A rio sto ne jedete, najukusnija je po meni.
pa za kikiriki se zna da ne valjda da se konzumira u velikim količinama, ne znam tačno zbog čega, ali vjerovatno ti je zbog toga postao težak.
istrajan budi.
A rio sto ne jedete, najukusnija je po meni.
rm -rf /
birikate vala puno, ja osim maslina (i to sirovih ulje mi ne smeta) mogu sve zivo![]()
She is only here to annoy herself!
Dje se moze naci maltodextrin u PG?
Ima onamo u sportski. Bar je bilo prije.. Spirit se zove ja mislim.
Ja izadjem ispred kuce, zabačim par puta pa sto se uhvati pojedem.
Necemo sad birat mnogo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Moguce, ne znam. Ali znam da ima u njihovim radnjama.
Vidjeh sad na sajtu Spirita, maltodextrin sa ukusom narandze, a meni bi trebao ( tj. ne meni licno, no nebitno) bez ukusa, jer ce da se mijesa sa wheyom pa bi to moglo da pravi problem?! Vidim i na sajtu proteini.si da ima maltodextrin od proizvodjaca Battery, medjutim istekle zalihe...
To ti je ka jafa![]()
Sta mislite da porucim ovo, za koliko para kod nas ovo moze da se poruci?
http://www.aliexpress.com/item/Durab...c-c9789cb4064b
Atlantis/Atlantic plavo-bijela konzerva kosta 1.6e, 160gr. Nisu komadici tune, vec komadi, eto ako hoce neko da kupuje, mnogo dobra pojedoh je nakon piletine bez problema. Mada piletina ostaje jos uvijek najjeftiniji izvor proteina, 1kg( oko 200gr proteina) za 4e.
Last edited by siraj; 02-07-16 at 13:16.
muke kad krene so da ti izjeda unutrašnji dio prepona, a juče radio čučnjeve...ah ah gadan osjećaj...a šorc samo natrljava na ranu![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
eo pustila me je peta konačno da sastavim 10 km na stazi..rezultat 58 min lol
u pravu je donjeck bio da je masu zaebanije trčat na otvoreno nego na traku, pogotovo za nas malo teže što više kaliramo![]()
i ja sam isto bio upravu.![]()
istrajan budi.
Prica mi drug, neki njegov friend poceo sa herbalife itd itd. I nagovorio ovoga da ide da mjeri % masti. I rekli mu da ima 16%. A evo vam slika kako momak izgleda.
I njemu kao i meni bilo presmijesno. I onda je mjerio nedje ne pitah dje oko 8% ima. Nijesu masili bez duplo.
Plus je isao kod doktora i cuda da vadi nalaze. Mora da se zamasti malo iz razloga jer mu he organizam sad kao bilderima pred takmicenje. Dosta suvo.
Ali ima genetiku brutalnu i jede jako malo hidrata a dosta proteina.
U glavnom. Svi ovi sto promovisu herbu itd itd neka malo pogledaju sta promovisu i koliko su im tacna mjerenja
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
To su sektaši stari, to se zna odavno. Nego mi je čudno kako ovaj momak ima 8% madti a izgleda kao da ih uopšte nema.
istrajan budi.
To su gluposti, to sto oni mjere. Veze to sa zivotom nema. Zamisli ljude koji promovisu i koriste herbu. Bilo kakav kontakt bih zabranio sa njima, a mozda bih ih i spaljivao na lomacu ka vjestice sto su nekad.
Postoji aparat koji infracrvenim svijetlom mjeri procenat masti u tijelu i jedini je precizan.
Ovaj momak se bas dobro iscijepao. Ali sa tako niskim procentom masti morao bi da uzima redovno vitamine neke. Ipak je to premalo, bez obzira na genetiku. Pa atleticari imaju po 10-12% masti.
To su gluposti, to sto oni mjere. Veze to sa zivotom nema. Zamisli ljude koji promovisu i koriste herbu. Bilo kakav kontakt bih zabranio sa njima, a mozda bi ih i spaljivao na lomacu ka vjestice sto su nekad.
Postoji aparat koji infracrvenim svijetlom mjeri procenat masti u tijelu i jedini je precizan.
Ovaj momak se bas dobro iscijepao. Ali sa tako niskim procentom masti morao bi da uzima redovno vitamine neke. Ipak je to premalo, bez obzira na genetiku. Pa atleticari imaju po 10-12% masti.
oni to mjere na neku vagicu valjda treba bos da staneš pa ti na neku foru izmjeri, s tim što je to po meni dosta neprecizno zato nisam ni išao da se mjerim iako su me zvali više puta
ovaj na sliku sig. nema preko 10%
Ali ovo na sliku je savrsena gradja. Prava.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Bas savrsena gradja. Bio je vazda suv ali i mrsav. 4g trenira. Sad ima 88kg na 185cm visine.
E i da. Uzima samo whey poslenih pola godine. 3 i po godine je samo uzimao domacu surutku. Kaze ne bi ni whey sad uzimao da ima surutke vise. Ali se hrani bas dobro uz sve to.
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks