ja koliko znam i za komunalnu je vazilo, samo nije za parking servis doo...
Smo je važilo za saobraćajnu. Jedino ako su nešto promijenili...
Bolje imat no' nemat....
Znam npr kad bi htio auto da prevedes ili nešto tome slično da ne bi mogao... E sad za saobraćajnu, nisam siguran...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ma kakvi, evo nema 10minuta da sam prošao pored patrole a jedan je držao u ruci radar, sumnjam da mu je za plašenje služio.
Inače, prije par dana odem za vozačku i kaže mi gospođa da ne mogu da je dobijem jer imam kaznu, ja se okinem kad ono kazna od prije dvije godine, za koju sam prošle godine nosio uplatnicu i opet je nisu obrisali. Srećom sam sačuvao uplatnicu među papire inače bih opet plaćao.
Neko je prosuo priču za radar (dan) da se ljudi opušte... pa po ušima, vazda li im hvali para to je čudo.
Neka ga ne mari....
Meni ne otvara ovo ne znam o čem se radi
Sent from my GT-I9195 using Cafe Del Montenegro mobile app
Tenkju veri mač
Neka ga ne mari....
Od kad vozim auta i motoredo juce imao sam samo jednu kaznu.
Zato juce jednu i danas jednu.
Nk-pg
Juce idem i ide traktor sa balirkom prije trece trake iz Budosa kad se ide. I iza mene kamion. Ja gledam nema nikoga lagano ga preticem (puna linija). Na retrovizor ppgledam motorista sa BMW.
Skrajnu me. Kao idem iza kamiona cijelo vrijeme i cekam te. U pricu ajde za pojas mi napisa.
Danas se vracam iz Pg za Nk. Treca traka (isto mjesto dje i juce 200 razlike)
Na tabli pise 90km/h znam da niko ne dira 10preko. Zaustavlja lik 91 si isao. Ja radim 90 meni pise na tabli. On kao pokaza radar pise 91 i tacno vrijeme. Kaze on do 90 niko ne dira 1 preko pise se prijava. 30 eura, ako platim u roku od 8 dana 20e.
Dok je meni ovaj u autu pisao. Skrajnuli su 4 auta. 2 ljubljana jedno albanija i jedno bec.
Svi da plate kaznu. Ali je ovaj iz albanije nahebao 143 isao.
Tako da se pazite. Izbori se primicu, drzavna kasa se puni.
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
ja se ne sjecam da sam dje u cg vidio znak 90? Samo 80 i 100... Al su zato ka BD u svakoj renoviranoj krivini nakacili znak 60![]()
(nečitko)
Pa vjerovatno je znak 80, nego je išao 90 tj 91kmh pa je mislio da ga neće za 10.preko
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa e to je to. Znak je jedno a tabla je instrument![]()
Ali i rece policajac 10 preko ne dira niko.
Ali je meni na instrument tabli pisalo 90 ali na radaru 91
A velika je razlika kazaljke izmedju 90 i 91, mozda te laze za 1![]()
Renault
A obicno na tabli kad ti je 90, ides 86-7...Ja sam gps-om mjerio, kad mi je tacno 100 na tablu, idem 96...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ista stvar. Kad sam dovozio auto po navigaciji idem 97 a kazaljka na 100
Svaki brzinomjer pokazuje nesto vise nego sto zaista ide. Obrnuto nije dozvoljeno. Tako je u Njemackoj bilo prvo, a kasnije I ostali prihvatili. Drugacije automobil/motocikl/kamion/autobus/... ne bi dobio homolagaciju.
Ako nisu fabricke gume/felne onda ima jos vise odstupanja.
Sent from my Motorola 8400
Poslednjih 20 dana nijesam sreo nijedan radar kroz CG, danas 3... Krenuli su...
sent using tapatalk
#fakenews
Gotovo uvjek su na dionici od novog kruznog na Zavali prema Budvi.
Sent from my Motorola 8400
Evo i kalkulator za ovo sto pomenu wulfy
https://tiresize.com/speedometer-calibration/
ko sa 195/65/R15 predje na 225/55/R17 na 60kmph vozi zapravo 64kmph...
nije da je direktno vezano sa kaznama, al jel vadio ko saobracajnu u zadnje vrijeme? Jel realno da se u PG ceka 20-25 dana???
Odradio tehnicki 8. jula, jos nista :mad:
(nečitko)
Sta bi na kraj za ovaj trip sto snimaju radarom, a ne zaustavljaju? Imaju li pravo to naknadno da ti posalju kaznu, tipa donosi ti postar, ne bi bio kuci nikadozbiljno, prije 3 dana snima radar posle Budosa, nikog ne zaustavlja, srecom zablica mi neki tip pa prikocih, al za ubuduce?
Forever young, i want to be forever young
I u Bar oko 20 dana se ceka na saobracajnu, bas su azurni u pm
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks