Ne znam pogledaste li ovo depresivno finale The Americans ali bas mlako finale, uopste nijesam imao osjecaj da gledam zadnju epizodu te sezone.Inace produzena je serija za jos 2 sezone i tu ce biti kraj.
Ne znam pogledaste li ovo depresivno finale The Americans ali bas mlako finale, uopste nijesam imao osjecaj da gledam zadnju epizodu te sezone.Inace produzena je serija za jos 2 sezone i tu ce biti kraj.
Da nijesi rekao, mislio bih da ima još jedna epizoda sljedeće neđelje. Takav je epizoda ostavila utisak kao priprema za finale.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kakav haos od finala Peaky Blindersa, ne vjerujem. Još uvijek ne znam što da mislim, samo znam da je Tom Hardy prosuo sa glumom, kakav bog.
Tom Hardy gazi sa glumom zadnje 3 godine bas gazi
Podgorica Podgoricanima!
nista cudno, nikad nijesu ni briljirali sa finalima, vazda je bilo masu boljih ep. tokom sezone.
1993-2020
Što bi ovo na kraj 'bem ti život?
Ova serija lagano ide na sami vrh što se mene tiče. Samo me izlude ove kratke sezone i onda dugo čekanje.
No možda je i bolje tako. Kvalitet se održava konstantno na visokom nivou i nema onih dosadnih epizoda đe jednostavno dešavanja ne guraju radnju naprijed.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Evo kako sam ja sve to skapirao i pokupio s interneta. Najbolje ću ti objasnit ovim uličnim slengom jer mi nije do pravopisa noćas.
Peaky Blinders S03 finale spojleri.
Stavio sam i spojlere za tapatalk ako to uopšte funkcioniše. Ako ne, ne mogu vam ništa - ne čitajte postove odozdo.
[SPOILER]Na kraj druge sezone onaj brko Campbell je htio da smakne Tomija ali je Čerčil odlučio da ga sačuva zato što bi mu bio koristan. Zbog toga ga je onaj lik na kraj spasio tako da mu sad Tommy duguje (Čerčilu). Dvije godine kasnije je na snagu došao ovaj Labour Party i Čerčil i konzervativna stranka nisu više članovi izabrane vlade. Ova Lejbor stranka je socijalistička i ima diplomatske odnose sa sovjetskim savezom. Konzervativci nisu nešto presrećni povodom tih odnosa pa gledaju da ih syebu. Konzervativci su jaki jer imaju ove "odd fellows", zvaćemo ih "čudni momci", a to su valjda ovi bolesnici koji su na neke veće pozicije tipa sudije, komandiri pa čak i mrzni pedo-sveštenici. Oni dođu kod ovih prognanih kraljevskih Rusa (onaj s bradicom, ona bakica i tatjana luda) i ponude da se bore protiv komunista. Onda svi zajedno cimaju Tomija da ukrade one tenkove sa vozova ... ali ovi "čudni momci" ipak neće da ukradu tenkove nego oće da ih dignu u vazduh da bi britanski komunisti ispali g0vna i da vlada počne da hejtuje Ruse. Uglavnom konzervativci oće da namjeste da komunisti ispadnu teroristi. Tomi je unajmljen da ukrade tenkove ali mu niko ništa nije rekao o dizanju tenkova u vazduh pa on popizdi tu i takođe na sveštenika pa kad ga pedo-sveštenik sjebe Tomi ode kod ruskih ambasadora (ono kad sjede kod Ade), i kaže im sve ovo što sam ja gore ispisao. Ne vjeruje nikome pa ni Rusima zato planira da im pokrade onaj sef sa nakitom pa dovede Toma Hardija da pogleda. Tom Hardi g0vno (bog) izda Tomija i reče sve "čudnim momcima", pa ovi otmu maloga Čarlija da bi naćerali Tomija da digne vozove u vazduh i na usput da im da sav nakit koji ukrade od Rusa. Onda se izdešava sve što se izdešava i Tomi da Tatjani nakit a ona njemu pare. "Čudnim momcima" se to sve baš nije sviđelo i onda yebite se peaky blindersi sve ćemo da vas pohapsimo osim Tomija jer je on Čerčilov mali. E sad što je Tomi mislio sa onom pričom na kraj baš veze nemam.[/SPOILER]
Eto.
Last edited by Maleni; 10-06-16 at 21:06.
Počeh i ja da gledam Peaky Blinders zbog vaših komentara, prve dvije epizode nekako progurah ali zato ostale 4 prve sezone progutah odjednom. Navukoh se totalno na seriju a zao mi sad odma pocet drugu sezonu jer bi je do ujutro odgleda iz cuga sigurno
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Evo postoji mogućnost da se vrati jedna jebeno dobra serija zvana Terriers. Ima sigurno 5,6 godina od kako je neko preporučio na ovaj topic, tad je pogledah, oduševih se pa onda smorih jer je otkazaše i totalno zaboravih na nju dok ovo ne pročitah. Šteta što je imala mnogo usran marketing i baš je malo ljudi gledalo. Ko nije, ima 13 epizoda pa udrite.
http://deadline.com/2016/06/terriers...es-1201771238/
http://www.imdb.com/title/tt1493239/
Koju god da sam seriju gleda a otkazana je, mi je bila predobra. (Jericho, Flashforward, Terra Nova...)
:edit Leftovers? Je li cemu?
Last edited by BiTrAtE; 13-06-16 at 13:47.
Narcos sezona 02.09
Podgorica Podgoricanima!
Poceo vec nastavak (produzetak) druge sezone.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
a sjutra pocinje Wrecked neka parodija od Lost-a, izgleda vrh hahaha
Last edited by Phénix; 13-06-16 at 22:26.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Jedva cekam ovog mamojebca
Do sad sam gledao sledece serije
Braking Bad sve
Daredevil sve
Narcos sve
Mr robot sve
Vikings sve
Black Sails sve
ThWD sve
Goth posrani sve
Fargo prvu sezonu
Homeland 3 sezone
I sada krecem nastavak The Wire 4ta sezona, hell yea bitches, nastavak poslije godinu dana pauze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Rookie; 14-06-16 at 01:04.
Godinu dana si ceka da nastavis da gledas Wire?! Samougasi se!![]()
kakav samar konkurenciji od ekipe koja je napravila peaky blinderse. sta rec poslije ovakvog finala? jedina zamjerka:
svestenik sam sa tomijevim sinom, meni bas nelogicno da makar jednog covjeka nije ima u obezbjedjenje, pa valjda je racuna da nece ljudi da sjede kuci a mali je otet, bas bzv. no ajde zanemario sam jer je epizoda stvarno bila perverzija. ono sto alfi rece tomiju, ka da mi je misli procitao, potpuno u pravu lik.
1993-2020
Ja opet uvatih da gledam
Il Capo dei Capi![]()
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Odgledah finale druge sezone Gomorre, znaci.. uff. Predobra serija
rm -rf /
jedna sjajna vijest za obozavatelje lika i djela lerija dejvida:
https://pbs.twimg.com/media/Ck7SADpUkAAkP0c.jpg
Asked why he decided to come back, David said, "In the immortal words of Julius Caesar, ‘I left, I did nothing, I returned."
1993-2020
ne znam je li ko pominja na temi, uglanom nova netflix-ova serija:
Stranger Things
http://www.imdb.com/title/tt4574334/?ref_=nv_sr_1
fin trailer casti mi iako im ne treba vjerovat-trejlerima. dosta me podsjeti na super 8 jj abramsa.
1993-2020
There are currently 99 users browsing this thread. (0 members and 99 guests)
Bookmarks