Nema...suzio sam na onaj dio oko vrata jer ona lajsna oko praga vrata je mokra i mislim da je mozda keder problem...
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Ima li siber?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
Nema...suzio sam na onaj dio oko vrata jer ona lajsna oko praga vrata je mokra i mislim da je mozda keder problem...
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Moguce da ti ulazi voda pored stakla ti kederi najbrze stradaju jer su direktno izlozeni suncu i ulazi voda u vrata, pa u auto.. Treba skinut taj tapacir i pogledat ima li tragova vode unutra. Ako si imalo vjest i imas osnovni alat mozes to zavrsit sam..
Obrati paznju i na stopove,mozda ti pored njih ulazi voda takodje,takodje provjeri kedere od gepeka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Majx; 13-06-16 at 14:24.
Đe uzeti sajlu od mjenjača za C-Max 2003 god...? Čekam da mi jave iz ovlašćenog, ali ne znam koliko će im trebati dok je isporuče...
#fakenews
160e, mora bih da čekam 3 neđelje dok stigne iz Kelna, nemaju ni ođe ni u Bg... Ima li kakav provjeren sajt na netu ili preko ebay da gledam...?
#fakenews
Postovanje svima. Novi sam na forumu. Mozda nesto nisam uradio kako treba ili gdje treba, pa nemojte zamjeriti. Htio sam da pitam da li znate nekoga ko moze da mi spoji vufer koji je u gepeku sa cd plejerom. Na drvenoj kutiji vufera su pojacalo i neki transformator. Ne bih da idem kod klasicnih elektricara vec kod nekog ko ima iskustva sa ovim. Ako nesto znaci u pitanju je golf 3. Negdje sam procitao da clan ovog foruma SHAJO to zna da radi, pa ako neko ima njegov mob bio bih mu zahvalan. Na privatnu poruku mi ne odgovara, vjerovatno mu je pun inbox. Jos jednom hvala svima koji pomognu.
Shajo moze da ti ga slika jedino 😂😂😂😂
Tico sa foruma je dr mr za to.. 069811821
prekjuce zaboravih prozor i ulece mi malo pljuska u auto
upalih auto i grijanje na max jedno uru i osusih ga
ali... posle da upalim ventilator na izduvavanje i klimu vidimo se
nista, malo proraadi i stane
dje da vodim to da mi rijese i sta moze bit
Ima li ko broj kakvog otpada za fordove u cg, mozhe i srb i bosna... Ovo po netu shto nadjoh nemaju sta trazhim... Hitno mi je...
Sent from tapatalk
#fakenews
Ne nista, cujem pali kompresor kad palim klimu ali se ne pokrece ventilator
Sent from huawei
Zaribao motor vjerovatno, pregrijao se na najjace ili kolektor i cetkice potrosio :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Hvala Stivi, reche da ce vjerovatno imati ali mu moram ponijeti staru sajlu... Sad samo da skontam kako ruchno promijeniti brzinu, da ne shlepam do majstora...
Sent from tapatalk
#fakenews
Koji je ford u pitanju
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
C max 2003. god... Viđeh na netu da je moguće samo da je spao kabal (slomljen onaj dio što ga spaja sa šaltericom), ako je tako moći ću vjerovatno sam da popravim za 10e u djelovima...![]()
#fakenews
Pa zato te pitam , ja sam na fokusa imao slican problem , mada sam na kraju zamijenio obje sajle. Ako si malo vican , poslidaj plastike pridji saltaricama i provjeri moguce da je samo i spala sajla
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Provjerio sam spoljne, na mjestu su... Posle ću probati da skinem unutrašnju zaštitu, da provjerim i unutra...
#fakenews
Otkachila se sajla u unutrashnjem dijelu...
E sad ja sam ovo lagano zakachio, ali mi nekako djeluja da nije skroz naleglo, iako ne mogu da ga razdvojim rukom... Ovaj jaz shto se vidi je kao kuglichni lezhaj, kad se stisne mozhe plastika da se okrene i napravi jaz na suprotnoj strani... Je li ovo treba ovako ili da probam da ga uglavim klijeshtima do kraja... Svakako cu ga nekom zhicom ili nechim prichvrstiti da ne iskache vishe...
Sent from tapatalk
#fakenews
To je to. Nemoj vise. Samo stavi malo masti.
TAKUMI
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks