Ovaj moj je bio DHL express, ali kao sto rekoste, ne naplacuje se za sve.
Stiga drugaru paket iz Londona, tj. paketic. Nije nista poruciva, vec neki materijal i kartice. Iz Londona poslato DHL-om. U Pljevlja ga doneo Montenomax, bez dodatnih troskova. Ne DHL Express, vec obican DHL, tako je poslato.
Ovaj moj je bio DHL express, ali kao sto rekoste, ne naplacuje se za sve.
Meni iz Spanije cipele sa expressom i naplatili mi 5e usta im se po*****, placena je postarina do kuce ne do njihovog centra. No i tamo sam mogao uzet no ne htjedoh cekat 3 dana da budem isao pa usput.
rm -rf /
obicni DHL bi trebalo da stize u postu bez dodatnih troskova (ali obicno uzme posta 4e- podnosenje na carinski pregled) jer je to obicna posta (kao CN,HK,SG),a DHL Express stize u DHL predstavnistvo u PG... E sad,sto nesto naplacuju,a nesto ne, i dalje je enigma![]()
Za koliko su vam stizali paketi sa SD u zadnje vrijeme?
Mozemo li pirmiti novac na nas CG paypall nalog? znam da ranije nije nesto moglo....
Ne još uvijek, valjda.
poslato s Jadrana
Koju preporucujete karticu za kupovinu preko interneta?
Primio sam uplatu na paypall tako da znate. E sada dal moze da se posalje direktno na racun banke,nisma probao jer planiram nesto svakako da kupujem pa neka stoje tu...
Sve sto treba da uradite je da na nalog izabere Shiping country i problem rijesen
E sad vi meni recite sledece, jer tek krenuh sa internet kupovinom.
Kada narucujem sa aliexpressa (ili neki drugi sajt) placam 1e postaru za te manje paketice. Kako se kategorizuje i placa nasoj posti pristigli paket? Znam samo da se placa carina preko 150e, ali ovo sa velicinom/kg paketa ne znam. Hvala.
Pa jeli omogucena uplata sad,tj primanje novca?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo bi bila odlična vijest da možemo da konačno primimo novac preko Paypala, je li ti nalog registrovan na CG ?
Da registrovan je na CG(nasa kartica banke),zemlja region stoji Serbia. to sam provalio kada kupovao sa DX.com,da na paypall nama tako pise iz CG![]()
visa nlb banka.
1 euro je dostava, do 150e, a ako oces preko a prodavac je iz kine zamolis ga da ti stavi cijenu recimo 90e kako bi izbjegao placanje. valjda je tako.
Last edited by dr hellfire; 03-07-16 at 23:10.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ima li kakav način da se poruči sa Amazon.com ?
Znam za shipito, dosta je skup za neki sprej vrijednosti 4$ traže 10$ dostave, tako da mi se to ne isplati. Može li da se poruči na neku adresu u Srbiji? Ja pokušavah, ali kad trebam da odradim checkout izbaci me na naslovnu stranu amazona.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks