Mozda lukoil
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Dje je nabolje dizlo trenutno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Mozda lukoil
Ja ne znam što pitate svaki čas dje je najbolje gorivo kad je priča o tome bila min.50x
Eko dizel/benzin98
Autobuska 100okt.
Eko dizel na autobusku trenutno KURCA ne valja...cio rezervoar usuh potrošnja konstantno 8-9l... Na Lukoil 6-7l
Ja mislim da ovi megani 1.5dci proizvode gorivo dok se voze. Brat mi ga ima i ladno sa rezervoarom prelazi preko 1000km , koliko uopste staje litara njemu u rezervoar ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Al kad oces da preteknes dje je i najmanji uspon, moras u drugu da ga vratis...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
I sestra jedna je prešla preko 1000km sa full rezervoarom i to većinom kroz grad...
pa dobro onda je to ta potrosnja od 5-6l, mislio sam da mu je rezervoar 50l
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
moj scenic 1.5dci 78kw prosjecno trosi oko 5.5-5.7 a kroz grad 6-6.2l zavisno od voznje, klime itd
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koliko vam onda zimi troše.![]()
pa to je zima+ljeto. zimi zbog kratkih relacija vise trosi a ljeti zbog negasenja klime
ja sam svakako zadovoljan tom potrosnjom.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Renault Clio 3 1.5 dci(55kw) prosjecna potrosnja 4.8 (gradska i van gradska). Vrlo ekonomicno auto, evo 2 godine kod nas, 170h i kusur km jedino sto gubi freon klime negdje...
Trebali bi vi jedan čip da roknete da vam manje troše.![]()
ja i zimi jednako palim klimu - zbog razmagljivanja stakala, tako da mi prosjecna potrosnja na rezervoar ne bude ni 0.2l razlicita...
a kako ne vozim na prekratke relacije, grijanje motora mi ne pravi razlika da reces da ga stalno vozim ladnog...
to je problem z aone sto idu kolima do prodavnice 300m i slicno![]()
Moguće ako živiš na murtovinu ili u zetu tako da su ti odma tu izlasci iz grada i da imaš 3.0 motor min. koji odma popne temp.![]()
Tako da na -5 +5c i na 35c ne moze isto da ti popne radnu temp. i to 0.2 je ako iz cuga opalis 400km <> ako ides na put.![]()
Sve je moguće danas.
Dobro ti prelazis masu km pa se to ne računa.Ne idea do prodavnice i do grada sa kolima.![]()
Akcija - od 16:30h danas cijena eurodizela (iz EU) na IK REAL pumpi -5 centi!!! Do daljnjeg!
Najjeftiniji dizel, plin i benzin u Crnoj Gori!!!
IK Real - preko puta restorana Ognjište.
Last edited by Black; 25-06-16 at 16:23.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks