Nerealnijih navijaca od czv jos ne vidjeh. Ovaj Konga je dao prvi i zadnjo go u sezoni no aj, taman kad se uzive da su favoriti kad im ga zavale, mada im se mora priznat da su fin autobus parkirali u prvo
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Opusteno, zivi bili pa vidjeli, svako ima svoje misljenje. ;d
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Boli njih uvo za pare,sve pare koje legnu na zvezdic racun bivaju skinute u roku od 10min.
Podgorica Podgoricanima!
Ti sa slicnim misljenjem piju lekice.
Postao je slobodan igrac. Nisam pametan sta su oni obecali ovim strancima, njemu posebno. Ali su imali razloga zbog neceg da dodju u Beograd.
Ovaj Mouce sto igra sad u Zvezdi je izuzetan igrac i po meni, kad se spremi, bice najbolji tamo. Bolji nego je Katai sada. Gledao sam ga dok je igrao u Argentini. Covjek je znao da prodje kroz odbranu kao da je nema. Obije noge odlicne. On je igrao cini mi se u Kajzeri i bio najbolji njihov igrac, dosao na pozajmicu.
Izgleda da se Terzic kocka opasno. Ako ne udju u Ligu necega..mislim da je najebao.
Zvezda s portugalcima šampion evrope
Ila li ko iz orve postave da se preziva na ić?
Sinoć igrali Srnić, Rendulić, Cvetković, plus ulazili ili rezerve Petković, Luković, Ristić i Sikimić.
Ne mlatinjajte da nema.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Cega da najebe, kad drzava pokriva sve sto se potrosi.Tim koji je do prije koju godinu imao dug od 50 miliona eura a najaci transfer u zadnjih deceniju je bila prodaja Grujica Liverpulu kupuje igrace koje zeli kao da je u plusu 100 miliona.To je sad drzavni brend koji predstavlja njihov simbol i novca nema da fali isto kao sto se kod nas radi sa rukometnim klubom ili nekada sa KK Buducnosti
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Samo mi nije jasno i dalje koji je to razlog, pare možda (koje su došle ko zna odakle, ali nećemo o tome). Igranje u Evropi mu nisu mogli obećati jer ko zna oće li ući.
Igranje u srpskoj ligi mu nisu pominjali, pretpostavljam![]()
Zaboravih da pomenem Ibaneza, slaba mu je mnogo defanzivna strana.
Ibanjez je raspad. Nego se ljudi loze zbog one njegove lijeve noge. Da neki slobodni, sutne nesto... Zajebala je Zvijezda ove Turke opasno. Prevara od igraca, zbog kojeg su direktno primili dva gola u kvalifikacijama i nebrojano puta ga je lopta preskocila gdje je igrac protivnika odmah iza njegovih ledja.
Zvezda je samo dala plate tim igracima, tj obecalaNista oni nisu placali za te transfere. Vidjecemo odakle ce to placati. Ja znam da je bilo receno Vucinicu da igra kvalifikacije za njih, ali ovi Arapi su odbili. Da su oni dozvolili on bi MORAO igrati za Zvezdu.
Terza je mafija i lopovce isto ka' sto je Covic. Ali nista cudno..samo neka se pogleda ko je na celu mnogih klubova.
Derbi između ludogorskih brazilaca i zvezdinih portugalaca. Dobro se razumiju međusobno
Bilo bi lijepo da ih Grof isprangija jer svake godine pospreme ove klubove ex-yu i ispada da su neki jak klub
Kanga je zabio gol koji ce vrijedjeti prolaza, ali isto obican pas nije mogao da pogodi.
Da ima nedje statistika vidjeli biste da nije imao dva uspjesna pasa.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Dje je ta statistika?
Da vidim dje i Micel ima tipa 40/33, a nijedan ni drugi valjan pâs nisu dali.
I stoper skuli 30 uspjesnih pasova na mecu.
Nijednu promjenu strane, nijedna lopta u dubinu... Slao u aut lopte.
A kod sanse za 1-3 opet promasio pâs.
Niko ne gleda ona dodavanja na dva metra na sredini. Gledaju se pasovi koji znace nesto.
Da nije dao gol Kanga bi podjednako uzasan bio kao i svi ostali, osim Katai-a.
Mada puca mi patka, iskreno. Imam oci i razumijem se u fudbal poprilicno.
Cak sam i igrao tu poziciju 10-ke. Za razliku od vas FM strucnjaka.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ti kralju nijesi igrao nista vise od fudbala iza zgrade i to na one krsice dje se prepirete je li bio gol ili ne.
Bice izgleda dobra posjeta.
![]()
Evo Genke jedva 1-0 sa mrcenim Kork Sitijem.
Dade ga onaj crnac krilo sto ne umije sutnut. Tacno ga vidim kroz 2 godine u neki Sanderlend.
A sto radi ovaj Bilic, sa prvim timom opet gubi Evropu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Opa, znaci ovo je ipak Bilic izveo normalan tim, e kad se sjetim prosle godine kakve je izvodio protiv onih sa Malte i protiv Astre, pakao.
Cigani nisu dali Bugarima sinoc da spavaju.
http://www.butasport.rs/fudbal/bugar...avijaci-video/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks