Prodaj ga bez hard diska. Sacuvaj hard disk, valjace ti za nesto
Ili ako nemas nista 'preosjetljivo', formatiraj ga samo.
Ako se ne snadjes, posalji pm.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Napravis novu particiju, na nju ubacis jedno 300 gb filmova serija muzike nesto random bzv.
Onda formatiras onu dje ti je sistem i reinstaliras win.
Onda ove 300 gb kopiras na tu sistemsku particiju i miran si.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Formatiraj, reinstaliraj i gotovo. Cisto sumnjma da ce neko forenziku da radi, da bi vidio sto si ti radio. Ili kupi nedje polovan disk i ubaci u njega.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Po NSA standardu dovoljno je 7 puta preći. Misim da bi mu za 34 puta trebalo nedelju dana...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Auh momci... ja nemam blage veze sto znaci formatiranje... a mislio sam da ga prodam jednom drugu koji se bavi servisom komp tako da bi on to mogao lako provaliti... a cesto sam ulazio na instagram proful njegove djevojke, bas bas cesto, mala nije losa...
ostaje li tako ta istoruja na hd
Je li to uopste moguce tj da se potpuno sve obrise?
Kad budem odlucio da prodajem javljam se opet....
Trolololollooo
Ovi te savjetuju ni da ti je kupac NSA...
Onda ništa formatiranje, macola pa jednom po disku, jednom u koljeno, jednom po disku jednom po koljenu ... biće ti bolje.
Kupio sam laptop u Tehnomaxu i sa njim dobio licenciran Windows 10. Na laptopu je naljepnica, ali nidje nema serijskog broja. Kako mogu da provjerim je li stvarno licenciran?
Kada opet pokreneš instalaciju windows 10 serijski će se sam unijeti...
Tako je to na Win 8 i Win 10
Ja to ne umijem, a nosim ga u servis i ovaj mi kaze da mora imati zalijepljenu naljepnicu sa serijskim brojem. Imam problem da ne mog da pokrenem start, ili otvorim notification bar, i jos neke ikonice. Odnijecu ga u pon u ovlasceni servis jer imama garanciju.
Win 10 koji dolazi sa laptopovima ima win logo kao naljepnicu(ili je u rijetkim slucajevima naslikan sa serijskim na dnu). Brojeve nemaju, jer imaju ili rescue disk ili rescue particiju.Ovo mi djeluje kao lose zavrsena predinstacija koja dolazi na laptopu, ili lose instalirani pojedini drajveri ili update-i
Disk nijesam dobio, a nema ni particije. Ima samo back up, i to da se vratim na win 7, to sam sad vidio. Odnijecu ga tamo dje imam garanciju, pa neka vide u cemu je problem.
Da ne otvaram novi thread, zna li neko kako da naceram MySql workbench da radi autocomplete, jer ocigledno na ctrl+space ne reaguje iako je sve upaljeno?!
946.eq
Ljudi jel ovo neki virus?
Veli mi sestra, da upali laptop sinoc. Nista. Sve pobrisano. Win je tu, ali svi podaci,(muzika, slike, filmovi), svi instalirani programi , sve je to nestalo. Nisam jos vidio komp pa ne znam dalje da vam kazem. Kaze, sve je bilo ok zadnji put kad je koristila, normalno ugasila sve ok. Sad da ga upali desi se ovo i najjaca stvar. Desktop je osvanuo sa velikim Fujitsu logom preko cijelog ekrana. A lap top je Lenovo. Nikad cuo, motaju mi se neke ideje po glavi ali u sustini nemam pojma. Sto mislite?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks