Pa zovni Putina ti si dobar sa svakim da ti srede na RT da vrate taj snimak i jos kakav popust u Rusiju da ti sredi.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Kasno upalih RT (RašaTudej)pisalo je Vw skandal dok vidjeh sto i kako otislo je na drugu vijest.
Sad ne znam o cemu se radilo.
Pa zovni Putina ti si dobar sa svakim da ti srede na RT da vrate taj snimak i jos kakav popust u Rusiju da ti sredi.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
LolČina
TAKUMI
Toga imam siguran budi kad je rusija u pitanju.![]()
Kako mi se svidjeo francuski / A5 Sline 2.7tdi rekaro sicevi panorama krov / rotorke / saltanje na volan..../bijela boja.
A retrovizori?
To saltanje na volan je buahahhaha. Kako se ljudi pale na to.
Imao mi je to ML, koristio sam jedino kad mjenjac nije htio da radi downshift iako je gas bio do patosa a sleper ispred (iz suprotnog).
Last edited by Fabia_Elegance!; 22-06-16 at 18:15.
TAKUMI
Kada Lexus ubaci to će biti magičan osjećaj.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Hahahahahahahahahahahaa
😂😂😂
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Klasika za Leksus, za ostale nedosanjan san.
Kožu koju su djevice svojim rukama štovile 11 godina i 11 mjeseci a zatim ušile rubove nešišanom kosom svojom...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nema Accord to. Ovo je idealno. Vrlo mala razlika u odnosu na manuelni mjenjac kod takvog koriscenja.
Mnogooo korisna stvar saltovanje na volanu. Meni bas odgovara jer ne moras da spustas ruku na menjac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Meni je bilo zanimljivo prvih mjesec dana da ponekad sam odradim downshift, sad me bas zabolje za to
To treba onim mjenjacima koji ne prepoznaju tvoju potrebu za odredjenim prenosom odnosno boljim odzivom motora. Npr, dok sam vozio(ne posjedovao) Lagunu 3 2.0 dci sa automatskim mjenjacom imao sam potrebu za tim saltanjem, mjenjac me je prosto nervirao i iritirao. Medjutim kod BMW F10, automatik mi je prosto misli citao. Odusevio me i takav automatik bih pozelio da vozim uvjek i nema potrebe za rucnim saltanjem (i ako ima saltarice na volan). To je neko moje vidjenje.
Onaj mjenjac u F30 i F1 je brukica. Mozda najpametniji automatik ever.
TAKUMI
Od 11 do sad sam ribao auto.
Znam da sam trebao nesto drugo da ribam ali ceno to sjutra najvaznije mi je auto.![]()
Jeste, ali vecina mjenjaca novije generacije rade downshift kad stavljas nogu na kocnicu i rade downshift kad je potrebno prilikom ubrzavanja.
Npr. moj auto radi downshift zavisno od kombinacije % nizbrdice kojom vozim, pritiska na kocnicu i brzine. Radi downshift kada ubrzavam, ako idem 80 sestom na 1400 giri i ako ga poklopim usalta drugu direktno.
Like it?
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-06-16 at 01:33.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks