Originally Posted by
aigokeros
Budućnost je napravila klauzule u ugovoru sa Williamsom, prvenstveno vezano za drogu i slabu formu.
Smatram da i on sam ako bude zainteresovan može da se vrati i razbije ovu sezonu. Takođe, mislim da je doooosta bio jeftin, pa bi ovaj transfer mogao biti idealan!

Bio jeftin? Doveli su ga bez centa, valjda je bio slobodan igrac. Ja obozavam Vilija, ali nemojte se previse radovati zbog njega... Zvezda ga je prosle godine ocerala posle nepuno 20 dana, a oni bas i nisu u poziciji da ceraju igrace koji mogu koristiti na bilo koji nacin. Znaci sigurno je postojao neki dobar razlog za to. Drugo, on ne trenira vec godinu dana. Sta se desi sa onim coekom niko ne zna
Buducnost je tim koji igra jaku kosarku, svake godine imaju kvalitet, imaju i pare (dovoljno za nase uslove), ali uprava pravi neke SNJ poteze. Za tim koji je svake godine u vrhu ABA i zeli Evroligu, zvucno pojacanje trebao bi biti neki niga koji je zavrsio sa barsom ili makabijem il tako nekim timom, ne Vilijams kojeg je sutnula zvezda i koji se ubija od trave. Ja Vilija obozavam, opet kazem, ali pokusavam biti objektivan.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Bookmarks