Page 936 of 2833 FirstFirst ... 436836886926932933934935936937938939940946986103614361936 ... LastLast
Results 23,376 to 23,400 of 70812

Thread: Izrazite svoje misli i osjećanja.......

Thanks Thanks Given 
    3,664
    Thanks Thanks Received 
    4,786
    Thanked in
    2,142 Posts

Quote Originally Posted by Alice in Wonderland View Post
    Konkretno sam pričala za slučaj svoje prijateljice (što se kristalno jasno vidi u postovima) , i pokušavala da objasnim da nije to tako kako ste vi zamisli svi. Da vidim ko bi od vas svoje dijete, brata, sestru, majku, oca poslao u inostranstvo samog/u u bolnici, bez obzira na godine.
    A što se tiče konkretno slučaja ovog momka, presađivanje koštane srži je hirišku zahvat, i koliko sam pročitala on ima leukemiju.

Imam nekako utisak da niste sposobni da sagledate situaciju kroz oči druge osobe u ovom slučaju bolesnika.
    Ako je nama zdravima lako da odradimo neku radnju, drugima može biti preveliki napor.
    Možda ja razumijem bolje situaciju od Vas jer moja prijateljica je prošla kroz to. A Vama svima to djeluje kao eksurzija i zabava za pratioca...
    Imam neki blagi osjecaj da ti malo sto razumijes nevjesta. Prvo tema nije tvoja prijateljica, drugo, odakle ti ideja sto smo mi zamislili. I trece moje dijete je islo na rehabilitaciju sa tri ipo godine i nije imalo prava na pratioca, tako da, za razliku od prica rekla kazala, znam mnogo bolje neke stvari iz prve ruke. I zadnja tvoja konstatacija je "slobodno sudijsko uvjerenje" koje, opet nema veze sa ovom pricom. Na kraju da ti probam pojednostaviti stvari, ima se za setnju po bijelome svijetu i trgovinu a nema za ovo drugo. To je poenta sve price. Nadam se da ti je sad po nesto jasnije.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Imam neki blagi osjecaj da ti malo sto razumijes nevjesta. Prvo tema nije tvoja prijateljica, drugo, odakle ti ideja sto smo mi zamislili. I trece moje dijete je islo na rehabilitaciju sa tri ipo godine i nije imalo prava na pratioca, tako da, za razliku od prica rekla kazala, znam mnogo bolje neke stvari iz prve ruke. I zadnja tvoja konstatacija je "slobodno sudijsko uvjerenje" koje, opet nema veze sa ovom pricom. Na kraju da ti probam pojednostaviti stvari, ima se za setnju po bijelome svijetu i trgovinu a nema za ovo drugo. To je poenta sve price. Nadam se da ti je sad po nesto jasnije.
    Prvo, mislim da si svjestan da razlika između rehabilitacije i operacije u inostrantsvu je kao nebo i zemlja, i da se zna ko su životno ugroženi pacijenti.
    Što se tiče imovinskog stanja, ko sam ja da sudim toj porodici? Ako traže novac, to je njihovo. Moje je, da li ću im ja uplatiti ili neću, a vjeruj mi da neću baš zbog toga što vidim i ja isto to što je vama zasmetalo.
    Reagovala sam na konstataciju da nije potreban pratioc. Jednostavno se ne zanimam imoviskom situacijom neke porodice.
    -"How long is forever?"

-"Sometimes, just one second."

Thanks Thanks Given 
    3,664
    Thanks Thanks Received 
    4,786
    Thanked in
    2,142 Posts

Naravno da znam razliku izmedju operacije i rehabilitacije poslije operacije. Operacija je operacija, bila ovdje ili u inostranstvu, s tim sto se to u inostranstvu mnogo profesionalnije radi nego kod nas. Pretpostavljam da i to znas iz iskustva prijateljice. Isto tako ima po malo razlike izmedju djeteta od tri ipo godine i momka od 21.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slažem se, ali ne treba ni zaboraviti koji se pacijenti šalju u inostranstvu a da ih finansira Fond.
    -"How long is forever?"

-"Sometimes, just one second."

Thanks Thanks Given 
    3,664
    Thanks Thanks Received 
    4,786
    Thanked in
    2,142 Posts

Kad imas blagi osjecaj da ti je racunar usporio, da je mozda prispio za zamjenu, maknes Win, instaliras linux i vidis da je dalje brza masina , i psujes samog sebe sto to nisi uradio prvog dana kad si kupio racunar
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    1,857
    Thanked in
    707 Posts

Želim samokontrolu poput onih, koji se zaustave na jednoj krem bananici...
    Sell the Vatican, Feed the World!

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,445
    Thanked in
    4,581 Posts

danas sestrični od 14 godina ispunih želju da šopinguje malo po delti i, s obzirom da je iz hrvatske, prošetah je malo po centru grada da joj pokažem šta mi imamo. šetamo tako i hvatam sebe kako joj pokazujem velelepne zgrade na pokojnim institucijama ovog grada i groblje istih. prešle smo svaki most, a goricu ostavile za dan. možete li da me naučite gdje da je povedem i šta da joj pokažem, jer sam ja evo mutava...
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    danas sestrični od 14 godina ispunih želju da šopinguje malo po delti i, s obzirom da je iz hrvatske, prošetah je malo po centru grada da joj pokažem šta mi imamo. šetamo tako i hvatam sebe kako joj pokazujem velelepne zgrade na pokojnim institucijama ovog grada i groblje istih. prešle smo svaki most, a goricu ostavile za dan. možete li da me naučite gdje da je povedem i šta da joj pokažem, jer sam ja evo mutava...
    Grad joj nemas sto pokazivat, jer nemamo se cim pofalit,povedi je malo do plavnice ,rijeke crnojevica mozda u ariu ,mozda karting pud cetinja ako joj se svidja adrenalin ...

poslato sa 7 edge
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    6,285
    Thanks Thanks Received 
    6,814
    Thanked in
    3,262 Posts

Napravite ekskurziju do Dubrovnika na dan. Nije predaleko.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Danas je na bazen oovedi, bar neka gleda malo primorskog smeka. Kad vec palme mora po pg da gleda nek vidi da I Pidgoricani mogu ucestvovat u lacmanske igre.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,445
    Thanked in
    4,581 Posts

hvala, momci dobri
    mislim da danas idemo do primorja i propustiću igre

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Maliii dečače moj,
    što pružaš ruke ka suuncu,
    a vetru šapućeš tuugu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dovedi je kod mene...šetnja kroz stari grd... da čuje Aljovicu kako viče, da vidi kako Milka širi veš u liniji.. tu su i dvije džamije, i neki momci goli do struka...a vidjeće i Bruklin. Malo li je?

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,445
    Thanked in
    4,581 Posts

Quote Originally Posted by Noir View Post
    Dovedi je kod mene...šetnja kroz stari grd... da čuje Aljovicu kako viče, da vidi kako Milka širi veš u liniji.. tu su i dvije džamije, i neki momci goli do struka...a vidjeće i Bruklin. Malo li je?
    samo ako možeš tempirat ono zaprašivanje komaraca i pražnjenje kontejnera dok smo tu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

samo ako možeš tempirat ono zaprašivanje komaraca i pražnjenje kontejnera dok smo tu
    E to je van moje moći, ali mogu se raspitati. Kad ti odgovara, da vidim mogu li učiniti šta?

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,445
    Thanked in
    4,581 Posts

Quote Originally Posted by Noir View Post
    E to je van moje moći, ali mogu se raspitati. Kad ti odgovara, da vidim mogu li učiniti šta?
    ada možeš mi toliko završit! i da je povedemo u masažer.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ada možeš mi toliko završit! i da je povedemo u masažer.
    Objasnih...nije - masažer

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Neko se vodi svuda a neko u Voli

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,445
    Thanked in
    4,581 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Neko se vodi svuda a neko u Voli
    AHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAAAHAHHA
    kad preneseš poruku, pokazaću i tebi mostove i parkove

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

AHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAAAHAHHA
    kad preneseš poruku, pokazaću i tebi mostove i parkove
    Sinoc pivo, zidine, I muzika. Opusteno bas

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,445
    Thanked in
    4,581 Posts

marš bre.

Thanks Thanks Given 
    1,551
    Thanks Thanks Received 
    3,309
    Thanked in
    1,767 Posts

http://www.lukavuckovic.com/

Ja po slobodi ostavljam sajt i na njemu imaš kontakt.

Prije neki dan sam poslom sa majkom bila kod dotičnih slikara i uživala. Fenomenalno mjesto, nisam mogla da vjerujem da se nalazim u Podgorici... Predivni ljudi, porodica slikara, divna kuća, sa puno istorije, raznih anegdota i ironije života. Kuća izgrađena 1630. godine.
    Nevjerovatno da ne postoji želja i volja, posebno sada kada i turisti dolaze u Glavni grad, da se valorizuje taj objekat kao nešto što će se obavezno posjetiti u Podgorici, da se napiše neka knjiga, ulaz naravno da se plaća, i još slikari da vas provedu kroz sve to sa pričama.... Nevjerovatno i tužno istovremeno. Inače je u pitanju kuća, gdje je nekad bio restoran Izvor.

Probaj da ga zovneš da ga pitaš da li možete da svratite u neko doba kad njemu odgovara da Vas provede kroz kuću i atelje i ispriča nešto o istoriji kuće i porodice, uživaćete.

Javi se i na pm, ako ćeš ime da ti dam pa da kažeš da po preporuci zoveš

Thanks Thanks Given 
    3,664
    Thanks Thanks Received 
    4,786
    Thanked in
    2,142 Posts

Kuca Vuckovica u staru varos. Jedni od najvecih slikara naive u CG. Imaju stalnu postavku u zgradi UN u NY.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    710
    Thanks Thanks Received 
    247
    Thanked in
    162 Posts

Nijagarini vodopadi na Cijevnu, Plavnica, Skadarsko, Rijeka Crnojevica.. Cini mi se da je konoba Svera ona na putu za NK.. Mozda Kucka korita, Ivanova korita..

Edit:
    I nisam znao da je Noir. bas ta koja mi je spasila usnu od labret pirsinga, opet hvala =D
    Last edited by LUKA!; 07-07-16 at 11:42.
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    1,878
    Thanks Thanks Received 
    5,508
    Thanked in
    2,122 Posts

Jeste li išli u Karver?

Mislim da je jedno od rijetkih mjesta u PG koje mogu da djeluju zanimljivo i autentično nekome sa strane.

Zgrada stara 150+ godina. I plus je u ladovini i pored rijeke tako da je prijatnija temperatura dolje na ove vrućine.

Last edited by ASC; 07-07-16 at 19:44.

Page 936 of 2833 FirstFirst ... 436836886926932933934935936937938939940946986103614361936 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)