Kad? Kola, avion? Kupanje, obilazak?
f6
A jbg to vec znam
Bolje velis da se ras*****mo odma sad...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
da ti ubrza proces raskida podji do Amsterdama ili ako ces ljetovanje onda Ibica
salu na stranu...Portugal za svaku preporuku...tacnije jug Portugala meni je ispala uplata 12 dana avio+hotel 430e po osobi a tamo npr pola litra tocenog piva 1.80e...u prodavnicama jeftinije nego kod nas...auto 18e dnevno...ful osiguranje za 6e dnevno (isto to osiguranje na Majorci 15e) itd itd...
Ako neces na ljetovanje onda gledaj od Septebra imas Pg-Milano, Pg-Minhen i Pg-Berlin...Ako ti ni to ne valja onda mozes iz tih gradova dje god oces po smijesnim cijenama
AirSrb, Austria i Turkish refundiraju cijeli iznos u slucaju da se predomislis. Ja sam uzeo prije 5,6 dana 2 karte za jfk za ukupno 976 €. Preko Beograda, 3 sata se ceka, banja. Da sam se odma zaletio ne bi me pokrpilo 1200€ preko druge agencije, onda sam kontaktirao Inter travel i bas su mi nasli povoljne kombinacije. I to za 25.06. Svega mjesec dana unaprijed
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Goldcar rentals preko sajta VIP cars...
u Portugalu mi je bio Thrifty i 3x su bolji nego Goldcar
Inace europacar uzima na 200eura- jos 350e blokiraju i 20% od rezervacije... Ne no milion
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Da nije neko nalazio povoljniju cijenu za Bangkok oko Nove godine i praznika. Okvirno nedje od 20. decembra do 10. januara. Iz Milana ima povratna za 430, ili iz Zagreba za isto toliko Turkish-om ali januar i februar. Ne mogu za ovaj period nista slicno da nadjem. Ili ako ko ima varijantu za neku drugu dalju destinaciju za te datume.
pa da ti ne bi blokirali nista uzima se to dodatno osiguranje a ti si 100% osiguran tj ne racunaju ti ni izgubljen kljuc, ni razbijeno staklo...NISTA!!! odlicna stvar da te ne boli glava samo eto sto je skupo u odredjenim zemljama
Uzeo sam je ja za novu godinu iz Zagreba za 379e...sad su oko 400-420...imas nesto iz Beograda za 395 danas sam vidio ne znam da li je nova godina obuhvacena
Inace karte sa koferima me ispadaju jeftinije ako uzmem onaj wizz godisnji paket ( znaci paket plus karte) S obzirom da bi ga sig, boze zdravlja, iskoristio na proljece i ljeto ( minhen i milano) treba ga uzet.
f6
30.12-11.1
bilo je do skoro...stvarno nijesam gledao od tada... pokusaj iz Beograda
http://www.holidaypirates.com/travel...age-fees_16821
sve na jednom mjestu
Najjeftinija povratna karta do New Yorka u utorak-srijedu?Kolko svatih ima iz Pg i presijeda se u Pariz?Samo dje nadji najjeftiniju kartu?
Mogao bi napisati okvirno datume kad ides kad se vracas, utorak- srijeda, koja ? Povratna kad ? Pretrazuje li ko ovdje prvo online cisto da vidi koliko je cijena pa da pita ovdje da mu se pomogne da se nadje nesto jeftinije ili ono samo ajde nadjite mi nesto jeftino ?
E vala ako ne mozete pogledati prvo sami onda ne znam sto da vi recem. Nije ovo tebi specificno upuceno, nego uopste primjecujem ovdje ljudi " Karta do Kube, koliko kosta ?" ada pogledajte sami jednom sto mu gromova i napisite te datume i za koliko ste nasli cijenu da bi znali jesmo li mi nasli sto bolje.
Gledao sam sam ali sve nesto 600e+++
Treba da krenem 15og(srijeda) i povratna karta 2 nedelje kasnije
Ne znam koliko si fleksibilan, ali eto npr 16jun do 3jula je oko 590$, total flight time 12 sati sa air italia. Moraju li bas ti datumi ?
Provjericu jos malo na par drugih sajtova sjutra pa javljam.
Je li moguce da je ova cijena od 306e ili ja nesto kiksam?![]()
.....
Last edited by denxho; 11-06-16 at 04:12. Reason: Dupli post
15.6-29.6 za 473€
https://www.expedia.de/Details?piid=...-7df6efa1b529&
15.6-28.6 za 468€
http://www.tripair.de/de/AirticketsR...rom=skyscanner
Vjerovatno ti je to cijena do New York-a pa moras izabrati i drugu kartu iz JFK do TGD sto znaci ispada opet 600+.
Ko je bio u skorije u SAD ambasadu u Pg... jeste li prevodili izvode o nekretninama?
Ja sam bio,ali ne znam sta me pitas?
Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks