http://www.vrelegume.rs/vesti1/tunel...inari-za-uzor/
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
http://www.vrelegume.rs/vesti1/tunel...inari-za-uzor/
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Lol, odje bi bilo godinu ipo procjena, zavrsili bi mjesec dana ranije i k****li se beskonacno posle![]()
Još su po kiši radili, zar to može...![]()
#fakenews
Evo fotografija kako izgleda skoro zavrsen kruzni tok http://www.rtvbudva.me/vijesti/foto-...-u-budvu/12265
Sent from my 5025D
Bice kolone iz pravca BD ka PG...
Oće ali bar 10 puta manje nego prije... Još kad bi odradili jedan na drugi izlaz bilo bi odlično...
#fakenews
Ja ti kazem da je to istina.
Jeste da su na poziciji ljudi koji nisu tu zato što su sposobni/inteligentni/energični, već zato što su nečiji sestrić/bratanić/*určić, ali sumnjam da su baš toliki debili.
Nego nekome nije u interesu da se CG turizam razvije, dovoljno je ovo sto imamo. A to što iskoristavamo 20% onoga što imamo, to nikome ništa.
haos je blaga riječ![]()
She is only here to annoy herself!
Pa ne mogu da se slozim. Iako sam "neprijatelj Crne Gore" a i posao mi je takav da makar 3 puta nedeljno idem kolima u Tivat,Kotor i Herceg Novi pa me ova situacija bas opucala moram reci da se radilo bas svojski.Ja krenem nekad u 6 nekad u 7 ali kako da zamjeris kad vidis da su u 7 sati svi radnici na svojim mjestima i rade ljudi ili vidis mucenike od po 50 godina na 300 stepeni kako kupi visak asfalta pored masine.
Ne ulazim u to kad se pocelo i koliko se klepa itd ali se radilo dobro organizovano i svakodnevno-tome sam svjedok i to na svim tackama.
Ono ranije me izludjivalo kad raskopaju put pa onda nidje nikoga ostave ga tako nedeljama da ne vidis radnika.
Onda naravno da sam pizdio alo ovako kad vidim da se radi ne pada mi toliko tesko.
Inace sam jutros opicio biciklom do Cetinja i nazad-put je cista poezija,nidje rupice,bas sam uzivao![]()
Posteno od tebe iako si dusmanin.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mene lično,inače a i brez 5-8-10 Erdingera u sebe a sad pogotovu,nervira što putari itd ne rade u 3 smjene....da to omunje čim prije....gledao sam u Japanu prije 15-20 godina mašinu kako diže asfalt,topi ga i ponovo postavlja. Pa dako se i ovi naši ponove brzije dana....
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Danas rezu asvalt da montiraju diletacije, no to bi trebalo zavrsiti za jedan dan. Dako rasvjetu brzo postave pa da imamo svecanost 13 hula
Sent from my 5025D
Juče sam prošao iz PG do BD. Put je milina.
E sada nesrećno je po meni riješeno prilaz Budvi iz Podgorice. Samo jedna traka. Mogli su napraviti dvije
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Isto, sinoć sam bio. Od Pg do Ct je sad mislim najbolji put u CG. Veliki dio je pod tri trake, a tamo dje su dvije, one su prosirene i lakse je vozit...
Nema udubljenja, prevoja i sl, bas je udobno i siroko za vozit.
Od Bd do Ct ima jos dosta mjesta dje bi se moglo poboljsat, al to su vec ozbiljne investicije zbog onog terena.
Potpuno je u pravu Bugi sto kaze, iz Pg za Bd je i dalje prije kruznog usko grlo, samo jedna traka i to dosta uska. Isto, iz Bg ka Pg malo je nezgodan onaj luk sto se fata na izlaz kruznog...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
naknadno će to bit, kao i sve, ima se kad na početku sledeće sezone![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam od cega da otkinu da naprave 2 trake iz pravca PG. Ako dobru sliku imam u glavi kuce su ispod magistrale a i iznad. Mozda zadnjih 50 metara da se naprave pa da lijeva traka bude iskljucivo za Becice (za ukljucenje na unutrasnju traku kruznog toka) a iz desne da se ide u spoljnu (samo za BD-spoljna traka).
Jes da su se našlapali para ali je kvalitetno odrađeno.
Recimo da smanje obim kružnog? Ili da ga "pomjere" malo u stranu.
Zaista nikad nisam ništa sagradio ili dizajnirao niskogradnju ali bih iz glave bolje ono napravio. Takođe kada bih konsulstovao Google dobio bi makar 5 boljih ideja od ovoga što imamo.
Za utjehu je što je mnogo bolje nego prije pa se ne treba žaliti...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Fino izgleda ovaj hotel kako se moze odraditi turisticka investicija samo kad se hoce
http://portalanalitika.me/clanak/234...u-bijeloj-foto
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks