Kažu jedni benzin dolje
Kažu drugi nafta gore to je ok.
A ja kad kazem moze sve gore i ti se bunis a ovo nema smisla bez Kristine moje.
Stvarno si me sad uvrijedio i iznenadio si me mislio sam da si dobar uzor si mi bio.
Nijesam ja mislio na JUANA nego na tebe,svaku mogucu si temu nagrdio. Evo skapirali smo da si pun para da vise ne znas sta ces sa njima,da kod svakoga imas vezu pusti nas obicne smrtnike sto jedva sastavljamo kraj sa krajem da uzivamo u ovim blagodetima virtuelnoga svijeta na miru.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Kažu jedni benzin dolje
Kažu drugi nafta gore to je ok.
A ja kad kazem moze sve gore i ti se bunis a ovo nema smisla bez Kristine moje.
Stvarno si me sad uvrijedio i iznenadio si me mislio sam da si dobar uzor si mi bio.
jel probao ko ovo
http://www.magnufuel.com/ME_official...CID=1400460674
cisto me interesuje kolika je prevara?
Totalna... Možeš lako naci i na Google o tome...
Magnets attached to a vehicle's fuel line have been claimed to improve fuel economy by aligning fuel molecules, but because motor fuels are non-polar, no such alignment or other magnetic effect on the fuel is possible. When tested, typical magnet devices had no effect on vehicle performance or economy.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Uzmi si neki stari elektromotor povadi mu dva magneta i stavi na dovod goriva zamotaj za probu izolirkom i teraj....mozda se utripujete...![]()
pa pretpostavio sam da je tako nesto![]()
ja i ne otvaram stranice koje reklamiraju ovakve proizvode....ali mi je ova iskakala na fb unazad neko vrijeme....pa reko da vidim sto su sad smislili da narodu uzmu pare
Skoro pa panika - nafta ispod 45 USD
...Američka "laka" nafta WTI pala je za 22 centa na 42,7 dolara za barel, dok je severnomorska sirova nafta "brent" oslabila za 25 centi na 44,62 dolara. Pad cena usledio je posle trodnevnih rasprodaja, prenosi agencija Frans pres...
... "Generalni pokretač ovih negativnih dešavanja je, kako se čini, višak sirove nafte i benzina na zalihama"...
2.0 TFSI 155kW DSG
Cini mi se da se nisam zejaba???
Ne, ali ovo ti je voznja sestom na somu i nesto giri.
P.S. jezim se kad cujem kliktanje dugmadi za OBC.
TAKUMI
Jes pa je svo to vrijeme i km vozio sestom... Evo realno koliko trosi. Nije je stedio po godine radi slike na fb.
Dingospo 6gti?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Pa jedno 60% ove kilometraze je taman tako
Jede li ulja na 2000-3000 Iljade km...
Cini mi se litar na 2000km, tako nekako je navedeno i u manual.
Ovo mi je pg-bd, 10km kroz bd i opet za pg, 4 u auto + klima cijelo vrijeme
3.0 dizlo automatic![]()
Koja snaga?
5gti ne mogu prelazit sto je nisam imao, da imam para sad bi uzeo jednu iz njemacke novu da je cuvam. A 6 ili 7 mi je pravo auto za bilo koje starosne godine. Ko to voli naravno.
f6
I to RS32
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks