Mislis li na web browser sa PC-a ?
Ja to ne mogu naci![]()
Mislis li na web browser sa PC-a ?
Ja to ne mogu naci![]()
Who let the dogs out
To mora da je preko aplikacije, krow web browser (Chrome) na PC-u to nema.
Da, android aplikacija, sad provjerih.
Who let the dogs out
nazalost, slika na RTCGu nece biti bolja nego sto inace jeste. Naime, u podesavanjima se moze podesiti do 1080 rezolucija, ali ona vazi za HD kanale, kao sto je npr Arena ili neki buduci koji bude u HDu.
Ostali kanali su u SD rezoluciji.
Ne važi ni za Arene, meni je podešena brzina prenosa na 1080p, ali je kvalitet slike na Arenama isti kao na RTCG.
I plus slika na aplikaciji kasni za oko 30 sekundi u odnosu na Ekstra tv. A slika na Ekstra tv-u kasni oko 10 sekundi u odnosu na LIVE!
Te neke stvari nek poprave za novo ažuriranje aplikacije..
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока
Potpuno mi je ista slika na sva 34 programa, podesio 240p ili 1080p.
Ja ne mogu da promjenim paket,pokušavam,evo par dana da se prebacim na start i neće,prijavljuje grešku i da pokušam ponovo,i ako sam prilikom registracije odabrao start paket koji je radio 1 dan :-)
Poslato :-)
A kakve veze ima koliko slika kasni u odnosu na Extra TV (ili u odnosu na zemaljsku)?
Ne rade arene na ovu aplikaciju ili je to zato što sam uzeo besplatno testiranje? Radile su prvi dan...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bice da si na demo verziju. Promjeni paket na Start. Kod mene sve radi.
Who let the dogs out
Upravo to! To se dešava sa običnim ekstra tv-om gdje signal kasni 10 sekundi, i npr. igra se neka važna utakmica reprezentacije ili slično i komšije slave gol, a na ekstra tv-u lopta tek na centru terena i znam da će biti gol.. To je loše
A tek sa ovom aplikacijom đe kasni slika 40 sekundi možemo se pozdravit sa live užitkom.
Упалио сам ову апликацију на 2 телефона и на рачунар (на коме се десио проблем), и када сам то ријешио нисам могао приступити преко рачунара, максималан број уређаја. А преко 1500 као нису могли то сада ријешити.
Imas u podesavanjima da uklonis uredjaje koje ne koristis... Maksimalno je tri uredjaj.
Who let the dogs out
Знам али не могу приступити са рачунара.
Mislim da je sve to do vas, da nije do aplikacije...![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Preko ove aplikacije idu regularno RTS1 i RTS2, u toku utakmica sa Eura u Franuskoj, tj nema zamracenja
Nadam se da i to ide testno do kraja godine![]()
Who let the dogs out
Last edited by hercules; 30-06-16 at 08:14.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks