Pa pri tome sam da vratim na fabricka podesavanja, pa da vidim sto ce bit
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li dje da se uzme konfiguracija sa komponentama po zelji, ali na rate preko T-coma?
Pozdrav ljudi,htio bih da pre order Fifu 17 preko Origina,koja je procedura?
Zna li neko?
Zasto bi bacao 60-70e za kljuc na Originu kad imas pouzdanih sajtova koji kljuc prodaju za duplo manje? Ja od Fife 13 uzimam kljuceve sa tih sajtova, primjera radi G2Play... 39e je kljuc kod njih. Kad izadje igra ce cijena kod njih jos i padati dok na Originu padne tek par mjeseci prije izlaska nove Fife. Da se razumijemo, taj kljuc isto koristis regularno u Originu, kroz njega skidas i igras igru.
Sent from my SM-G930F
G2play je preskup odavno.
Steta sto su sredili origin mexico.
Podgorica Podgoricanima!
Nikad nisam naručio neku igru online,ali sam vidio da je na Originu oko 50e Fifa 17,samo se plati karticom i onda možeš da skidaš?
evo ti i ovdje 39 €
http://www.cdkeys.com/pc/games/fifa-17-pc-cd-key-origin
kupovao 5-6 puta, bez greske
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Last edited by ssaajjkkoo; 20-07-16 at 13:21.
Nije no mozda ti vrti nesto u pozadinu bespotrebno. Sad ce ti se javit neko strucniji
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
@Sajko, ovaj disk ti je kapaciteta 1TB koliko vidim... a na njemu imas samo 60GB slobodnog prostora.
Obicno je preporuka da imas minimum 10% slobodnog prostora od kapaciteta diska, sto zbog OS-a sto zbog Page File-a koji ti je takodje koliko vidim na ovom disku.
Prebaci nesto podataka na drugom disku, oslobodi disk prostor ili eventualno prebaci PageFile na drugom disku, pa restartuj racunar.
Who let the dogs out
Ne znam jel mi ovo od prije problem, jer odavno nisam radio i fotosop i premijer i afterefekt u isto vrijeme... ali je znao sva tri programa da mi podigne u 15 sekundi, juče cijeli dan i danas mi ga podiže po par minuta po programu...
Olaksaj ga malo, stvarno.
Nemam kudEvo ga skeniram od virusa sad... Bez što mi tata veli da je njemu juče apdejtovana desetka.. možda i meni apdejtuje.
I što mi je ovo Google Chrome? Ja ga imam instaliranog ali ga trenutno ne koristim. Jel moguće da ga nekako pokreće? Imam i dva profila na kompjuteru (accounta) ali je drugi odavno neaktivan.
Last edited by ssaajjkkoo; 20-07-16 at 13:52.
Kad vec spomenu ove Adobe programe, kod njih je karakteristicno sto dok radis u njima spustaju na disku tzv. Scratch fajl. Vjerovatno je i taj fajl na sistemskom disku, ako ga nisi poslije instalacije ovih programa pomjerio na drugom disku. Taj fajl je ogroman, vjerovatno mozda i on dodatno puni prostor na disku.
Page File ti je kao neka virtuelna memorija koji sistem koristi sa diska.
Prvo moras iskljuciti Automatsko menadzerisanje page file-a, i naravno ugasiti prije toga sve od programa sto ti je otvoreno.
Kad zavrsis sa pomjeranjen PageFile-a na drugu (F: ili Gparticiji, restartuj racunar.
Evo ti link kako da prebacis PageFile na F: ili G: particiju...
https://askleo.com/what_is_pagefiles...can_i_move_it/
edit: Krcati su ti diskovi koliko vidim, pa brisi sa svih particija ono sto ti ne treba. Nadam se da imas takvih stvari![]()
Who let the dogs out
Adobe sam ograničio da ne uzima previše memorije, barem kada su premijer i after u pitanju. Fotošop koliko znam sve skladišti u projekt fajl (PSD)
Kako si vidio u onoj prvoj slici da je vjerovatno tamo taj pagefile i može li bez njega windows da funkcioniše? Ovaj od terabajt je novi HD ovaj drugi od 600 je dosta stariji..
A i nemam đe da smjestim sad taj pagefile.. težak mi je oko 12gb..
A ne jede ti ovdje ovaj gugl nista, ne opterecuj se s tim.
Zna li ko nekog dobrog majstora koji popravlja zvucnike itd,meni konkretno treba za slusalice,ne znam da li mi je problem do kabla ili se odlemio kabl na zvucniku.Pretpostavljam da se odlemio kabl na zvucniku jer kako pomjerim glavu nekad dobije zvuk na drugu slusalicu,a kabl kad diram nista se ne desava.
Bio sam u ITS tamo ne rade vise servise slusalica.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks