ima, al poenta je u akcentu, kad se oslovljavaju sa "ljubAvi".
Grcevi...
Vala, mrznijeg i debilnijeg nadimka kad momak tepa đevojci i obratno nema od - ĆIRO...
Sell the Vatican, Feed the World!
ima, al poenta je u akcentu, kad se oslovljavaju sa "ljubAvi".
Grcevi...
meni je najmilije tepanje go_no. i krele <3
nothing comes from violence and nothing ever could
Baš mi se gadi više u auto da uđem što od vrućine, što od debilskih vozača, što od gužve đe god obrneš a prvenstveno jer MI SE NE VOZI!!!!!!!!!!!!!!
Neka ga ne mari....
Kod nas u KBC postoje 2 dijagnoze:
- Nije ti ništa.
- Što si čeka' do sad?!
suncelav ju
![]()
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Uzimam jedan naceti vocni jogurt iz frizidera i to sam uzeo od 1l(nisam ga probao evo 10 dana) kad ono rok do 18.07 , pih. Ajde reko, ovaj sto nisam otvarao sigurno je do kraja mjeseca, kad onaj 14.07...![]()
Izjedi ti oba. Nista im ne fali.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Imam jednu jako ružnu osobinu - osobe koje su mi učinjele ružne stvari izbjegavam-pognem glavu, sklonim pogled kad ih sretnem, dok iste opiždre u mene ka' generali.
Dokle?
MUP i vadjenje dokumenata
"A DJE SE KUPASSSSSSSSSSSSSS ? "
Nista mrznije ne cuh u zivotu niti gledah, pih. Niti onaj djed sto je glumio reper-a za onaj kredit od banke mi nije tako mrzan kao ovaj.
Phoenix,
Kasno sad, bacio sam sve to, nisam htio rizikovati trovanje.
Koja je ovo provokacija zadnja od strane ovih izdajnickih pink bagri, svjetskih ultra hostaplera. Pa nemahu nikog stavit nego glavni lik reklame da bude neka neartikulisana sjevernjacka kurvica. Da ne pricam o ostalome.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Izludje me 3G na telefon :hammer::hammer::hammer:
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Policajac na primorju, majmun, koji po najvećoj gužvi zaustavi stranca i provjerava mu duga i kratka i rade li mu žmigavci...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Taština duša ....
Sent from my 6043D using Tapatalk
Ajde sto razni mediokriteti to koriste da bi ispali duhoviti, ajde i peckim reklamam da progledam kroz prste ali cak i pjevaci u intervjuima upotrebljavaju recenicu "dje se kupas, dje skoljke skupljas". Pa majku vam, sto vam je tu zanimljivo i smijesno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Eh šta?! Ljacise
Poslato sa Huawei P8 lite
SVAKA, ali SVAKA beba iz porodilišta koja stigne na odjeljenje neonatologije ima infekciju i konjuktivitis, jeb*m li ih glibave.
Nadležni, sram vas i stid bilo bilo!
pa najbitnije je da su one nafrakane. tako glibave.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks