Page 515 of 876 FirstFirst ... 15415465505511512513514515516517518519525565615 ... LastLast
Results 12,851 to 12,875 of 21891

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Novica View Post
    I u Bar oko 20 dana se ceka na saobracajnu, bas su azurni u pm
    jes, treba sve te puste kontrole da obave za auto koje je staro 25 godina, a vec 11 se vozi u CG! :roll:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Sta bi na kraj za ovaj trip sto snimaju radarom, a ne zaustavljaju? Imaju li pravo to naknadno da ti posalju kaznu, tipa donosi ti postar, ne bi bio kuci nikad ozbiljno, prije 3 dana snima radar posle Budosa, nikog ne zaustavlja, srecom zablica mi neki tip pa prikocih, al za ubuduce?
    radar u budos je probni. to im je sad trenutno novi trend- kao sto su bili (idalje jesu lezeci policajci). ti radari se postavljaju u svijetu na par nekih dionica tipa stavis jedan na bulevar put zlatice i to je to. oni ce da stave 30komada na 60km do bd. kako ce to funkcionisat ja ne znam, tj znam dok god bude ovakav sistem sa prevodom vozila i cudima. oni nisu sposobni da to rijese unaprijed nego ce ici glavom bez obzira da kazne stizu na vlasnika vozila pa da on dokazuje gdje je auto... naravno da kad prodas auto ili se na slici (visokerezulocije) vidi da to nisi ti da ce taj prekrsaj da pada. e onda ce da se fataju za glavu od troskova postupka. nego, vidjecemo do tad...

sto se tice saobracajnih cep je kao i vazda, jednostavno treba da shvatite da tamo ima 5 saltera a radi samo jedna zena. ostale 4 nikad nisu dosle na posao jer su zene ministara i funkcionera.
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    710
    Thanks Thanks Received 
    247
    Thanked in
    162 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    nije da je direktno vezano sa kaznama, al jel vadio ko saobracajnu u zadnje vrijeme? Jel realno da se u PG ceka 20-25 dana???
    Odradio tehnicki 8. jula, jos nista :mad:
    Ja sam napisao nedje gore da mi je receno 9 radnih dana a na kraju sam je dobio posle 20+ radnih, tako da se s trpi moj prijatelju, vozi polako, postuj ogranicenja i trebalo bi da mozes svuda stic da te i ne zaustave.. Ja sam tako uradio, a bio sam i do primorja i `svuda tuda kroz grad`
    Last edited by LUKA!; 22-07-16 at 12:46.
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,792
    Thanked in
    2,145 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    radar u budos je probni. to im je sad trenutno novi trend- kao sto su bili (idalje jesu lezeci policajci). ti radari se postavljaju u svijetu na par nekih dionica tipa stavis jedan na bulevar put zlatice i to je to. oni ce da stave 30komada na 60km do bd. kako ce to funkcionisat ja ne znam, tj znam dok god bude ovakav sistem sa prevodom vozila i cudima. oni nisu sposobni da to rijese unaprijed nego ce ici glavom bez obzira da kazne stizu na vlasnika vozila pa da on dokazuje gdje je auto... naravno da kad prodas auto ili se na slici (visokerezulocije) vidi da to nisi ti da ce taj prekrsaj da pada. e onda ce da se fataju za glavu od troskova postupka. nego, vidjecemo do tad...

sto se tice saobracajnih cep je kao i vazda, jednostavno treba da shvatite da tamo ima 5 saltera a radi samo jedna zena. ostale 4 nikad nisu dosle na posao jer su zene ministara i funkcionera.
    Tamo nema ni jedna da je zena bilo kojega ministra ili funkcionera. One rade na radna mjesta dje nema naroda, guzve, dje se izadje na pauzu po dvije ure, dje s kuci ide u 4 umjesto u pet,... Mora bit guzva kad se sa strankama radi samo 6 sati, a ima vise od sto hiljada gradjana.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    nije da je direktno vezano sa kaznama, al jel vadio ko saobracajnu u zadnje vrijeme? Jel realno da se u PG ceka 20-25 dana???
    Odradio tehnicki 8. jula, jos nista :mad:
    Da si se pozvao na mene dobio bi je za 5 radnih dana.
    Kako sam moćan - svi cekaju koliko oces a ja je dobijem za 5radnih dana.

Thanks Thanks Given 
    710
    Thanks Thanks Received 
    247
    Thanked in
    162 Posts

Bizmismene kako si moćan aaaaaaaaaa!
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Jutros oko 11 pošao uzeo broj pošao završio obaveze i vratio se oko 13h i 10 je bilo ispred mene. Mnogo je retardiranog naroda na podizanje saobraćajnih. Svi se nagomilaju ispred šaltera i misle da će prije završit ako se tu natrpaju i misle da će preko reda upanut.

Izrađene su saobraćajne koje su predate do 15-og ovog mjeseca (tako čuh danas), može da se preuzme za drugu osobu istog prezimena, za ostale treba punomoć ili ovlašćenje od notara.

Thanks Thanks Given 
    1,849
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Bas danas testirah koliko laže sat na autu... Po satu 86kmh po GPSu 83.3kmh

Tako da amfi, zeznuo te policajac 👮

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Bas danas testirah koliko laže sat na autu... Po satu 86kmh po GPSu 83.3kmh

Tako da amfi, zeznuo te policajac 👮

Sve zavisi od auta i od veličine točka.
    Meni na tabli 82 km/h pise po GPS-u 80km/h

Sent from my GT-I9195 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by LUKA! View Post
    Ja sam napisao nedje gore da mi je receno 9 radnih dana a na kraju sam je dobio posle 20+ radnih, tako da se s trpi moj prijatelju, vozi polako, postuj ogranicenja i trebalo bi da mozes svuda stic da te i ne zaustave.. Ja sam tako uradio, a bio sam i do primorja i `svuda tuda kroz grad`
    ebe se meni za po gradu, za to me nece dirat, no imam situaciju da pored TROJE kola ne mogu mrdnut van SiCG, jer se poklopilo tako da 1. avgusta imam jedan auto koji jos ceka saobracajnu, jedan kojem istice krajem jula, i jedan kojem istice recimo 10. avgusta, pa ostajem zarobljen u ovoj rupi, il prosto moram razmisljat o avionu ili busu ili whatever zbog njihove nesposobnosti... A 1000+ eura za 3 registracije, to umiju da naplate, i penale za kasnjenje ako ne registrujem auto po isteku registracije :encouragement:
    Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Tamo nema ni jedna da je zena bilo kojega ministra ili funkcionera. One rade na radna mjesta dje nema naroda, guzve, dje se izadje na pauzu po dvije ure, dje s kuci ide u 4 umjesto u pet,... Mora bit guzva kad se sa strankama radi samo 6 sati, a ima vise od sto hiljada gradjana.
    jebiga, jer za sve imaju opravdanje time sto nisu zadovoljni iznosom plate

Quote Originally Posted by LUKA! View Post
    Bizmismene kako si moćan aaaaaaaaaa!
    najmocniji baja! <3 Natasa Baklavac mi je dala kad sam se na njega pozvo!
    Quote Originally Posted by Bronx-PG View Post
    Jutros oko 11 pošao uzeo broj pošao završio obaveze i vratio se oko 13h i 10 je bilo ispred mene. Mnogo je retardiranog naroda na podizanje saobraćajnih. Svi se nagomilaju ispred šaltera i misle da će prije završit ako se tu natrpaju i misle da će preko reda upanut.

Izrađene su saobraćajne koje su predate do 15-og ovog mjeseca (tako čuh danas), može da se preuzme za drugu osobu istog prezimena, za ostale treba punomoć ili ovlašćenje od notara.
    ja ne moram da idem na saltere, trebalo bi da sve AMD Stanic zavrsava... Sto je mozda dobro, mozda lose sto se cekanja tice
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A jeste li primijetili na saobraćajnu datum važenja registracije...? Ja slučajno pogledah na saobraćajnu od motora i ladno su mi za dvije godine ukrali dva mjeseca, pogledam na saobraćajnu od auta ista stvar. A sve registrujemmna vrijeme, uvijek dan-dva prije isteka. Ajde nek pogleda još neko da se ja nijesammšto zayeba.
    Neka ga ne mari....

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by dadony View Post
    a jeste li primijetili na saobraćajnu datum važenja registracije...? Ja slučajno pogledah na saobraćajnu od motora i ladno su mi za dvije godine ukrali dva mjeseca, pogledam na saobraćajnu od auta ista stvar. A sve registrujemmna vrijeme, uvijek dan-dva prije isteka. Ajde nek pogleda još neko da se ja nijesammšto zayeba.
    Ista stvar. Nedelju dana ukradu

Послато са 6016x уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Registracija bi trebala da vazi do isteka osiguranja. Meni prosle godine su napisali da mi vazi od 27og a trebala je od 24og od kad je pocelo osiguranje pa sve do 24, inace sam prosle godine cekao mjesec dana na saobracajnu i tablice a sad mi vele 20 dana da se ceka na saobracajnu.

Thanks Thanks Given 
    1,849
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Kome je frka za saobraćajnu, mora vani... Neka ode kod načelnice kako li... Mozak mi sad stao... Ne mogu joj se sjetiti ni prezimena... Uglavnom objasnite situaciju, žena je jako razumna i dobićete saobraćajnu za dan, dva...

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Dadony View Post
    A jeste li primijetili na saobraćajnu datum važenja registracije...? Ja slučajno pogledah na saobraćajnu od motora i ladno su mi za dvije godine ukrali dva mjeseca, pogledam na saobraćajnu od auta ista stvar. A sve registrujemmna vrijeme, uvijek dan-dva prije isteka. Ajde nek pogleda još neko da se ja nijesammšto zayeba.
    gledao ranije, bude od 5 do možda 20 dana kraće... Bah! :mad:
    Quote Originally Posted by stefke View Post
    Kome je frka za saobraćajnu, mora vani... Neka ode kod načelnice kako li... Mozak mi sad stao... Ne mogu joj se sjetiti ni prezimena... Uglavnom objasnite situaciju, žena je jako razumna i dobićete saobraćajnu za dan, dva...

načelnica čega, đe da se pođe?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Eto moja, prva mi je sumljiva ladno mjesec ukrali.
    Neka ga ne mari....

Thanks Thanks Given 
    1,849
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

U limenku pa ulaz pored, pitaj one tamo na šalter dje se piše žalba (br 9 valjda) kako se zvase.... Ne znam je li načelnica ili sta vec, uglavnom ona je zadužena za tablice, saobraćajne

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Vozačka dozvola za strance, jel ista ko obična naša ili piše na nju nešto ko na ličnu? Npr neko što ima odje prebivaliste(trajno ili ne) i položi i izvadi vozačku a nije državljanin, ista ili drugačija nekako?

Sent from my D6503 using Tapatalk
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    3,670
    Thanks Thanks Received 
    4,792
    Thanked in
    2,145 Posts

U saobracajnu bi trebalo, po pravilu, da upisu datum od kad vazi polisa osiguranja. Ako vec smatrate da imate problem, zalite se, nemojte da vam je muka. Policajcima nije muka da vam napisu prekrsjani nalog ako ste neregistrovani. A registracije nisu ni malo jeftine. Ili mozda vama jesu
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post

Znaci li to da kad emse instaliraju da ce imat pravo da ti naknadno posalju kaznu na adresu?
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

Imali ili ne oni ce to radit. Sto ce bit kasnije ne znamo. Pola ljudi ce bit vlasnici i korisnici, nekome ce trebat to placace kazne samo da bi podigao saobracajnu itd.

Mora da se rijese neke druge stvari prvo- prevod vozila. Kad se to sredi onda neka sibaju
    f6

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

A da stave dzabe prevod svi bi na majke i babe registrovali...

Sent from my GT-I9195 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

Stavis prevod 20-30 ili 50e fiksno. Stavis da od datuma sacinjavanja kupoprodajnog ugovora u roku od 15dana mora biti predato za prevod vozila. Proceduru u poresku smanjis na 3dana. I kraj. Sve si zavrsio. A kazne drakonske za ovo. Pa bi vidio kako bi se sve znalo koje je i cije.
    f6

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Ja bih sad odma preveo jedno auto na babu. Ali ne znam može li to, pošto ona nema vozačku? Ima li to veze?

Page 515 of 876 FirstFirst ... 15415465505511512513514515516517518519525565615 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

1. AL no1