Page 150 of 655 FirstFirst ... 50100140146147148149150151152153154160200250650 ... LastLast
Results 3,726 to 3,750 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aigokeros View Post
    Budućnost je napravila klauzule u ugovoru sa Williamsom, prvenstveno vezano za drogu i slabu formu.
    Smatram da i on sam ako bude zainteresovan može da se vrati i razbije ovu sezonu. Takođe, mislim da je doooosta bio jeftin, pa bi ovaj transfer mogao biti idealan!
    Bio jeftin? Doveli su ga bez centa, valjda je bio slobodan igrac. Ja obozavam Vilija, ali nemojte se previse radovati zbog njega... Zvezda ga je prosle godine ocerala posle nepuno 20 dana, a oni bas i nisu u poziciji da ceraju igrace koji mogu koristiti na bilo koji nacin. Znaci sigurno je postojao neki dobar razlog za to. Drugo, on ne trenira vec godinu dana. Sta se desi sa onim coekom niko ne zna Buducnost je tim koji igra jaku kosarku, svake godine imaju kvalitet, imaju i pare (dovoljno za nase uslove), ali uprava pravi neke SNJ poteze. Za tim koji je svake godine u vrhu ABA i zeli Evroligu, zvucno pojacanje trebao bi biti neki niga koji je zavrsio sa barsom ili makabijem il tako nekim timom, ne Vilijams kojeg je sutnula zvezda i koji se ubija od trave. Ja Vilija obozavam, opet kazem, ali pokusavam biti objektivan.
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Nisam mislio da su platili obeštećenje, nego da će mu plata biti dosta manja nego recimo Cooku.
    Ali šta to vrijedi kad oni razmišljaju o Planiniću, kojem je cijena u odnosu na sezonu u Budućnost porasla za min 50%, a ovi ČAK misle o tome ?!?! WTF... Nego za sad je Planinić iskuliran i traži se po tržištu dalje. :ambivalence:

Ko će nama inače da bude drugi playmaker? Mislim da je Gordić baš ok igrač (s obzirom na spektar igrača koji su u opticaju), ako ga misle za 1 i 2, jer ako planiraju da im Williams igra po 35-40min e onda su se zeznuli. A priča oko Čarapića da onako slabašan igra EuroCup i ABA mi nerealna...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Daj i Dašića, kad je bal nek je maskenbal

Što se tiče Jawai-ja "On 3 June 2016, Jawai signed a three-year deal with the Cairns Taipans, returning to his hometown club he began his career with in 2007. A major factor in his return to Cairns was his long-time mentor and Taipans head coach Aaron Fearne.[41]"
    Last edited by chucknorris; 28-07-16 at 19:40.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

AHhahaahha mogao bi i Vlado ponovo da obuče dres, ne bi se zastidio od većine

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

Planinic je najgori centar koji je igrao kod nas u posljednjih 5-10 godina, makar je to moj utisak.
    ne znam kako da to objektivno izrazim sem da podsjetim da je po statistici bio jedan od najgorih centara lige, a Budućnost je ipak klub u kojem je imao ko da mu asistira.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Da i ja sam još prije vidio da Jawai je otišao u neki klub doma, zato mi i čudno priča oko njega. Ali mislim da i on i Planinić su promašaji. Bolje dovesti Žižića iz Zadra, koji se finansijski raspada već...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    AHhahaahha mogao bi i Vlado ponovo da obuče dres, ne bi se zastidio od većine
    Ja se taman radovao kako ce Vranjes da pripaljuje iz svih pozicija a oni mu dovode konkurenciju ovamo

Ali stvarno ako ce biti izbor Jawai i Planinic, obje ruke za Planinica iako znam sto je i kakav je.On je idealan kad djeluje iz nekog drugog plana i ne racuna se na njega za neke poene ali moze imati solidnu ulogu ako se okruzi pravim igracima.Najradije bi nekog desetog ali sam naucio da tempiram ocekivanja od Planinica mogu samo goreg naci, samo cekam da dodju Djordje Gagic ili Rasko Katic da se upotpuni taj ciklus.

Za Carapica cuh da se Pekovic dogovorio sa njegovim roditeljima i Miskom koji mu je agent da kad napuni 18 potpise profi ugovor za Partizan, a ako Gordic dodje to ce se najvjerovatnije i desiti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Dodaj ovom popisu Katić, Gagić i Stevo Milošević...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Džulijus dženkis je bio bez kluba prošle sezone kad je sa svojih 36 ljeta došao u budućnost, pa je pokazao svima kako se igra basket.
    Wili ćenda izdominira brutalno

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Slobodni su Žorić и Pilepic iz Cedevite već ako tražimo centra i beka.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Da i meni je Pilepić isto pao na pamet, jer znam da su ga baš baš tražili kad je bio u Široki. Nekako on bi bio potrebniji nego Gordić. A Žorić mi je ufff, više povrijeđen nego zdrav.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Pročitah po portalima da se pregovara sa Vladom Dragičevićem, ima li što od toga?

To bi već bilo nešto, trenutno je u Ankari, ali Ankara ne igra ni jedno evropsko takmičenje, tako da je realno da će ih napustiti
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Doskorašnji krilni centar turske Ted Ankare Vladimir Dragičević na pragu je povratka u Budućnost!

http://mondo.me/a542466/Sport/Ostali...gicevicem.html

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Dragicevic bi bio bas veliko pojacanje...inace za sad su pojacanja odlicna...samo jos da su seada makli...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Jos tu nema podgoricke djece i dalje ce nas gaziti timove sa nasim bivsim igracima
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Jos tu nema podgoricke djece i dalje ce nas gaziti timove sa nasim bivsim igracima
    ali opet, za razliku od proslogodisnjeg, ovaj tim ce imati karakter...

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Slobodni su Žorić и Pilepic iz Cedevite već ako tražimo centra i beka.
    Koji crni Zoric kakav je ono raspad postao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh, Vlado Dragicevic bi bio bas pogodak. Pametan igrac.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Mislim da bi tandem Dragicevic/Savovic-Markus bio brutalan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Barać vs Planinić (vijesti.me) - Barać dosta bolji igrač, ali šta će im još jedno drvo, ako imaju Rikića? Možda će da ga pozajme neđe ?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Barać vs Planinić (vijesti.me) - Barać dosta bolji igrač, ali šta će im još jedno drvo, ako imaju Rikića? Možda će da ga pozajme neđe ?
    Barac je skroz ok igrac, dobar u odbrani, ima sut sa poludistance, dobro sutira slobodna...
    Mnogo je kosarkaski obrazovaniji od Planinica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Barać bi baš bio pojačanje upravo zbog odličnog šuta, bacanja odlično šutira, visok da hvata lopte itd.
    Planinić nema baš ništa od toga, jedino eto uz odličnog playmakera da pogodi po koju ispod koša.
    Ono polufinale sa Cedevitom im može dati odgovor koji je bolji centar...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Daleko je Barać od drveta,iako nije A klasa centara. A na Rikića očigledno računaju koliko na mene ili tebe :-) , onaj ko je s njim potpisao 3-godišnji ugovor treba na pregled kod očnog...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Bongo View Post
    Daleko je Barać od drveta,iako nije A klasa centara. A na Rikića očigledno računaju koliko na mene ili tebe :-) , onaj ko je s njim potpisao 3-godišnji ugovor treba na pregled kod očnog...
    hahaha mislio sam drvo u smislu da je previsok, kao Rikić, zamisli u timu 2 ista tipa petica...
    Eo Arena piše da je aktuelan i Jawai, koji čak ima manju cijenu od Planinića. :encouragement::biggrin::shock:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ja ne znam koliko je ijedan od ovih dobar fit za trenutnu Buducnost ali ako bi morao neko od njih, neko najmanje zlo bi bio Planinic.Ali obzirom da Planinic na OI izgleda najozbiljnije od svih hrvatskih centara ne bih se zacudio da ga neki EL klub pokupi nakon OI jer moze odigrati svoju ulogu plus je bio ucesnik F4 prosle godine sa Laboralom.Za Baraca razumijem zasto se interesuju zbog one serije od neke godine vs Cedevite kad je onim midrange sutom masu problema pravio Buducnosti, takodje treba da se naglasi da su mu to vjerovatno najbolje utakmice koje je odigrao za Cedevitu i da se nije nesta proslavio mimo toga.Za Jawaia nemam pojma ko bi ga normalan htio dovesti, jer je tip u ovom trenutku vise rekreativni igrac poput Skorcanitisa za nekih 10tak minuta po utakmici.Da se ja pitam nesto, doveo bih centra sa kojim se moze dobro igrati pik i koji je komplementaran sa Williamsom.

Page 150 of 655 FirstFirst ... 50100140146147148149150151152153154160200250650 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)