moras nikome nista da napominjes i naglasavas. Ako je vezani let iste kompanije, ili je code share let, automatski prtljag ide sam na drugi let, to vec sve postoji na avio karti.
    Nakon izlaza iz aviona ima racvanje na Exit, ili connecting flight, nema tu nikakve filozofije, no samo pratit putokaze.

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    U tvom slucaju, gotovo sam siguran da ce ti chekirati prtljag do konacne destinaciji i izdati boardinge za oba leta, jer se radi o Austrianu, koji iz Pg ima tu mogucnost...

Meni se desavalo da sam prosle godine dva puta kada sam iz Pg putavao preko Beca za neke EU destinacije ali ne povezanim Austrian letovima,nego nekim drugim kompanijama, da sam takodje morao izaci pa odraditi check in...

Da, dobro provjeri gate, kartu i odstampanu i na telefon, na pasosku odmah prodji naprijed i bez zvjeranja po aerodromu, no lagano potrci...
    Pa naravno da se mora izaci i odraditi c/in ako nije ista kompanija, ili code share let koji pomenuh. Sve ti pise na elektronskoj karti, u onom dijelu koji se inace ne cita.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Jeftine avio karte

Mislim da vi ovdje jednostavno ne kapirate sta je "vezani" let. Ako vam agencija nadje kartu tipa PG-NY to ne znaci da je "vezani" let iako mozete da cekirate prtljag do krajnje destinacije. Tu ima malo trcanja jer vas nece cekati, i prolazite standardno cekiranje karata na svakom aerodromu.
    Ukoliko npr etihad ponudi kartu PG-NY onda se karte izdaju u PG do krajnje destinacije za svaki aerodrom i onda samo prolazite sigurnosnu kontrolu na gate ako je ima. A let moze da bude AirSerbia PG-BG, BG-Doha Etihadom i Doha-NY Qatar Airways. I svaki ce avion da vas ceka ukoliko je greska do bilo koje kompanije u tom lancu. I nema pasoskih kontrola, chekiranja karata i slicnih stvari. Sve je obavljeno na pocetnoj destinaciji.
    Naravno cekanja se ne odnose na 4+ sati, ali sat vremena ce lagano sacekati, posebno ako ima vise putnika koji kasne
    Last edited by Hell Raiser; 02-08-16 at 16:24.

Thanks Thanks Given 
    4,228
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Ja sam se vise puta nazalost nalazio u situaciji dje me nijesu cekali, a kasnjenja su bila jako mala (ispod pola sata)... Svaki put sam sluzbeno putovao, a karta mi uzimana preko EU agencija (da sad ne detaljisem) koje angazuje Evropska komisija... Barem 3-4 puta mi se to desilo, cak i kada su mi letovi bili istom kompanijom... Nadam se da nece vise...
    Mislim, nista strasno, ali poremeti covjeku planove... U mom slucaju, posto je to na 3-4 dana, i te kako mi znaci hocu li stici po planu... No da ne smaram...

Ovaj Wizz je stvarno ok, npr Minhen 13.10 na 20.10 povratna 20 EUR... Do Milana vec od polovine septembra moze povratna za 50 EUR...
    Last edited by Ben Dover; 02-08-16 at 17:27.
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li je neko radio cancellation ili mijenjao datum ili ime preko Wizz. Da li je uopste moguce (znam da kosta, ali koliko?), jer ja ne vidim tu opciju. Uzeo sam karte za minhen 21.08 a necu moci da idem, pa bi ili promijenio datum ili dao ih nekom da li je moguce to? i dje je ta opcija

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

promjena imena kosta vise nego karta...

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

Promjena datuma je jeftinije dosta. Zasigurno je imas kao opciju uz neki fiksnu doplatu
    f6

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Dje fiksna doplata za promjenu datuma

Zamisli bukiras let 50eur za 10ti Avgust, a isti let sa kompanijom za 15ti je 250eur. I ti doplatis 50eur i letis. Svi bi to radili...

Ako ne doplatis onaj flexi pass ili kako se zove ne mozes da mijenjas vrijeme, tj isto ti dodje kao novu kartu da kupujes

Page 193 of 621 FirstFirst ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)