Jahahahhaha ja ne vjerujem, pricas li to o desnom beku? Ja sam igrao sa njim u mladjim kategorijama Buducnosti ako se dobro sjecam i on je igrao spica. Toliko je bio spor da je stipalo za oci i naravno kad je spor ne moze igrat spica i onda su ga premjestali s pozicije na poziciju, dje moze biti najmanje stetan jer ocigledno mora da igra. Kad sam gledao prosle godine Mladost na stari, stojao sam pored ograde, on se zagrijavao i nije ulazio.
Od tetke ili strika, ne odgovori momku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Realno je da je momak odigrao loše, i ne izgleda uopšte kao dobar igrač. Blago rečeno.
Nije Raspopovic. Bice da je Mirkovic polivalentan igrac pa ga stavljaju svudje.Smadja kosa, 92, 93 godiste max
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Momak je vecinu utakmica ove sezone blago receno lose odigrao.Zna jedino da trci gore dolje ali kao muva bez glave,jednostavno ne zna sta radi
Podgorica Podgoricanima!
Evo vidjeh na google 90 je godiste,koliko ja znam on je igrao samo za Lovcen i Mladost i sad za Buducnost,tako da ga nisi imao prilike gledati u mladjim kategorijama Buducnosti i nikad nije igrao spica.
Ja sam pratio dosta utakmica Lovcena i Mladosti otuda ga znam,Buducnost nisam cini mi se jedan mec gledao tako da ne znam kako je igrao tu.
Pricam o ovome momku sto se okrenuo i kao bodri saigrace
Ubijedjen sam da se i ovaj momak preziva Mirkovic ali nisam 100%. Ne vadi se iz igre a znam kakva je kesa bio dok je igrao sa mnom, u Mladost sam ga gledao kako se zagrijava i ne ulazi u igru, ocigledno debela veza cim igra za najveci klub u CG
29. je Mirkovic
Podgorica Podgoricanima!
Broj 29 je odigrao užasno, ono kad se sa tribina vidi da momak ne zna s loptom. Sad, jel to samo na ovoj utakmici ili je i inače ovakav, nemam pojma..
Shit has hit the fan !
Jeste to je Filip Mitrovic i ugazio u odbrani sinoc.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Luka Mirkovic.... i uz to je dobar momak...
radi se o momku sto je promasio drugi penal... gotivan lik i solidan igrac... procitah ovdje da je cijele sezone igrao lose- ne bih se slozio bar ono sto sam ja gledao, tako da mislim da ste ga zamijenili sa nekim... a sinoc je jedan u odbrani stvarno katastrofalan bio, mora da mislite na tog momka...
Ako se ne varam, pola ekipe je sa Cetinja- Mirkovic, Vujovic, Vusurovic, Pejakovic, Hocko... i onda sto se primasuju penali, prije par mjeseci Vusurovic...![]()
Last edited by karamazov; 22-07-16 at 14:56.
Ja sam gledao svaku domacu utakmicu i dvije u gosti,lik je odigrao vecinu losu i to je mirkovic,29 na terenu.Ne misli i nikakvu tehniku nema,ponekad ubode koji centarsut i to je to
Podgorica Podgoricanima!
Evo veli prokletstvo domacih penala. Ako mi je dobro vjerujte mi
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Mislim da smo i od zete izgubili na penale, je mogu da se sjetim sad tačno.
Kad je savio kopao rupu kopačkom na tačku za izvođenja penala.
Kad smo zadnji put dobili na penale, sjeća li se ko?
Nismo nijednu znajacnu dobili na penale zadnjih 10-15g da se ja sjecam
Podgorica Podgoricanima!
Ipak su ono navijaci genka a ne djedovi sto vi pricate da su bili u bokesku i to prva ekipa cini mi se.
Podgorica Podgoricanima!
Mogren finale kupa isto juzna tribina, penali, Beco preko gola, ufff
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ko da dozvolu igračima kao Cvetković da igraju fudbal... Koliko god da si u dugovima, da nemaš budžet, vazda ima neko dijete koje je bolje staviti nego igrače kao što je ovaj.
Proslo kolo je CZV igrala sa amaterima, bjese li? E danas oni tako izgledaju. Kakav je ovo mismatch, unistise ih, Bugarima tj ovim Brazilcima samo fali zavrsni pas i to je to. Ovaj eksperiment Grofa sa trojicom nazad je potpuno unisten, pa ja ne znam koliko su oni dopustili pasova izmedju odbrane i sredine a nije da CZV napada pa da ostavlja toliki prostor.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks