Prezrela je ona vise .
Prezrela je ona vise .
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
oprosti meni gresnom...
ti i familija ti hahahahahhaahahhahahahahahahahaha
nothing comes from violence and nothing ever could
obraza nemam batak narucit u kafanu...
zajedno ćemo neđe pa ću ja umjesto tebe i naglasiti da ni slučajno ne liči na batak![]()
Jedne prilike, nedavno, neplanirano ostah da konacim kod druga. Dade mi perjani jastuk.
Okle kraljice, oka....
Sve mi se, nekako, čini...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
prs prs prsklica woohooo
Prije neki dan, tacnije prekjuce bih na pecanje. Kao obicno, prijatelja mi ne fali, po par zmija vazda me posjete, vecina tj sve me zaobidju, ali ovaj put mi se desilo nesto malo cudnije. Prva zmija motala mi se blizu (na vodi) par kamencica i pobjeze. Medjutim, ova druga nije htijela da to uradi.
Iznad vode sam mozda nekih 1.6m-1.7m, i sjedim ja i vidim neka zmija krenula tacno ka meni, uzimam male kamenje kako ne bi uplasio ribu(koje inace nije bilo uopste) i kako bi natjerao ,kao uvijek, zmiju da okrene pravac(taj beton im ne predstavlja prepreku da se popnu do gore). Uglavnom ova zmija stade na nekih metar ipo do zida i jednostavno stala i ne pomjera se, bez obzira koliko sam je gadjao ovim manjim kamencicima.
To sve ne bi bilo cudno da ova zmija nije podigla glavu kao one kobre po sred vode i gledala pravo u mene, sve li joj na svijetu. Jos uvijek ne znam sto joj je bilo da to ucini, uglavnom dobro me uplasila. Jos joj oblik glave bio trouglasti, ne znam ima li to veze cini mi se da su valjda ove otrovnice.
Uglavnom ovako je dignula glavu i samo gledala, ni da je htijela da me hipnotizira.
Na kraju uhvatih malo veci kamen i gadjoh je, ne da je pogodim , ali dovoljno blizu sam pogodoio da je uplasim i pobjeze, crkla tamo dje je vjerovatno zbog toga ne uhvatih nista. Na kraju mi opet dosla treca , a ova vec usla u neku rupu u taj beton(i izbaca glavu kroz tu rupu), a meni ostali stapovi iznad te rupe - citavi dan sam gledao iza sebe i svudje ima li sto.
e kad ti @stevann pročita ovo...
Ja jos ne mogu da vjerujem da me zmija gledala i tijelom govorila kao da ce sve na svijetu da mi j****** zato sto je gadjem ili sto joj stojim na put, whatever.
nema ti zmija veze s tim, to ti je subjektivni osjećaj. o kome si se ogriješio?
Kad te bude neka tako gledala i stojala tu ka da ne predstavljas nikakvu prijetnju e onda ces vidjeti sama je li subjektivni osjecaj, a sto se tice ovog drugog, nikome nista lose ucinjeo nisam, pogotovo taj dan.![]()
Zmija je tu nebitna. Isto bi bilo da je bila žaba npr.
mehiko, ae vidji da kupiš te fore nedje, na neko novo mjesto.
Nešto te nema ovih zadnjih dana, nema te. Loš si, lošina. Nema ti aure.
Ljeti mozda vidim i do 100 ovih gmizavca, ako ne i preko, na nekim lokacijama po 2-3 , na nekim 5-6, u Vranjini mi se desilo proslog ljeta da sam 9 njih vidjeo i gadjao (ne da ubijem, jer ih ne ubijam, sve imam osjecaj ako ubijem jednu naci se me neki jad od druge) koje su usle kroz neke pukotine u stijeni , pored koje sam inace morao proci ili kroz vodu.Zimi, bogu hvala, nema ih nikad.
Nebitno, nisam neki poznalac zmija - za mene sve su iste, otrovnice i ove bezopasne, ne bih da provjerim izbliza koja je otrovna koja ne, ali jednu stvar sam primjetio uvijek ce se sklonuti s puta i bjezati, pogotovo ako ih gadjes sa necim, i skoro nikad se ne nadju na cistini kad ima nekoga tu.
Oduzih pricu, ali nikad mi se nije desilo da naidjem na tvrdoglavu zmiju kao ovu i koja dize glavu kao kobra i nece da se pomjeri i pritom fiksirala pogled na mene. Ja njoj mozda jesam bio na put, ali sam tu stigao prije nje, a ona je krenula put mene. Ne znam jesu li joj bebice bile tuda ili sta vec sto bi moglo ovo objasniti.
Last edited by siraj; 12-07-16 at 00:23.
Postane opasno kad se tupi naostre
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks