Page 237 of 717 FirstFirst ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... LastLast
Results 5,901 to 5,925 of 17910

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zilav je on masu brate, odgledaj njegov mec protiv ramapge-a ili protiv glovera i sve ce ti bit jasno, i vazda je bio kvalitetan bokser jednostavno u ufc nije imao puno srece i u dosta meceva je ulazio bez plana..
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Ovo je najveca sramota sto nije prekinuto u prvoj rundi.... domacinsko sudjenje klasicno, da je bilo ko drugi bio u pitanju sudija bi 10 puta prekinuo ono unistavanje....

Promijenio mu je licni opis....

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a vjerovatno se više neće borit posle ovog meča.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Samo obloge acidi borici i proci ce brzo ovaj otok

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    Ne znam jel Maldonado previse stamen ili su udarci Fedora slabi, ali meni nije jasno kako coek nije pao od svog onog bombardovanja uz kavez..
    masu je ondje bilo promasaja i blokada

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ja ne znam ni ko je lik.
    Vidio sam po FB kad sam kratko imao da je popularan i da ga ribe lajkuju i cak stavljaju na profil...
    Tako da su sve prilike da se lozite na sport koji najvise uzbudjuje cure.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve moze ali cinicno-omalovazavajuci komentari o Fedoru i to od strane likova koji bi se pomokrili u gace samo od promaje jednog udarca, to ne moze.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

valjalo bi da direktno prozoves toga sto bi se pomokrio,ima nas ovdje sto ga kritikujemo,pa da ne nagadjamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a što i ako prozove...
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Pazi... To sto se pokazuju guzice na svakom FB, Instagramu, sto se svaka susa lijepi tetovazom, sto muskarci se slikaju u ogledalo u donjem vesu drzeci se za onu stvar...
    Bez obzira sto se to desava masovno i sto je postalo drustveno prihvatljivo, tj. cak da je sasvim normalno, to ne znaci da se ne radi o idiotluku.
    Tako je i UFC jedna od tih "trendy" stvari a na kraju dana, radi se o klasicnom idiotluku.

Bio je onaj put u sportskom centru Moraca nekoliko meceva te neke kategorije... Pa su pasionirano isli i gledali likovi koji se krsteno nisu potukli u zivotu, koje svaka sunja samarala.
    I ono pasionirano gledanje, opisivanje, znaju sto je poluga...

Bio i ja i izasao na pola veceri, smor mi to...

Taj Fedor cio zivot je na nekim medikamentima, suplementima, drogama, cio zivot trenira da nekom otvori glavu.

Da sad to treba da cijenim i divim se tome?
    Pa imam mozak jos koji dan, a i normalna ljudska osjecanja.
    A nema potrebe da se uvijek koristi neko poredjenje s tim likovima i ta prica da ih pljuje neko ko ne bi smio/mogao...
    Pa znas... Daj mi Fedora koji se bavi kancelarijskim poslom, koji nije nikad trenirao... I daj mi ga dje je fukara koja zasluzuje batine. Mislim da bi bas lose se proveo.

A kako apsolutno je izabrao neki drugi zivot i kategoriju ima ko sad njega da taba.

Eto mu glava za to sluzi.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

ja vise ne znam ko koga ovdje proziva,ko koga kritikuje,razbacaju li se muda ovuda ili se daju objektivni komentari...

meni je samo presralo da se lincuje svako ko ne kaze da je fedor bog i batina,sto neka i jeste bio,nekad...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a cain velasquez je sad jak jel?
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by 1ucid View Post
    a cain velasquez je sad jak jel?
    kad si ti vidio da ja ikoga napadam ako kritikuje caina?
    prvi sam bacio kritike posle poraza od werduma

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Oce li iko reci da je co'ek izdrzao nenormalne batine i opet bio eksplozivan i dominantan donekle. Makar mu dajte kredit za to. Inace, ne postoji borac na Svijetu, uz Mcgregora, koji se bori sa tolikim pritiskom. Stvarno srlja nerezonski protov opasnih boraca. Nije Maldonado zec iz gore. Werdum je bio prosjek pa iih sve poslozi. Stipe njega produ, a nedrogirani Overreem bolji nego drogirani, sa sve staklenom bradom.
    Ja ne mogu da vjerujem da Fedor ne koristi lowkickove protiv ovakvog borca. Ja , laik, znam toliko. Ko je njemu tamo u kamp, da nije Lekic onaj? Smijesno.
    Last edited by Sandor Kolar; 18-06-16 at 23:07.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Pazi... To sto se pokazuju guzice na svakom FB, Instagramu, sto se svaka susa lijepi tetovazom, sto muskarci se slikaju u ogledalo u donjem vesu drzeci se za onu stvar...
    Bez obzira sto se to desava masovno i sto je postalo drustveno prihvatljivo, tj. cak da je sasvim normalno, to ne znaci da se ne radi o idiotluku.
    Tako je i UFC jedna od tih "trendy" stvari a na kraju dana, radi se o klasicnom idiotluku.

Bio je onaj put u sportskom centru Moraca nekoliko meceva te neke kategorije... Pa su pasionirano isli i gledali likovi koji se krsteno nisu potukli u zivotu, koje svaka sunja samarala.
    I ono pasionirano gledanje, opisivanje, znaju sto je poluga...

Bio i ja i izasao na pola veceri, smor mi to...

Taj Fedor cio zivot je na nekim medikamentima, suplementima, drogama, cio zivot trenira da nekom otvori glavu.

Da sad to treba da cijenim i divim se tome?
    Pa imam mozak jos koji dan, a i normalna ljudska osjecanja.
    A nema potrebe da se uvijek koristi neko poredjenje s tim likovima i ta prica da ih pljuje neko ko ne bi smio/mogao...
    Pa znas... Daj mi Fedora koji se bavi kancelarijskim poslom, koji nije nikad trenirao... I daj mi ga dje je fukara koja zasluzuje batine. Mislim da bi bas lose se proveo.

A kako apsolutno je izabrao neki drugi zivot i kategoriju ima ko sad njega da taba.

Eto mu glava za to sluzi.

Ni sam ne znas sta si reka'. Ali boli te murica, jedan..dva posta vise.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Oce li iko reci da je co'ek izdrzao nenormalne batine i opet bio eksplozivan i dominantan donekle. Makar mu dajte kredit za to. Inace, ne postoji borac na Svijetu, uz Mcgregora, koji se bori sa tolikim pritiskom.
    Ja ne vidim da iko Fedju nesto pretjerano osporava. Samo zalimo sto mu se to desava kao ljjubitelji ovog sporta.

Fedja je najveci ikada. Da ne obrazlazem sad. Ali eto samo jedna stvar, dominirao je svoje protivnike i ako je bio manji i laksi od svih. U svijetu boksa za mene je Tajson ono sto je Fedor u mma.

Ali cinjenica je sledeca. Fedor gubi meceve na isti nacin uvijek. Zato sto srlja.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

meni je muka kucati duze postove na temu fedora,jer njegovi fanovi ne citaju ako to nisu pohvale i onda nema svrhe...
    nikad nisam navijao protiv fedora pa da nesto tu hejtujem,naprotiv... pizdio sam kad je izgubio od silve,werduma,hendersona... werdumu se posrecilo,silva je bio nadrogiran,samo ga je hendo posteno uspavao (desava se)... posle toga sam popizdio jer se povukao,sto necu vise gledati jednog od najboljih... srecan sam bio kad su pocele glasine da se vrace borbama,pa onda to iscekivanje da potpise za ufc i naplati dugove ali opet pizdim jer on potpisuje za suplje organizacije i dobija tranje od protivnika... ali ajde i to nekako da shvatim,oce covjek posle pauze da se vrati rutina itd. dolazi najava za mec sa maldonadom,opet srecan i iscekivanje kao da traje godinama... ocekivanje da ce da razvali jednog osrednjeg poluteskasa,razbije predrasude,potpise za ufc i da opet mogu gledati starog fedora... i kako ja sad da kazem bravo fedore,popio si batine od osrednjeg poluteskasa ali si se vratio i zasluzeno dobio na poene !?

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by chochek View Post
    meni je muka kucati duze postove na temu fedora,jer njegovi fanovi ne citaju ako to nisu pohvale i onda nema svrhe...
    nikad nisam navijao protiv fedora pa da nesto tu hejtujem,naprotiv... pizdio sam kad je izgubio od silve,werduma,hendersona... werdumu se posrecilo,silva je bio nadrogiran,samo ga je hendo posteno uspavao (desava se)... posle toga sam popizdio jer se povukao,sto necu vise gledati jednog od najboljih... srecan sam bio kad su pocele glasine da se vrace borbama,pa onda to iscekivanje da potpise za ufc i naplati dugove ali opet pizdim jer on potpisuje za suplje organizacije i dobija tranje od protivnika... ali ajde i to nekako da shvatim,oce covjek posle pauze da se vrati rutina itd. dolazi najava za mec sa maldonadom,opet srecan i iscekivanje kao da traje godinama... ocekivanje da ce da razvali jednog osrednjeg poluteskasa,razbije predrasude,potpise za ufc i da opet mogu gledati starog fedora... i kako ja sad da kazem bravo fedore,popio si batine od osrednjeg poluteskasa ali si se vratio i zasluzeno dobio na poene !?
    Reci mi samo jednu stvar. Gledas tesku kategoriju. Da li znas da u toj kategoriji sviki borac moze da dobije svakog? Nije to laka, srednja, poluteska, pa da se ne osjecaju udarci. Tu potpuna slucajna reakcija protivnika i mahanje moze da te uspava. Zato mislis da Jones izbjegava tesku kategoriju? Tamo je svako nagazna mina.

Fedor je srlja, ali ono sto se njemu desilo ..desava se. Direkt-krose..iz kontre. Dobro se nije uspavao odmah, jos onako na pocetku, hladan. Posle onoga je izgubio 70-80% svega onog sto je mogao. Klinicku smrt covjek prezivio i dobio borbu. Svuda bi se ono prekinulo, sem u Rusiji.
    Nije to boks pa da ne mozes da pridjes protivniku kad ispruzi direkt, a dugacak je.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

zasto svi precute cinjenicu da je maldonado poluteskas i to osrednji,boks mu je dobar ali nema taj k.o udarac,samo zamisli sta bi bilo da ga onoliko puta strefi bilo ko od top 5 ufc teskasa. sve si u pravu,svako svakoga moze dobiti ali zar ne bi trebalo da je fedor 5 klasa iznad maldonada. toga maldonada je miocic zakucao za 15 sekundi...

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

evo livestream za vecereasnji ufc fight night

http://streamhd.eu/ufc-fight-night-p...ve-stream.html

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Komentar je bio upucen na sveobuhvatnu reakciju ljudi na internetu na Fedorov mec:

'sta mu uradi', 'kako ga prosu', 'i ja bih sad moga s njim', 'vidi mu glave', 'promijeni mu opis', 'obruka se', etc.

To je samo bio povod, odnosi se kad se isti ponavljaju nakon bilo koje borbe, samo sto je Fedor specifican kod nas, nesto slicno ali u mnogo manjem intezitetu kao Djokovic. Konkretno za mene on nije najbolji svih vremena, ali kao i kod svih vrhunskih boraca, jadno mi je kad neko moze tako govoriti o njima, ocigledno iz niskih pobuda. Ne moramo svi biti borci da bi gledali borbe, ali nemojmo ni tako pljuvati. Jasno, sud publike je cesto nepravedan, ali nije ni svako u publici jednako vrijedan, pa zasmeta ponekad.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

lako se moze uociti koliko neko prati ovaj sport i koliko je kompetentan da komentarise,tako da ja ove kvazi poznavaoce ovoga sporta ignorisem
    takav nam je mentaliet,tako da ce toga sto tebi smeta uvijek biti,nazalost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je li ovaj stream i za main card ili samo za prelims?
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Fedor treba da proba u poluteskoj i to je to. Mislim da ga spremaji za neki mec sa Jonesom, da razvale taj PPV.

Page 237 of 717 FirstFirst ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)