...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ništa bez quota onda![]()
A u tom kontekstu koji se odnosi na Ferari, svima je jasno da lutaju i da ne nalaze rješenja. Osim toga, mislim da ne bi mogli da sakriju bilo šta novo, jer mi se čini da svi već sve znaju, kao da informacije cure na sve strane. Nametnut im je pritisak da moraju ove godine da osvoje nekoliko trka a prošle godine su bili rastereceni. Realno ove godine su trebali da do sada dobiju 2 a možda i 3 trke ali mi se čini da neće biti nijedna pobjeda (osim ako se Niko i Luis ne sudaraju i ako Red Bull ne kiksne, a kakav ih maler bije možda im ni to neće pomoći). Nadam se da će Kimi da bude taj koji će donijeti pobjedu ove godine.
Max se previše uobrazio, ka da ima 5-6 titula osvojenih...
Mediji su tu jednim dijelom krivi zato što ga dižu u nebo i upoređuju sa Sennom i drugima.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kazace njemu Mick posao,samo da se dokopa F1.
Max je vozac na baterije.
Iduce godine ga nidje nece bit (u odnosu na to sta je u prvoj sezoni pokazao) kao ni Pereza,Rikiarda i mnogih tih super debitanata.
Vidi, race pace Ferkana i nije bio toliko los u Ringu.
TAKUMI
Razisli se Ferrari i Alison...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
bilo je zaocekivati ako ce da se desi, da ce to da bude sada
bar dok razvoj novog bolida nije odmakao...
e sad najbolje je sto im italijan preuzima njegovu ulogu...nesto nemam povjerenja u italijane po tom pitanju....
Last edited by E_K_V; 27-07-16 at 10:59.
Sad su stvarno najebali.
TAKUMI
ne znam koliko ovako nesto moze biti istina...ali danas me nista ne bi zacudilo
I am slightly worried though about the rumored secret fuel flow renault had been allegedly allowed by the fia to run in qualy in order to close the gap to the leaders and make F1 a little more exciting. If it is true it would explain why they are faster in qualy and why in the race we are quicker. I seriously dont think renault produced a PU more powerful then Ferraris , but speculation says they are producing 970hp in qualy due to fuel flow of 116kg/hr and we are only 965hp with Merc at 985hp and Honda at 940hp.
Cija je ovo izjava?
ovo sam copy paste sa jednog foruma...tako da ne znam odakle ova informacija... zaboravih to da napisem![]()
Gluposti.
TAKUMI
A sto znam...
F1 je namjestena,to je cinjenica.
A cinjenica je i da bi u kvalama RB bio jos blizi Benzu da je razlika samo 15 konja jer bi RB trebalo da ima top aero i sasiju.
Mark Verstapen.
Last edited by Fabia_Elegance!; 29-07-16 at 20:18.
TAKUMI
Redovne greske,
Maldonado im je vozio za McLaren u 2 navrata.
Sent from Nokia 3310
Take a look at @FiftyBuckss's Tweet: https://twitter.com/FiftyBuckss/stat...709405696?s=09
Take a look at @FiftyBuckss's Tweet: https://twitter.com/FiftyBuckss/stat...859801088?s=09
Last edited by kimi pg; 30-07-16 at 00:08.
Mercove garaze:
p.s. zasto imam osjecaj da je na pogresnom mjestu...
Vozice za njih kad tad.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks