Originally Posted by
acs
radar u budos je probni. to im je sad trenutno novi trend- kao sto su bili (idalje jesu lezeci policajci). ti radari se postavljaju u svijetu na par nekih dionica tipa stavis jedan na bulevar put zlatice i to je to. oni ce da stave 30komada na 60km do bd. kako ce to funkcionisat ja ne znam, tj znam dok god bude ovakav sistem sa prevodom vozila i cudima. oni nisu sposobni da to rijese unaprijed nego ce ici glavom bez obzira da kazne stizu na vlasnika vozila pa da on dokazuje gdje je auto... naravno da kad prodas auto ili se na slici (visokerezulocije) vidi da to nisi ti da ce taj prekrsaj da pada. e onda ce da se fataju za glavu od troskova postupka. nego, vidjecemo do tad...
sto se tice saobracajnih cep je kao i vazda, jednostavno treba da shvatite da tamo ima 5 saltera a radi samo jedna zena. ostale 4 nikad nisu dosle na posao jer su zene ministara i funkcionera.
Tamo nema ni jedna da je zena bilo kojega ministra ili funkcionera. One rade na radna mjesta dje nema naroda, guzve, dje se izadje na pauzu po dvije ure, dje s kuci ide u 4 umjesto u pet,... Mora bit guzva kad se sa strankama radi samo 6 sati, a ima vise od sto hiljada gradjana.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bookmarks