Kod mene radi sve, a kisa pljusti li pljusti.
Kod mene radi sve, a kisa pljusti li pljusti.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
E sad definitivno nema signala![]()
Zdf i Ard idu hd i sa audio 5.1
Samo mi se ne svidja sto ne idu 1080 nego 720 ali nije strasno![]()
Kad uporedis sa rtcg mozd proc i 720p
Turski Trt ide 4k a RaiHd ide 1080
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dosao signal, kad je bas ovakvo nevrijeme jedno 10-ak minuta moze da napravi problem
Rookie ide li Rai u 1080p ili i? Kapiram i, mada tu razliku niko nece ni vidjeti, tako da 720p ZDFa je sasvim dovoljno. Meni je TV po automatizmu podesen na 720p jer su svi HD kanali u Totalu na 1080i, a meni nesto ostrije igleda 720p nego 1080i. Inace su gotovo po automatizmu svi HD kanali na satelitu 1080i jos uvijek.
Nema kanala na satelitu koji se emituje u 1080p (Full HD) rezoluciji.
Meni bolje izgleda 720p nego 1080i.
Last edited by mur3633; 12-06-16 at 20:02.
Puštaju li u neki lokal slučajno euro HD preko totala? Ako neko zna neka javi, da se ide tamo da se gleda uz pivo ;-)
na broju 7 N1 SR HD ali je zatvoren
50 SK1 CG HD
60 SK1 SD
82 N1 SR SD
100 24 KITCHEN SD zamienjen HD
128 magic tv
129 voice tv
157 NG WILDE HD otvoren
160 DTX HD
164 fox crime hd OTVOREN
Sjebali su ovaj raspored malo, ali je HD ponuda sad predobra
SK HD
SK1 CG HD
SK2 HD
SK3 HD
ES HD
ES2 HD
Nat Geo HD
Nat Geo Wild HD
Animal Planet HD
Discovery HD
DTX HD
Viasat Nature/History HD
Fox HD
Fox Life HD
Fox Crime HD
Fox Movies HD
N1 HD
I to sve za 2.5 eura, pritom ne racunam brdo HD kanala sa HBa i Astre
Tu su i FilmBox kanali u HDu, HBO komplet paket u HDu i 24Kitchen koji je u osnovnoj ponudi.
Last edited by Jakuza; 15-06-16 at 16:30.
Ja od prvog dana pricam da operateri treba da se bore za korisnike sto vecom ponudom HD kanala ciji paket treba da ima minimalnu cijeni ako ne i besplatno jer operatera taj HD kanal ne kosta nista vise od SD kanala
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Na brze pokrete da se ne primijeti razlika između interlaced i progressive signala? Kako da se ne primijetiFudbal, tenis, MotoGp i F1 su tu baš kritični zbog brzih scena.
Ukratko bolje je 720p nego 1080i.-
Razlika između 720p i 1080p ljudsko oko teško može da razazna na TV do 42 inča. Interlaced signal na TV do 32 inča i može proć ali opet je to loše jer slika sjecka.
Svi ih guraju na 1080i zbog bandwitha prema satelitu i kompresije koju urade u međuvremenu. Pa i 720p koji pušte prema satelitu je kompresovan.
Najbolje vidite na filmove koji se emituju npr na HD Fox i kad skinete čisti Blue Ray disc.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A da je sreće skoro svaki kanal bi bio u HD, ali u osnovnom paketu.
takođe zaboravio sam da navedem iz ponude su izbačeni HBO-i SD.
Sto je sa ovim total, svako malo koci...
Upoređivali smo danas kvalitet slike na 3 operatera: TotalTV, Extra TV, i M-tel,
i složili smo se da je slika na Totalu i dalje najčistija!
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
najavljuju se još neke novine u Julu mjesecu. zašto su DTX HD I N1 SR HD zatvoreni a ns sajtu TTV-a u rasporedu kanala piše da su i ova dva kanala u osnovnom (TOTAL TV ) paketu.
Last edited by goran5maj; 17-06-16 at 21:43.
I ponovo nema signala. Zna li ko drugi br osim 020446666. Prijavio problem u poslovnici jos u utorak, i niko da dodje. Pa pa Total
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
havarija,
rade vele na rješavanju
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Evo inmeni.nestao ima 2 sata, nikad nije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Moze li mi neko dati broj nekog montera za Ct, ovo je katastrofa.
Bio je generalni problem sa up linkom 20-ak minuta oko 15:30. Posle toga sve u redu.
Ja sam tim smecarima raskidam ugovor kolko je $utra. Iskljucili mi oni zbog neplacanja, racune nisam dobija al ajde nebitno posaljem im mail dje im trazim racun da mi posalju pa da platim svoje obaveze i ukljucenje, kad mi ladno salju br ziro racuna i iznos koji treba da uplatim. Ja reko treba mi racun dje pise koliko sam duzan a ne na osnovu rekla-kazala da placam, nista mi vise nisu odgovarali. A neka to no sam im par puta prijavljiva problem dje fino velim da na prvu kisicu ja izgubim masu kanala, niko nije dolazio.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks