Pa meni je prošlo dvije ipo godineAl je još nisu izbrisali i morao sam platiti...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
2god ali ce ti poslat to nekako ili blokirat jer bas rade na tome sto se blizi zastari.
Ovo gore je situacija jedino ako je zenu neregistrovanu neko udario- tj ona nije kriva. Tada se ti naplacujes ali imas kaznu za voznju neregistrovanim.
Obrnuta situacija bi vodila naknadi isplacene stete od strane biroa
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Pa meni je prošlo dvije ipo godineAl je još nisu izbrisali i morao sam platiti...
Meni je zastaralo za 2 godine. Pođi iza mašinske predaj zahtjev da ti pošalju šta je zastaralo. Nakon 7 dana ti stigne na kućnu adresu šta je zastaralo i sa tom potvrdom dižeš dokumenta dok se ne obrišu iz sistema.
Kasno... Platio već 80e 😢
[QUOTE=Bronx-PG;4433084]Meni je zastaralo za 2 godine. Pođi iza mašinske predaj zahtjev da ti pošalju šta je zastaralo. Nakon 7 dana ti stigne na kućnu adresu šta je zastaralo i sa tom potvrdom dižeš dokumenta dok se ne obrišu iz sistema.
Doslo mi je prije neki dan da platim kaznu 100e za nezgodu sto sam imao prije 4 godine. Kad sam dizao saobraćajnu prije 3g mislio sam da će mi biti da platim tih 100e, inače nema saobraćajne, ali nije bilo kazne. Isto tako i prosle i predprosle godine nije bilo da platim pri podizanju saobraćajne. Vjerovatno im se zagubio predmet neđe po fiokama, pa su ga našli posle 4 godine :-)
Pitanja:
Je li ovo zastarjelo ili moram da platim? Da li će doći ove godine prilikom podizanja saobraćajne?
Last edited by nikiforrov; 15-06-16 at 20:16. Reason: J
Vjerovatno je taj čovjek bukvalno tek bio se zaustavio i otvorio vrata, a da prethodno nije uočio da iza njega ga obilazi drugi automobil, e tada ona nije kriva, nego on i ona je jedino dužna da plati kaznu policiji za neregistrovanje automobila. A ona je naplatila pare od njegovog osiguranja, jer je on izazvao svojom radnjom udes.
Poslato sa Huawei P8 lite
Skuplja registracija za Golf 3 no auto.
Last edited by Petronas; 16-06-16 at 11:46.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ljudi, ajmo svi http://www.forum.cdm.me/profile.php?...ignore&u=19713
Bice bolje za sve a i tako ce manje gluposti bit jer nece imat s kim
rm -rf /
Može, prihvaćeno.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
done![]()
f6
zaboga jel greota?
ja sam skroz zaboravio na tu opciju
evo da je iskoristim!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
kako imate srca... posle vam pola komentara nece biti jasno...
a i bice vam dosadno
Strasan je, greota ga je mac.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ae ne prdite, cujes ti pricu njima, vasi su komentari bolji kao aoooo
Koliko imas godina kad iniciras ovakve stvari? I saljes mi komentar "Pali mali". Deriste glupo.
Tačno tako... Ti jednostavno nisi smio biti na ulici neregistrovan
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nije to tako ljudi.
f6
Na ovaj forum ne može čovjek pročitati dvije tačne informacije....
Interesantno udari ti neko neregistrovano auto (čitaj auto parkirano na parking) i najjače bi bilo da ne mož naplatit štetu? Nebitno dal si u pokretu il si parkiran, ako ti osigurano vozilo pričini materijalnu štetu, njegovo osiguranje (zato ga i inače plaća) je dužno da ti pokrije troškove opravke, ukoliko nisi zadovoljan procjenom štete možeš da se žališ za to imaš rok čini mi se 7 il 8 dana.
Vise me ovaj pominje i jos par clanova - i golfa nego moji kuci.
ti bgm kao da si aktivan i doprinosis bilo cemu...
Da**bu teske...Kom jednom u 3-4dana i oni nesto da pominju..
posto volis da pominjes golfa i kom. nesto uzmi neko auto da te opeglam i izbacim ovdje da ti se sprdamo..
Ako ti je auto neregistrovano i neko te udari - ti placas samo kaznu zbog toga sto nisi registrovao auto i nista vise..
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks