Bas dobar i povoljan... Nema stvari skuplje od 4e čini mi se...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kvart odlican i nije skup. Piletina u gorgonzoli predobra.
Evo i lokacije:
Dropped Pin
near Konik, Podgorica
https://goo.gl/maps/DgZFWh9Ej5o
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas dobar i povoljan... Nema stvari skuplje od 4e čini mi se...
Shta chinite sa Kvartom oviK dana, tachno cu doc u Pg samo tu piletinu da pojedem...
sent using tapatalk
#fakenews
Svratih do Burger Factory-a sinoc, ne bjese nidje nikog ali sto znam ljudi meni su oni burgeri odlicni, ima taj McDonald šmek.Po strani cijene i sto se drugo moze pojesti za te 2.5e (mali burger i pomfrit dodje), ali ovako kad vi ka meni sinoc pane na pamet McDonald, nije lose da ve zelja mine...
Classic burger i Gurman ja narucujem...
Sent from my SM-G930F
Last edited by BiTrAtE; 29-07-16 at 08:54.
GoodFellas
Najbolje se jede kući.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Najbolje se jede na otvoreno, pod uslovom da nema muva i komaraca.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Tačno, ali sam mislila na domaću kuhinju (kući).
Naravno. Uporedjuju ljudi cijenu jela koje naprave kuci i jela napravljenog u restoranu, sto dalje pricat...
To se ne može upoređivati. Ja ne pričam o cijenama. Pričam o kvalitetu i načinu pripremanja hrane.
Sto se tice cijena, izmedju hrane doma i po restorana, neka ugruba racunica i nepisano pravilo je da je u restoranu cijena hrane jednaka najnizoj nabavnoj cijeni toga sto se jede x3.
Jeste, ali alapacha nije o tome pricala tako da...
Do koliko radi doticna picerija kvart ?
Do 12 valjda... ja sinoć jeo oko 10.30 .. diavolo me nije oduševila...nije loša al nije to to
Bio sad na tu cuvenu piletinu, dobra je i obilna...
Narucismo bruskete - ima ih u meniju, a jos ih ne prave, kazu tek su otvorili...
Nekakve pecurke - ista stvar...
Uglavnom, pola menija nemaju...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zašto nema dostave iz kvarta? A na meni piše
Sent from my E2105 using Cafe Del Montenegro mobile app
,,,,,
Bio juce, dobra piletina i odlicne kiflice za sendvic, sa susamom kao nekad davno u primiciji.
Bijah juce do Mojkovca sa drustvom da vidimo taj cuveni fest - Corbijada. Neka sto su mi obecavali besplatno pivo, no i nam se nije dalo da i tu corbu probamo. Sve neki satori firmi, nekakvih grupacija, a nidje za nas sto smo sa strane dosli. Vele nije organizator javni kazan veci obezbijedio ka' i sto je bivalo prethodnih godina. Sa 2 su nas kulturno pocerali, iako je bilo hrane i pica za 3 dana. Jedino nabosmo neko meso od Kineza nekakvog sto rostilja' i to je to.
A onda ojdosmo u grad da jedemo ka' ljudi, ali ni tu muci nije bilo kraja. Sjeli u Padrino u centar i ja nasao da u MK narucujem pastu, i to Bolonjezu. Ok sto se cekalo 40 minuta al' mi coek donese pastu sa nekakvim sosem koji nema ni ukus ni izgled ka' bolonjeza, i sto je najjace bacise mi mjesto mesa nekakvu sunkaricu u kockice rezanu, koja je neodoljivo vukla na parizer. Definitivno najgora koju sam jeo u zivotu. Posle 3 zalogaja vec je htjelo napolje da izadje, kroz sve otvore.
Tako nemote ka' ja se zajebat'.
Zabljak, Lupo D'Argento (ono preko puta Hotela Zabljak), piletina u kari sosu, dodju 2 parceta piletine i pomfrit - 8 i po eura. Nije bilo neukusno, ali ni preukusno, cijena bezobrazna. Usluga naravno 0, konobar ka' da nam je drug i plus se svadja sa zenom koja cisti sto se spopetlja i metlu joj.
Last edited by Karbon; 31-07-16 at 20:05.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks