Koliko se placa ta kazna ako ne registrujes auto.......
Ako je nesto puno necu ga vala ni registrovat ali imam neki osjecaj da ce me neki policajac nagrdit za sve ove 4god sto nisam registrovan.![]()
Pisalo se na neku stranu iza koliko je kazna 70-100e cini mi se, zaboravih tacno, zna fabia. (mislim da je i on napisao)
rm -rf /
Samo napravi negdje udes i osteti neko skuplje auto, ima na nos da ti ispadne ne registrovanje....
objektivno novice, stetu ce snosit nacionalni biro a on ce dobit kaznu za neregistrovano vozilo. i svi srecni. a kako se resava to- fino one naljepnice sto smo imali, lijepis ih na sajbnu, imaju bar kod, i na pet mjesta u grad stavis kamere da ocitavaju. i samo iskljucujes iz saobracaja neregistrovana... ali dobro
f6
Tacno tako, Biro ce se naplatiti uz kamatu od duznika... Nece moci nijedan papir da izvadi dok ne izmiri dugovanje a plus ako mu se nakaci javni izvrsitelj pa ostane bez razne imovine....
Čuvena potvrda postoji, a izgleda ovako, nego je službenicima "dusa" ispisati par riječi.
Zato ljudi, ne stidite se da tražite potvrdu, njihova dužnost je da je ispune.
imgurl
Ĉlan 320
Novčanom kaznom od 100 eura do 450 eura kazniće se za prekršaj:
...
38) vozač koji u saobraćaju na putu upravlja vozilom na motorni pogon i/ili priključnim vozilom koje nije registrovano (član 268);
A ne treba napomenuti da te iskljucuju iz saobracaja zbog toga - salju na Zetatrans po zakonu
Kao sto rekose kolege - ako nekog ostetis on ce se naplatit od Biroa osiguravaca, a isti tebe posle tereti na punu materijalnu odgovornost dje garantujes svom pokretnom i nepokretnom imovinom - mos se zakopat kao niko...
Jos da te neko tuzi za troskove lijecenja ili slicno posle? ihaaaa
Sansa da se navedeno desi tezi nuli, ali zasto rizikovati
kakav crni papir vidis li da moze da vozi neregistrovan. znaci samo zamisli radijus njegovog kretanja city kvart do kuce. i to je to. vjecita patnja, izbjegavanje policije, ocu li ovom ocu li onom ulicom itd.
e kasnije sudija je podmicen sto ga je kaznio, država nevalja jer nema para,a izvrsitelji su kriminalci jer oce da naplate dug...
f6
Last edited by LuTheDuck; 15-06-16 at 09:25.
Meni su ukrali tablice (nove kada su se pojavile) par dana pošto sma ih stavio
Prijavio sam u MUP u BR i dobio potvrdu da su mi tablice ukradene.
Kasnije sam 11 mjeseci i 20 dana vozio bez tablica po čitavoj CG i zaustavljali su me na svakom ćošku ali niko nije mogao da napiše kaznu jer sam bio registrivan i imao sam potvrdu.
A obišao sam svaku opštinu osim Petnjice /koja tada nije postojala/ i Andrijevice.
Sve sam na ribe ulozio.![]()
![]()
![]()
![]()
Cudo je kad se naviknes da vozis neregistrovano / imam osjecaj kao da imam saobracajnu.
dok neki istekne im 1dan frce se oce li ih nedje u grad zaustavit.
Shvatih li ja dobro da mi je kazna 70/100e sto nisam registrovao auto..A pazi da cu ga registrovat.....
Zbog cega me ne bi pustili? ne smijem da pisem sto i kako ovo je javno ovdje (veze su cudo)
E to si u pravu jos vozim kao budala neka to da napravim dzaba ti svaka veza.
Sinoc sam imao udes da napravim preticao sam trecom trakom (znaci koristio sam traku za suprotni smjer) i ova djevojka je skrecala i isao sam 4tom trakom da bi je izbjegao nekako.
Mjesecno prelazim 2000/3000km pa vidji vozim li po gradu.Vise sam na primorje.Grad mi je lagan nego se samo bojim da ne dodje koji sa sjevera da se dokazuje na primorje koga on zna na koga se god pozivao.
Ja sam imao slicnu potvrdu kao ova gore, ali sam imao i col table na auto i rekli mi da njih predam tek kad budem dolazio po CG table i saobracajnu...
Ĉlan 320
Novčanom kaznom od 100 eura do 450 eura kazniće se za prekršaj:
...
38. vozač koji u saobraćaju na putu upravlja vozilom na motorni pogon i/ili priključnim vozilom koje nije registrovano (član 268.)
Znaci kazna 100-450 eura...
a za kilometrazu - pa predju i taksisti po 5000 pa ne izadju iz gradaDDD
A na primorije su ti vecinom policajci sa sjevera - MK, BP, BA... i u PG ih ima dosta, narocito ovih prvih - ne zovu dzabe MK pendrek varosh![]()
Nisi me shvatio.
Ja sam pitao da sad registrujem kola kolika ce mi biti kazna da platim u sklopu registraciie (jer nisam na vrijeme registrovao vozilo)
Toga se jedino bojim / kad dodju ovi sa sjevera sto nikog ne poznaju i dzabe ja sto pricam.jos + ona standardna fora bi bila dodji do kolege a kolega vec roman ispisao i posle kako mi nisi odma rekao..........
![]()
20 eura ti je 'kazna' ako ti je proslo vise od 30 dana od kraja registracije
edit:
na onih 100 za neregistraciju ti mogu naplatiti i ovo (i cesto i to zabiljeze)
Ĉlan 323
Novčanom kaznom od 60 eura do 150 eura kazniće se za prekršaj:
33. vlasnik vozila koji Ministarstvu ne vrati registarske tablice vozila ni poslije 30 dana od dana isteka vaţenja registarcije ili koji ne prijavi promjenu bilo kog podatka koji je upisan u saobraćajnu dozvolu u roku od 15 dana (član 271 stav 2 i član 272 stav 6);
Last edited by LuTheDuck; 15-06-16 at 16:16.
Drugova majka imala udes sa neregistrovanim puntom. Stao čovjek i ostavio vrata otvorena na sred ulice, žena mu ponijela vrata i dobila pare od osiguranja (oko 350€) s tim da je platila 100€ kaznu za voznju neregistrovanog auta.
ponijela je vrata u osiguravajuću kuću i dali su joj 350€?
nothing comes from violence and nothing ever could
Osiguranje joj platilo a nije smjela da bude na putu...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ovo je po meni nemoguce, on he koliko sam ja shvatio bio parkiran, tako da je ona kriva u svakom slucaju. A oce li meni ko reci po ovom novom zakonu, ima li stavka posle koliko zastarijevaju saob. kazne, ili su to ukinuli?
Forever young, i want to be forever young
I mene bi zanimalo to, al ne nagađanja... Imao sam kaznu iz 2014 (januar) ova mi rece da je u fazi zastarivanja Al da moram platiti...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks