Evo u Kotor zuji tip sa motorom u 10 ujutru.
Naravno, ni on ni djevojka pozadi nikakvu opremu nemaju.
Jes ona imala kacigu, ali što im je bolje...
Što će jedna kaciga na dva života?
Trazila je da je vozi a on imao samo jednu kacigu
win. Tuli ovo
Identicno ovako je moj drug pametni dosao na plazu Jaz u 5 ujutro posle grada da taslači neku radodajku iz regiona. Kad je pokusa da izadje, naravno da je kao junac nabio gas i ukopa se u pijesak toliko da nije moga ni vrata da otvori. Posla radodajku kuci, on zaspa u kola i kako je bilo sred sezone ujutro se probudio okruzen suncobranima, peskirima i stotinama ljudi koji su ga fotografisali telefonima$ecam se da trika nije bilo da smo ga mogli iscupat, jedva na jadite jade uz nas 10 ga je izvuka VW Transporter na vaganje, jedva
![]()
kad se osloni patosom na pijesak,snijeg, ili bilo sto drugo... tockovi ti nista vise ne trebaju![]()
Posle je tu C Klasu proda ka najbolju jednom debilu zenskom, ja mislim da dan danas curi pijesak iz toga auta :lolblue:
Beached.
TAKUMI
Vidjeh na neki parking nekog lika, skroz se bio parkirao nenormalno. Svasta. Nemam sliku.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Degenerik...
sent using tapatalk
#fakenews
LolČina
TAKUMI
Hop hop hop
this time next year...
imo me ubit danas neki degenerik sa dujom
upo u makaze prije kotora ct table
TAKUMI
Na sred raskrsnice, pješačkog, mali kružni kod Gintaša...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
⬆️ "čudna ova livada"
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Last edited by McS; 26-07-16 at 11:03.
Kako me pretece lik golfom dvojkom ispod nadvoznjaka kod Poreske ahahahaha odma mi naumpade prica s foruma...ali pretice supprotnom trakom a traka pored mene desna slobodna ahahahaha i jos dao gas poprducka i ojde...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Mene je vise sramota sto imam golfa trojku.
Parkiram ga na lezeci kod skole Vuk Karadzic (na zabjelo) kod one brze hrane - prije neku noc golf2 i golf3 polako idu muzika puca i onda idu prvom do panonke.
-pribijaju mi se u gepek - turiraju ga kad stanu pored mene na semafor - e onda ne znam da li da dam gas da im odma utecem ili da se ne pomjeram sa semafora 2minuta dok ne podju.![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks